Dit Is Uw Leven Gatgedicht. | #klussemeidurk

Wederom vijf jaar van mijn leven, gegarandeerd de aankomende veertien dagen hardcore (spier-) pijn van boven naar benee, bovenop de reguliere chronische vermoeidheid vanwege daarom, maar met vreugde in mijn hartje kan ik u mededelen dat mijn gat is gedicht.

Ik herhaal: mijn gat is gedicht.

Einde bericht.

PS. Stratenmaken blijft zo niet mijn ding een vak. Bah.

2 Responses

  1. W. Zee-de Ruiter maandag, 8 april 2019 - 2:47 / 14:47

    Strjittemakker op sè ! Do hast talint altyd al witten.

  2. eamel maandag, 8 april 2019 - 2:49 / 14:49

    Ik liuw net dat myn talenten hjir yn sitte, hear. Mar der is net ien dy ‘t foar mij docht dus dan moat ik ‘t sels mar dwaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *