Future thyself

Troch Posted on 1 Comment 1 min read 26 besjoen

Future thyself

bttfFunny. Orange (dat dat nog bestààt … ) heeft weer een speeltje wat ongetwijfeld als een jekko over de internets zal gaan; #futureself (ja, met zo’n überhippe hashtag).

Ga naar hier, pleurt een recente foto van uzelve in het rondje (of waarever), zet de puntjes op de i et voila; ga een gesprek aan met je geanimeerde ex aequo.

Dat je bejaarde zelf keurig Engels praat terwijl jij ik jij bent blijven hangen in de steenkolenvariant, het nòg lelijker is dan de vleselijke Eamel én een zeer beperkte woordenschat bezit nemen we maar voor lief. Als dit mijn voorland is.. geef mij dan maar een Drion mijn portie maar aan Fikkie.

Anyway.

Voor ‘t gemak heb ik ‘t gehele verouderingsproces even op bewegend beeld vast gelegd (dankzij dat rete-handige Record Screen dingetje voor Chrome, btw.) Klik play en zo. Even wachten voor sporadisch geluid.

En bedankt hè, Lies !

1
Sis it mar:

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Photo and Image Files
 
 
 
Audio and Video Files
 
 
 
  Subscribe  
Notify of
trackback

[…] overgebleven zijn (Quack In Peace). Komen we tijdens een wandeling nog een stil even tegen, maak ik mezelf oud in een tijdloos moment en mag ik met Max op stap vanwege dat ding waar ik ‘t zo nog even over […]

↓