Maart roert z'n …

WTF?! in lo-res

Troch Posted on 5 reaksjes 114 x besjoen

Euh…


Amper een dag later; knálblauwe luchten. Ik zeg; de natuur is ráár. 😳

 • Ja en dan zitten we bijna in april en die doet ook al wat ie wil….

  Kleine opmerking, site autisten onder elkaar… als ik naar een vorig bericht in de tijd wil klikken heet dat op jouw site 'foljende' en als ik naar een volgend bericht in de tijd wil klikken heet dat 'foarige'…. moet je dat niet effekes omdraaien??

  Enne op je skate verhaal kan ik niet reageren….. heb dat maar even in het mijne gedaan.

 • Heuj, Jans! Hoe is 't? Oprecht benieuwd. Het feit dat je hier reageert stelt me een beetje gerust daar je kennelijk daar nog enige energie voor hebt gevonden 😉

  Wat betreft je autistische opmerkingen: in principe zou het goed moeten zijn, die 'vertaling'… 'foljende' is volgende en dus het bericht wat ERNA zou moeten komen, 'foarige' is vorige en, wat ik ervan zien, klopt dat ook. Maar misschien heb ik 't helemaal fout hoor, dat kan ook. Ik denk niet zo helder de laatste dagen 😉

  En reacties op oudere berichten? Geen idee hoe dat kan. Ik zit nog al eens te rommelen met plugins en dergelijke, in dit geval WordFence, en het kan maar zo zijn dat die de reactie mogelijkheid heeft uitgeschakeld voor berichten ouder dan zoveel dagen. Ik zal me er eens in verdiepen 😉 Dank desalniettemin.

  Ik zal even bij je skateverhaal kijken. Oh ja, misschien moet je daarin nog even je linkjes aanpassen, die verwijzen nog naar oude blogs (als ik het goed heb), eamel.web-log of de oude eamel.net 😉

 • hee hallo eamel, daar ben ik weer :-D,
  ….. het gaat wel aardig op dit moment 😉 en heb af en toe best wat energie gelukkig, ik hoop dat dat bij jou ook het geval is.

  Even verder met het cross commentaren; ik heb het linkje naar jouw skateverhaal in mijn skateverhaal aangepast…. nu linkte ik ook nog naar eerdere verhaaltjes van jou ("Hij zag er vooraf en vlak van tevoren een beetje tegenop"), maar die zijn bij jou op je nieuwe adres niet meer te vinden… beetje jammer! haha nee hoor grapje.

  Dan nog over volgende en vorige, want ik ben zelf nog zo scherp als een mes 😉
  jouw volgende linkt naar een bericht terug in de tijd en jouw vorige linkt naar een bericht verder in de tijd. Dus precies andersom dan zoals het zou moeten…

  Kijk maar naar het volgende en vorige onder deze post. "folgjende/volgende" gaat naar Friese Carmiggelt terwijl dit in de tijd je vorige bericht was en "foarige/vorige" gaat naar je vaccin verhaal terwijl je dat later hebt geschreven.

  Tot zover weer mijn blog-onderzoek, ik 'spreek' je later

 • Heuj, Jansepans! Heb net al even je laatste stukske gebecommentarieerd (https://jannies.nl/lifelog/daar-gaan-we-dan/) dus v.w.b. je gezondheid e.d. zijn we inmiddels op de hoogte. En vooral blij verheugd dat je steeds meer energie krijgt!

  V.w.b. je cross-comment opmerking; ik heb geen idee of die oude stukjes er nog staan, ik heb inmiddels meer weggegooid dan dat er nu nog staan. Vooral omdat 't merendeel of slecht geschreven was of helemaal nergens over ging 😉 Dus 't kan idd zomaar zijn dat die skate-stukskes verdwenen zijn…

  En inzake de foarige/fjolgende.. da's, als het goed is, hersteld. Heb 't inmiddels aangepast en ja; je had gelijk.. het stond verkeerd om #auw 😉 Echter, waar ik steeds naar keek zijn die invliegende tabbladen aan de linker dan wel rechterzijde van het scherm. Ik zat te zoeken waar ik die heb aangepast maar kan dat dus werkelijk waar nergens meer vinden in de code. Niet dat die niet goed staan, die wél, maar het leek me zo leuk om ook die in dezelfde stijl neer te plempen zoals die van hierboven. Snap je 't nog? 😉 Anyway, maakt toch niet uit, want ik kan 't niet vinden. Na een middag zoeken heb ik er ook geen zin meer in, idem geen energie meer voor, en dus laat ik 't voorlopig maar even zo.

  Overigens, ik weet niet of jij daar last van had (voor je operatie) maar hier word ik steeds productiever naarmate D-Day nadert. Hoe dichter bij 1 mei, hoe meer klussen, vooral op 't creatieve vlak, ik tegenkom die ik eigenlijk nog af wil maken voordat ik opgenomen dien te worden. Heel vervelend want, hoewel ik daar normaal geen last van heb (Fries, je weet tog), ervaar ik nu toch een vorm van nervositeit. Of ik 't allemaal wel op tijd af krijg, zeg maar. Je zou namelijk verwachten dat ik nerveus zou zijn voor die chemo, de immuuntherapie en het hele herstelproces erna, maar daar voel ik dus niks bij. Hele rare ervaring.

  Zo, dat was weer een heel verhaal. Hoewel we inmiddels Telegrammen heeft dit toch meer charme. Je kijkt uit naar de comments 'van de ander' en op die manier wordt de comment-sectie toch nog gebruikt. Doen we 't toch niet helemaal voor niks 😉

  Het ga je goed, dearest! ♥

 • Goedenavond heer Durk, daar ben ik dan weer ffkes in ons cross-comment dingetje 😉

  Uhm…. het kan aan mij liggen, maar ik zie het hierboven nog steeds verkeerd om staan. En hier beneden, het invliegende tabje staat het inderdaad goed… alleen vind ik dat dan logischer als dat (een vorig stukje) aan de linkerzijde staat. Maar dat kan je even niet meer bij dus dat is dan weer een irritante opmerking van mij… laat het vooral lekker gaan/staan zo.

  In antwoord op het toeleven naar D-Day… bij mij ging het allemaal heel snel, precies 1 maand nadat ik de diagnose kreeg, ging ik al onder het mes. Maar toch herken ik het ook wel hoor. Ik wilde toen op mijn werk 'alles nog even heel goed in orde maken en alles volledig uitgewerkt overdragen', wat overigens totaal niet lukte want ik was toch ook ineens heel zenuwachtig en werd ook de hele tijd gebeld door allerlei ziekenhuisafdelingen en lieve mensen die wilden weten hoe het ging enzo…. Dat jij nu meer nerveus bent of je dingen af krijgt dan voor alles wat je te wachten staat lijkt me een afleidingsmechanisme. Ik heb daar nu ook een beetje last van in het kader van 'hoe moet het nu verder', dan ben ik meer druk in mijn hoofd met hoe ik het huis nog wil verbeteren en opruimen, dan dat ik dat grote allemaal onder ogen moet zien.

  Is 1 mei jouw D-day? Ik leef wel echt heel erg met je mee hoor. Bizarre connectie hebben we er ineens bij, het is wel heel anders, maar toch met een groot raakvlak. ik hoop dat je er goed doorheen komt en dat het je uiteindelijk iets goeds oplevert.

  Maar wij hebben op zeker nog contact voor die tijd.
  Rustig aan Durk! Alles wat je niet af krijgt wacht gewoon nog op je als je weer terug bent 😉

 • Foarige
  De Friese Carmiggelt (3)

  ↓
  >