Klein Waterlooplein. En zo

Troch Posted on 1 reaksje 109 x besjoen

Het hiernavolgende is voor jou waarschijnlijk net zo boeiend als drie-keer-niks dus voel je niet bezwaard om, wanneer je de eerste rispingen van verveling voelt opboeren, jezelf ergens anders te begeven. Het is er tenslotte één voor mijn annalen.

Goed, nu jij en ik nog over zijn even het volgende. Dit beeldverslag betreft een impressie door ondergetekende -tijdens dat Kleine Waterloopleingebeuren in ons deurp- in het gezelschap van enkele dames waaronder mijn mevrouw, mijn ex-mevrouw, ene Ruud (geen ex van me en geen mevrouw) en een dweilband-zonder-website, bij Pan Caffé.

Behalve het feit dat dat Waterloofeestje wat ons betreft gewoon weer rommelmarkt mag heten en vooral weer op Koningsdag moet mag plaatsvinden (en niet twee weken daarvòòr. Onzin), was 't best wel een dragelijke gezellige middag. Wat mij betreft vijf ∗∗∗∗∗, dames. Doen we weer 'ns, okay? 😉

Nou, dat was 't. Leuk, hè? Nou! Dag hoor.

Dit was een testfotootje. Nah ja, dat is 't nog steeds eigenlijk.
Dit was een testfotootje. Nah ja, dat is 't nog steeds eigenlijk.
Ruud klein
Dit is Ruud. Omdat ik niet weet of Ruud wel op dit blog wil heb ik heel discreet en integer zijn ogen weggebalkt.
Iets met piepers
Iets met piepers. Beetje vals maar heel gezellig, dat dan weer wel.
Ik artistiek dus ik besta
Geen idee. Ik vermoed die kinloze. En een nieuwe trend (vinger aan je mond).
Dit zijn wij, dus. Niet echt een foto om over naar huis te schrijven maar it's the thought that counts. Je weet tog.
Dit zijn wij, dus. Niet echt een foto om over naar huis te schrijven maar it's the thought that counts. Je weet tog. Geen idee wie die grote mevrouw is. Die is er niet één van ons.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reaksje
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Foarige
Beknopt

↓
1
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x