Gespot: Renault Twizy

Troch Posted on 1 reaksje 117 x besjoen

"Is it a birrrrrrdddd?"

"Noooooooo!!1!"

"Is it a plaaaaane?"

"Noooooooo!!!"

"It's the Renault Twizyyyyy!!1!"

Wederom alle gekheid op mijn stokje; ik struikelde erover terwijl ik onderweg was naar 't dorp. Kennelijk heb ik een memo gemist want deze Sybian-op-wielen is al minstens drie jaar geleden geïntroduceerd.

En ik weet niet wat ik ervan moet denken. Praktisch? Voor Hipsters? Op batterijen? Waarom geen ramen? Koud! Is dat wel veilig?

Hoe het ook zij; hoewel dus drie jaar achter op schema kunnen we in ieder geval veilig concluderen dat zelfs Oud-Beijerland meegaat in de vaart der volkeren. Al is het in een rijdende zetpil. Maar mee gaan we.

Twizy-4

Twizy

Twizy-2

Twizy-3

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reaksje
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Foarige
WTF did I just watch?

↓
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x