Beetje jammer dat deze dame van de kerk is, d'r man is pastoor, maar dat kun je háár niet kwalijk nemen. Feit blijft dat multi-talent én gelegitimeerd Goddelijk Vrolijke Verschijning Katie Prentiss vandaag een beetje kleur gaf geeft aan deze beetje sombere zaterdag waarin corona, alsmaar stijgende besmettingsaantallen, een dagende totale lockdown én de daarover ontstane collectieve verontwaardiging over het algemeen de teneur bepalen. 

Enfin. Om maar in haar hogere sferen te blijven: Thank God for Katie! (en Tik Tok, for that matter)

Resteert de vraag: HOE HEB IK IN GODESNAAM JUSTIN'S JUWEELTJE OVER HET HOOFD KUNNEN GEZIEN??? Inmiddels drie jaar geleden uitgekomen en ik hoor/zie 't nu pas??

Wellicht wordt het eens tijd dat ik wat vaker naar die vermaledijde radio luister. 🤔

Oh ja, voor de cover-fetisjisten; hier het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel van het origineel. [source😂😂😂

BONUSTIME!! Meest spectaculaire gebruik van Iko Iko is toch wel Zap Mama's versie in de intro van Mission Impossible II. Man, man. Mijn dag kan niet meer stuk. #euforie


UPDATE 30-10-2020: Mrs Katie heeft de smaak te pakken. Zeg nou zelf: wie kan zoveel vrolijkheid nu weerstaan? 😊😋 I feel ♥.

Méér Katie: website | de actrice | Instagram | Twitter | de fotograaf | de rest

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reaksjes
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Foarige
KomkommerCam

↓
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x