Gespot: Renault Twizy

Troch Posted on 1 reaksje 98 x besjoen

Is it a birrrrrrdddd?

Noooooooo!!1!

“Is it a plaaaaane?”

Noooooooo!!!

It’s the Renault Twizyyyyy!!1!

Wederom alle gekheid op mijn stokje; ik struikelde erover terwijl ik onderweg was naar ‘t dorp. Kennelijk heb ik een memo gemist want deze Sybian-op-wielen is al minstens drie jaar geleden geïntroduceerd.

En ik weet niet wat ik ervan moet denken. Praktisch? Voor Hipsters? Op batterijen? Waarom geen ramen? Koud! Is dat wel veilig?

Hoe het ook zij; hoewel dus drie jaar achter op schema kunnen we in ieder geval veilig concluderen dat zelfs Oud-Beijerland meegaat in de vaart der volkeren. Al is het in een rijdende zetpil. Maar mee gaan we.

Twizy-4

Twizy

Twizy-2

Twizy-3

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

trackback

[…] Max op stap vanwege dat ding waar ik ‘t zo nog even over ga hebben. Zagen we nog een grappig autootje in ons deurp en vond de primeur plaats van Mijn Allereerste […]

↓
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x