Новинка! Новинка! Новинка!

GrassCam: Dashcam to the next level

Troch Posted on 0 reaksjes 172 x besjoen

In Rusland is het al een tijdje gewoon, vooral vanwege de combi Een Rus aan het stuur = bloed aan de muur, en deswege hebben de gezamenlijke verzekeringsmij's aldaar besloten de Dashcam te introduceren als verplichte accessoire in elke Lada auto.

Wegens gebleken succes heeft men het nodig geacht dit kekke speeltje ook toe te passen in alles wat verder nog beweegt (lees; schade kan veroorzaken) zoals motoren, fietsen, kinderwagens, vrouwen en nu ook in, je gelooft 't niet; grasmaaiers.

Zoals het een echte early innovator betaamt leek het mij een puik idee als eerste in de Nederlanden dit kekke Grassboardcameraatje©™® -want zo heet zo'n ding- aan een test onderhevig te doen maken. Doet. Maakt doet. Te doen.

Anyway. .

Zo kon het dus zomaar gebeuren dat ik van de week het minimale grasveldje voor mijn huis nog minimaler maakte door de grasmaaier erover er door heen te jagen. Echter ditmaal voorzien van een échte dashcam welke ik bekwam door overmaking van teveel roebels naar een of andere dubieuze Russische dashcameraad.

Hoe dan ook; de resultaten vallen me niet tegen. Hoewel de kwaliteit van het beeld te wensen overlaat en ook het geluid als storend kan worden ervaren, voel ik me toch een stuk geruster nu. Want stél;  de kat van de buren is suïcidaal. Of de peuter van de buren doet verstoppertje onder de Hortensia.

Of érger: mijn grasmaaier slaat op hol. Dan heb ik maar mooi keihard bewijs in handen dat 't niet aan mij gelegen heeft. Njet, laat die Russen maar rollen.


In Russian → [peekaboo name="Translation"][peekaboo_content name="Translation"]

В России это уже обычное, а в основном из-за сочетания России за рулем = кровь на стене, и, следовательно, имеет совместные verzekeringsmij там решили ввести обязательное аксессуар в любом автомобиле Lada. Dashcam

Из-за доказанный успех было сочтено необходимым этот модный игрушки применяются во всем остальном ходы и это может привести, как мотоциклы, велосипеды, коляски, женщины и сейчас, вы не верите ущерба; газонокосилок.
Как и подобает истинным новатором рано казалось простой идеей первой в Нидерландах этот модный Трава бортовой камеры для так называемых «Т-тест, чтобы сделать это. Тема Делает. Делает делают. Чтобы сделать.

Так или иначе.

Так что, возможно, так случилось, что я недели минимальная лужайке перед моим домом еще более минимальными сделанные газонокосилки об этом, охотясь вокруг. Тем не менее, на этот раз с реальным Dashcam который я bekwam путем передачи избыточной рублей некоторые сомнительные России камеру приборная панель.

Во всяком случае, результаты не меня. Хотя не в восторге от качества изображения и звук может восприниматься как тревожный, я чувствую себя по-прежнему чувствовать себя намного лучше. Для представить, соседскую кошку склонен к суициду. Или малыш сосед делает спрятаться под гортензии. Или еще хуже: моя газонокосилка начинает гонку. Тогда у меня только хорошие убедительные доказательства в руках, которые не делали до меня.

Нет, пусть русские катиться.

 [/peekaboo_content]

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reaksjes
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Foarige
Zomaartijd

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x