she being Brand Kundst, omdat ‘t kan

Troch Posted on 2 reaksjes 79 x besjoen

Amanda Elizabeth JosephZe ziet er uit als een Froukje de Both maar dan wél leuk.

Net als die vorige winterschilder is er over deze kunstenares vrij weinig bekend behalve dan dat zij haar origine vindt in the U S of A, afgestudeerd is aan de University of Notre Dame, van Ke$ha (zingkutje) en Gummo (filmhuisdingetje) houdt, House of Leaves haar favoriete boek is èn, niet onbelangrijk, er een nogal bijzondere voorliefde op nahoudt v.w.b. het schilderen van iets wat zo ongeveer het midden houdt tussen etterende SOAinfoInfoEen seksueel overdraagbare aandoening (soa), vroeger ook wel bekend als venerische ziekte en geslachtsziekte, is een ziekte die vooral wordt overgedragen door seksueel contact (gewoonlijk geslachts-gemeenschap, orale seks of anale seks).‘s en bling-bling sieraden; mevrouw Amanda Elizabeth Joseph.

De serie heet ‘she being Brand‘ (+  ++  +++). Let op de schrijfwijze; da’s namelijk artistiek verantwoord en bovendien afgeleid van E.E. CummingsinfoInfoEdward Estlin Cummings (Cambridge, Massachusetts, 14 oktober 1894 – North Conway (New Hampshire), 3 september 1962) was een Amerikaans dichter 
en schrijver.
‘ enigszins wereldvreemde, dichterlijke dubbelzinnigheid.

(De link tussen geschilderde SOA’s en een gedicht over auto-onderdelen ontgaat me hier even maar da’s vast de dichterlijke diepgang die ik mis.)

Het laat een aantal felrealistische dames zien die òf teveel van het ‘methinfoInfoMethamfetamine, ook bekend als meth, crystal meth, methylamfetamine, N-methylamfetamine, 
pervertine of desoxyefedrine, is een amfetamine en hoort bij de fenylethylaminefamilie ( N-methyl-O–fenylisopropylamine). Het is een lipofiel molecuul met een potente actie op het centrale zenuwstelsel.
‘-potje gesnoept hebben òf de handleiding niet goed hebben gelezen van ‘Sieraden maken kun je zelf‘; blauwe plekken, rode vlekken, pus én gele uitslag; niéts is mevrouw te gek.

Anyway. Naast het feit dat ‘t weer eens wat anders is dan het reguliere bloot kun je er van alles van vinden. Eén ding staat echter buiten kijf; er zijn niet veel schilders in de wereld die ogen zòveel leven mee kunnen geven als Amanda Elizabeth Joseph. Die glàns. Pràchtig.

shebeingbrand

shebeingbrand

shebeingbrand-2

shebeingbrand-2-2

shebeingbrand-3

shebeingbrand-3-2

shebeingbrand-4

shebeingbrand-4-2

shebeingbrand-5

shebeingbrand-6

E.E. Cummingsshe being Brand. Maar dan audiogewijs.

[jwplayer config=”Audio geen autostart skin” mediaid=”19790″]

Wat sizze jo dêrfan?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments
  • madbello
    4 maaie, 2017

    Maar wel een stuk minder helder. Ik zal van de week even goed kijken hoe die schilder heet 😉

  • eamel
    5 maaie, 2017

    Doet dat maar. Ben wel benieuwd. 😉