Blij Op Facebook; Ne-ga-ti-vi-teit

Region Capture

happyHoi Facebook-vriendjes!
In de serie Blij Op Facebook gaan we het vandaag hebben over NE-GA-TI-VI-TEIT.
Dat is een heel moeilijk grotemensenwoord voor STOM.

Jij wilt natuurlijk net als ik alleen maar blije vriendjes en blije vriendinnetjes op Facebook. Ja, toch? Dat gaan we vandaag leren!

Blije vriendjes houden niet van NE-GA-TI-VI-TEIT. Die willen alleen maar blije dingentjes zien op de Facebooks.
Bijvoorbeeld filmpjes van blije zingende-nét-niet zangeresjes op obscure dorpsfeestjes, blije ordinaire kijk-mij-eens-zelfpromotie dingetjes, foto’s van je blije avondeten en blije kutfoto’s van je blije kutkindertjes!

Want daar worden blije vriendjes nog blijer van!

Wat je dus vooral niet moet doen als je alleen maar blije vriendjes wilt hebben is zeggen dat je bijvoorbeeld niet-zo-blije stierenvechters dood wilt hebben, ook al heeft zo een stierenvechter daar zelf om gevraagd toen hij die overmaatse satéprikkers in de stier stak, en dat alleen voor zijn blije lol en dat van die honderden blije volidioten die toeschouwers heten.

Dit mag dus niet!!11!:

Region Capture2

Blije vriendjes houden daar dus niet van. Want wat je niet weet, bestaat ook niet in de wereld van een blij vriendje. Die gelooft namenlijk dat alles pais-en-vree is en wanneer niet weet een blij vriendje dat altijd wel weer recht te praten. Grote mensen noemen dat ‘iets bedekken met de mantel der liefde‘.

Region CaptureDus, kinderen, wat hebben we vandaag geleerd?

Plaats NOOIT lelijke dingen op de tijdlijn van je blije Facebook vriendjes en hou al hen allemaal blij !!11!! Juist!

Tot de volgende keer waar we het gaan hebben over Facebook plug-ins-voor-je-brow-ser waarmee je kan zien wie van je blije Facebook vriendjes je nu weer ontvolgd heeft zodat je hunnie kan vragen waarom dat zo is en je vervolgens aan je andere vriendjes kan uitleggen dat je verlaten bent door een blij vriendje maar dat ‘t je écht niks kan schelen. Dag!
like

4 Responses

 1. Madd dinsdag, 25 augustus 2015 - 3:39 / 15:39

  Hahahaha. Eindelijk weer es een ouderwets stikske!

 2. eamel dinsdag, 25 augustus 2015 - 3:42 / 15:42

  No sa! #blijvan #genieten

 3. Appelvrouw donderdag, 10 september 2015 - 12:34 / 12:34

  Ik snap sowieso niets van facebook, wat moet je er eigenlijk doen als je zo’n leuk blog hebt?
  En dan die vriendjes, mensen die toch niet bij je kijken omdat ze druk met zichzelf bezig zijn. Selfie zus, eogootje zo. Blijheid is gemak, het vraagt neits van je, je hoeft niet na te denken, alleen maar te lachen, en je om niemand druk te maken, alleen met jezelf bezig zijn. Lekker toch?
  Maar daarom heb ik geen vrienden op facebook. Alleen maar heel goede bekenden.
  En af en toe lees ik mensen die me blij maken

 4. Soan D. donderdag, 10 september 2015 - 12:51 / 12:51

  1 Miljard Facebookers denken daar toch anders over kennelijk, Appelfrommes

  Ik zeg er ook nauwelijks wat en als ik wat zeg is ‘t meestal met een humoristisch bedoelde kwinkslag. Is dat niet het gavl wind ik me ergens over op, wat an sich ook al uniek is, en dat bleek in bovenstaande kwestie. Gezien het karakter ervan heeft mevrouw gemeend mij te moeten ontvrienden ‘wegens teveel negativiteit’.

  Ergens roep ik ‘t ook; het zal mij aan de spreekwoordelijke anus oxideren, dat hele Facebook. Maar ‘t houdt je van de straat, hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *