Improviso Interventum

Troch Posted on 2 Comments 1 min read 20 besjoen

blank

Nadat met name de gristelijke gemoederen in de streng-religieuze gemeente ‘s-Gravendeel tijdens vorige jaren al Himmelhoch Jauchzend waren opgelopen inzake De Zwarte Pieten Discussie, bleek deze na een toch nog onverwachte Hogerhandse Interventie ineens als vanzelf te zijn opgelost.

Volgens Gereformeerd Predikant Drs. A.G.M. Weststrate uit Biezelingen zijn er inmiddels contacten gelegd met het Secretariaat van Onze Lieve Heer BV over het Goddelijk Ingrijpen inzake de gevreesde opvang van Syrische gelukszoekers vluchtelingen en het wegspoelen van enkele hardnekkige middenstands-atheïsten die, ondanks een beloofde kerkelijke boycot, het lef tot zondagsopening hebben gehad.

Zo verdelgde Hij alles wat bestond, wat op de aardbodem was, van mens tot dier, tot kruipende dieren en vogels in de lucht; verdelgd werden zij van de aarde door het water. – Genesis 7:23

Drs. Weststrate; “Nu ‘s-Gravendeel weer blank is kunnen we wellicht deze Goddelijke Methode op een grotere schaal toepassen; de Hoeksche Waard of misschien wel op een landelijk niveau.”

“Rotterdam bijvoorbeeld kan vanwege de vele zondaren, ongelovigen en andere niet-blanken ook wel een beetje regen gebruiken.”

Hij vervolgt; “Me dunk dat God en Ik op De Goede Weg zijn als we het hebben over eliminatie van ongewenste elementen uit onze samenleving. Niet alleen doen we dat zonder bloedvergieten maar ook nog eens op een bijzonder natuurvriendelijk wijze. Onze Lieve Heer gaat tenslotte ook met Zijn Tijd mee.”

“We noemen het zelf Zondvloed On Demand. Ha, ha!” grapt de opgetogen predikant.regen

#prijstdenheer #blank #zwartepietniet #enhijzagdathetnatwas

2
Sis it mar:

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Foto/video bestanden
 
 
 
Audio/videobestanden
 
 
 

  Subscribe  
Notify of
Appelvrouw

Genesis 7:23
En dat alles met een regenbui, daar hebben we al die ellende en zware beelden dus helemaal niet voor nodig.
Alleen die uitspraak: “Laat de Heer met zijn tijd meegaan” duidt dan weer op een ongelovige, De tijd van de Heer staat stil.

↓