Region Capture

happyHoi Facebook-vriendjes!

In de serie Blij Op Facebook gaan we het vandaag hebben over NE-GA-TI-VI-TEIT. Dat is een heel moeilijk grotemensenwoord voor STOM.

Jij wilt natuurlijk net als ik alleen maar blije vriendjes en blije vriendinnetjes op Facebook. Ja, toch? Dat gaan we vandaag leren!

Blije vriendjes houden niet van NE-GA-TI-VI-TEIT. Die willen alleen maar blije dingentjes zien op de Facebooks.

Bijvoorbeeld filmpjes van blije zingende nét-niet-zangeresjes tijdens obscure dorpsfeestjes, blije ordinaire kijk-mij-eens-zelfpromotie dingetjes, foto's van je blije avondeten en blije kutfoto's van je blije kutkindertjes!

Want daar worden blije vriendjes nog blijer van!

Wat je dus vooral niet moet doen als je alleen maar blije vriendjes wilt hebben is zeggen dat je bijvoorbeeld niet-zo-blije stierenvechters dood wilt hebben, ook al heeft zo een stierenvechter daar zelf om gevraagd toen hij die overmaatse satéprikkers in de stier stak, en dat alleen voor zijn blije lol en dat van die honderden blije vol-idioten die toeschouwers heten.

Dit mag dus niet!!11!:

Region Capture2

Blije vriendjes houden daar dus niet van. Want wat je niet weet wil weten, bestaat ook niet in de wereld van een blij vriendje. Die gelooft namelijk dat alles pais-en-vree is en wanneer niet, weet een blij vriendje dat altijd wel weer recht te praten. Grote mensen noemen dat 'iets bedekken met de mantel der liefde'.

Region Capture

Dus, kinderen, wat hebben we vandaag geleerd?

Plaats NOOIT lelijke dingen op de tijdlijn van je blije Facebook vriendjes en hou al hen allemaal blij !!11!! Juist!

Tot de volgende keer waar we het gaan hebben over Facebook plug-ins-voor-je-brow-ser waarmee je kan zien wie van je blije Facebook vriendjes je nu weer ontvolgd heeft zodat je hunnie kan vragen waarom dat zo is en je vervolgens aan je andere vriendjes kan uitleggen dat je verlaten bent door een blij vriendje maar dat 't je écht niks kan schelen. Dag!


like

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reaksjes
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Foarige
12 jaar eamel.net

↓
4
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x