Heet!

 

Poor man’s jacuzzi #storyofmylife #hothothot

Een video die is geplaatst door eamel net – (@eamel) op

Omdat ook ik niet achter kan blijven als het gaat om de berichtgeving inzake het bizarre weer dezer dagen -al was het maar voor de annalen-, doe ik U bij dezen weer even kond van dat gegeven zoals dat hier in huis beleefd wordt/werd. Hijg, hijg.

Geloof ‘t of niet maar ook hier was het heet.

Niet gewoon heet maar van dat échte Met-Een-Hoofdletter-Somalië-Sahara-Heet. Nu hadden we daar allemaal last van natuurlijk dus écht nieuws is ‘t niet voor je maar desalniettemin dan toch. Anyway.

Buiten de reguliere schermprintjes van de hitte zoals deze zich op de diverse media pleegt te profileren heb ik dus nog een enkele foto’s van onze nachtelijke logeerpartij buiten, op de loungebank, en een flauw Instagrammetje van mij in m’n Jacuzzi van de Intertoys.

Veel meer dan dat wordt het niet want ‘t is hier nu alweer heet en ik zweet peentjes.

Wel kan ik u melden dat ik na een rampzalige nacht, buitenslapen is niet mijn ding, ik uiteindelijk om zes uur vanmorgen, na The Hobbit; an Unexpected Journey, binnen op de bank in slaap gevallen ben.

Niet alleen vertoont mijn huid sterke overeenkomsten met een gemiddeld Broderie-werkje vanwege de vele muggen; ook bleek de hond een chronische aversie tegen vreemde geluiden te hebben zoals brommers en loslopende egels wat resulteerde in een gezellige mix van geblaf en heen- en weer egel-gedribbel.

Enfin.

Ter afsluiting nog een gezellig beeldverslag van de afgelopen nacht.

[click pics 4 big]

Het fucking weer volgens die fucking Authentic Weather app.

Het fucking weer volgens die fucking Authentic Weather app. Overdag én ‘s nachts.

2

Fucking heet maar dan fucking overdag. Fucking amazing.

3

Hier liggen we inmiddels in de tuin. Het is laat en dus donker als pik.

4

Gelukkig zat er een flitsert op de telefoon. Zo handig! En je kan er ook mee bellen.

5

Dit was mijn uitzicht op een bepaald moment. Met een beetje goeie wil zie je mijn mevrouw liggen. Empirisch onderzoek heeft uitgewezen dat haar buiten-gesnurk hetzelfde effect op mij heeft als de binnen-variant. Namelijk; ik doe geen oog dicht.

6

Dit is dezelfde situatie als hierboven maar dan met hond. We zijn nu vijf uur verder.

7

Om vier uur in de nacht had de weer-app van Apple zelf ook nog een mening over het weer op dat moment.

Nu snap ik best wel dat iedereen wel kan roepen dat ‘t heet was maar om dat voor te zijn heb ik mijn vriend Ed Aldus van RTV Rijnmond even gevraagd zijn voorspellende bevindingen over deze hitte met ons te delen. En je weet; als Ed het zegt is het waar.

Enfin; morgen weer een hete dag. Hoera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *