Movieposter Assignment Four

Troch Posted on 0 Comments 1 min read 28 besjoen

poster-350

Assignment four. Logisch vervolg op assignment three.

Anyway. In eerste instantie een ruwe schets van datgene wat ik in m’n hoofd had; mannetje, badkamer, meets his evil twin. Een soort van horror maar dan anders.

Goed. Genre bepaald en daarna de uitvoering.

Bij gebrek aan figuranten die voldoen aan mijn hoge lat kon ik maar Ă©Ă©n persoon bedenken die de looks, het charisma, the attitude Ă©n het talent bezit om Ă©Ă©n en ander vorm te geven en dat was ik zelf. 

En dus fluks mevrouw de vriendin opgetrommeld om de benodigde plaatjes te schieten want ik kan tenslotte niet briljant uitblinken in -tegelijkertijd- modelleren Ă©n foto’s maken. Vervolgens mezelf in een ochtendjas gehesen, scheerschuim op de bek en klaar is eamel.

En dit is het resultaat*. Voor m’n beoordeling Ă©n the making of verwijs ik u graag naar de ‘continue reading‘.

poster

[clear-line] En toen kwam de beoordeling. Yeuj!

grade-1grade-2grade-3

Om Ă©Ă©n en ander zorgvuldig af te toppen dien ik nog een soort van storyboard op te ripsen waarin staat aangegeven hoe ik dit projectje in goede banen heb weten te leiden. Bij dezen, the making of. Hoera.

1      |      2      |      3      |      4      |      5

*Oud nieuws voor FB-vrindjes. Sorry.

Sis it mar:

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Photo and Image Files
 
 
 
Audio and Video Files
 
 
 
  Subscribe  
Notify of

↓