spockZondagmiddag.

Entertainment-when-you're-snotterig; time-lapse. Volgens NU.nl kwam er héél snel héél veel sneeuw op ons af; wel vijf centimeter!!!1!

Ik weet niet hoe dat met jou is maar ik denk dan al gauw; daar zit vast wel een time-lapse in. Dat denk ik namelijk bij héél veel dingen die bewegen. Dus fluks de camera op 't statief, 't raam open en klik-klikker-de-klik.

Nou was dat ook wel zo, dat dàt er in zat, maar ik viel in slaap, werd daarna afgeleid door dat vermaledijde Facebook en toen hield het ook nog eens op met sneeuwen, een niet onbelangrijk gegeven als je een sneeuw-time-lapse wil maken.

Anyhoe; dit is ervan overgebleven.

Vijftien plaatjes die samen een time-lapse moeten vormen van de sneeuwval, hier achter huis, over een tijdsbestek van een paar uur. Het heeft me in ieder geval van de straat gehouden.

Nu filmpje kijken. Iets met tijdreizen. Oók leuk.

timelapse

UPDATE 11 DECEMBER 2017: Hoera! Gelukt!!1! 😂

  • Foarige
    Stadse fratsen

    ↓
    >