angrybirdVoor mijn gevoel duurt ‘t al weken maar in feite is het pas een paar dagen geleden begonnen. Misschien omdat het ineens mooi weer was en ik mezelf weer eens in een tuinstoel genesteld had.

Wat voor fundamentalistische terrorvogel ‘t is weet ik niet – ik ben niet zo thuis in flora en fauna- maar feit blijft ‘t dat sinds mijn eerste schreden in de achtertuin het geluid me niet meer los laat.

Dat vréselijke, penetrante ende monotone non-stop 24/7 ge-tsjilp!

Tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp – tsjilp …

(en zo voort)

Om gék van te worden!

Zelfs als ik het huis binnenvlucht wurmt het zich door alle openstaande ramen, deuren en kieren. Er is niets tegenop gewassen. Ik zal er mee moeten leren leven.

Op dat soort momenten mis ik Merel, mijn oude getrouwe lijster. Die kon tenminste nog melodie houden. Maar ja, zo’n beest kiest natuurlijk ook eieren voor d’r geld.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

↓
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x