Movieposter

FILMSCHOOL | Assignment Four

Troch Posted on 0 reaksjes 130 x besjoen

poster-350

Assignment four. Logisch vervolg op assignment three.

Anyway. In eerste instantie een ruwe schets van datgene wat ik in m'n hoofd had; mannetje, badkamer, meets his evil twin. Een soort van horror maar dan anders.

Goed. Genre bepaald en daarna de uitvoering.

Bij gebrek aan figuranten die voldoen aan mijn hoge lat kon ik maar één persoon bedenken die de looks, het charisma, the attitude én het talent bezit om één en ander vorm te geven en dat was ik zelf. 

En dus fluks mevrouw de vriendin opgetrommeld om de benodigde plaatjes te schieten want ik kan tenslotte niet briljant uitblinken in -tegelijkertijd- modelleren én foto's maken. Vervolgens mezelf in een ochtendjas gehesen, scheerschuim op de bek en klaar is eamel.

En dit is het resultaat*. Voor m'n beoordeling én the making of verwijs ik u graag naar de 'continue reading'.


En toen kwam de beoordeling. Yeuj!

grade-1grade-2grade-3

Om één en ander zorgvuldig af te toppen dien ik nog een soort van storyboard op te ripsen waarin staat aangegeven hoe ik dit projectje in goede banen heb weten te leiden. Bij dezen, the making of. Hoera.

1     |      2      |      3      |      4      |      5

*Oud nieuws voor FB-vrindjes. Sorry.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reaksjes
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Foarige
Ruzie

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x