Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 10 11 05 - 06:37

't Ken.net

Hallo.

Bij deze wil ik een klacht indienen omtrent het feit dat men bij Quicknet meent een klant een oor aan te kunnen naaien door deze te verplichten een nieuwe verbintenis voor een jaar aan te gaan met deze provider in het geval van een verhuizing. Niet alleen is dit een absurde gang van zaken, ik ken persoonlijk geen enkele andere organisatie waar dit de normale procedure is; ook navraag in mijn vrienden- en kennissenkring laat zien dat dit zakelijk gezien niet door de beugel kan.

Nu kunt u gaan schermen achter uw algemene voorwaarden echter kan ik u meedelen daar niet mee akkoord te gaan. Vorig jaar, dus ten tijde van mijn nieuwe abonnement bij Quicknet, was er nog geen sprake van verhuizing. Had ik toen geweten dat u zich bediend van zulk een absurd regel, had ik zeker geen Quicknet genomen.

Graag verneem ik van u dat ik gewoon, net als bij elke andere provider, mijn lidmaatschap voor het einde van de maand kan opzeggen. Indien niet zullen we dit hogerop dienen te spelen.

Desondanks; met vriendelijke groeten,

eamel, OB.Gelijk hogerop spelen ?
Gh, zullen ze blij zijn met jou. Want hoe je het went of keert, je verliest toch. Ze staan namelijk volledig in hun recht…..
Xan (Email) (URL) - 10 11 05 - 07:46  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.