Een Zoete Kwelling

of beter: Si dolce è il tormento

Troch Posted on 0 reaksjes 72 x besjoen

kwellingIk heb 'm al een paar keer gehoerreerd op de Facebooks maar omdat dàt medium zomaar een hype zou kunnen zijn, vervliegend in de tijd, en uw favoriete weblog 😉 -natuurlijk– eeuwigheidswaarde heeft, lijkt het me niet onverstandig om onderstaand muziekstukske ook híer nog even te propageren.
Je weet tenslotte maar nooit.

Si dolce è il tormento. Mooi.

Een Zoete Kwelling als ik Google's Translate mag geloven. Nu ben ik niet van die zweefteverigheid waar veel kunstschilders, reclamemakers en sommige verveelde huisvrouwen mee behept zijn (ik bedoel; een mooi schilderij is een mooi schilderij, mooie muziek evenzo en een mooie vrouw is precies datgene wat ze is; een mooie vrouw) maar bij Paolo FresuinfoInfoPaolo Fresu (born February 10, 1961) is a trumpet and flugelhorn jazz player, as well as an arranger of music, and music composer.'s Een Zoete Kwelling kan ik me dan wél weer een voorstelling maken.

Het sluit namelijk aardig aan bij mijn gemoedstoestand van de laatste weken. Details zal ik je besparen maar vanuit een emotioneel perspectief heb ik inmiddels alle kamers van de geest gezien. Beleid, hoop, teleurstelling, formaliteiten, de vrouw én de liefde; ik zal ze waarschijnlijk nooit begrijpen. En daar waar woorden soms te kort schieten of juist meer schade toebrengen dan voorzien is de zalvende werking van muziek juist datgene waar je altijd weer, zonder enige concessie, op terug kunt vallen. Zeg maar de constante factor die relativeren heet. De Zoete Kwelling.

En rest mij niets meer dan op de repeat te drukken. Dat is; had 't erop gezeten.

En van de zoete kwelling van de één is het maar een kleine stap naar die van de ander; KytemaninfoInfoKyteman, artiestennaam van Colin Benders, (Utrecht, 5 december 1986) is een Nederlandse hiphopartiest.'s Sorry. Want sòms, soms is het zomaar een beetje Zondag.

Zo. Genoeg gelul. Verder met de terror die badkamerschilderen heet.  '-(

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reaksjes
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Foarige
Tradities

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x