Who needs hoveniers anyways?

Fuck 'm.

troch eamel
Publiseare op Lêst bewurke op 103 kear besjoen
A+A-
Reset

 

Je zal wel denken; 'Heb je hem weer met z'n tuin. Maak jij nou nooit iets mee, Eamel?'

Nou, om eerlijk te zijn; nee. Ik ben, door diverse oorzaken waarmee ik je verder niet zal vermoeien, nou eenmaal niet in de gelegenheid op vakantie te gaan of dagjes-uit en dus haal ik mijn levensvreugde o.a. uit de inhoud van mijn tuin.

Maar je hebt gelijk als je zegt dat mijn hortus je zo onderhand je neus uit komt en dus denk ik dat het beter is dat onze wegen zich hier scheiden. Geen zorgen; het ligt niet aan jou, het ligt aan mij. 😂

Zo.

Nu we dat uit de weg hebben even over het volgende.

Wie 't hier (én op de Feestboeks) wél een beetje gevolgd heeft weet dat de levensvreugde hier qua tuin de laatste tijd nogal ver te zoeken was.

 

Ik werd aldus getergd werd door een vergeten bamboestruikje wat zich ongevraagd als een nazistisch totalitaire dictatuur over een nutteloos stukje achtertuin had ontfermd.

Toen bleek dat hoveniers kennelijk in dit jaargetijde in het geheel geen belang hebben bij werk (geen énkele reactie!) diende ik de spreekwoordelijke koe dan maar zélf bij de horens te vatten.

Hoewel mijn aandoening nauwelijks enige fysieke inspanning toelaat -althans; langer dan een half uur want chronische vermoeid- kan ik niet anders concluderen dat ik dat fascistoïde tyfus-onkruid er best wel netjes onder heb gekregen.

Let wel; zonder de 'hulp' van de Monsanto's, buurmannen en anderzijds geschikte apparatuur van deze wereld 👊😎

Kortom. Eindstand: bamboe – eamel = 0-1

 
[ ↓ Zoek de verschillen. Beweeg je muis over de foto's voor een voor-na impressie ↓ ]2 - Voor
2 - Na


3 - Voor
3 - Na


4 - Voor
4 - Na


5 - Voor
5 - Na


6 - Voor
6 - Na


7 - Voor
7 - Na


8 - Voor
8 - Nahahaha


Bonus. Héél creatief van FB-vriend(in) Fennek maar helaas;
zijn/haar 'oplossing' bracht geen verlichting. 😂

 

Mear fan dit...

eamel | blog
>