Kategorie: default | Datum/tiid: 20 10 03 - 02:26

Wij. Web-loggers.

Gniffel. Je kunt zeggen wat je wilt maar Eameltje weet wel een goede discussie aan te zwengelen... En daarmee, (on-?)bedoeld, het wij-gevoel een frisse wind in te blazen.... Want dat begonnen we sinds dit alweer enigszins te verliezen.

Even een uitleg. Kennelijk is men de mening toegedaan dat Eameltje hier de bonte hond is aangezien hij 't durft een open 'aanval' te doen op haar. Want in de post hieronder laat ie een duidelijk statement zien waar zij nogal in gereferreert wordt. Helaas moet Eamel iedere discussie-deelnemer in dezes even uit de droom helpen. Een goed lezer had namelijk uit de tekst gehaald dat het om een algemene 'aanklacht' tegen het kneuterige bitterballen-bierfenomeen verjaardag ging. En niet om een openbare Madd-verbranding... Oh. Ironie. De oorspronkelijke gedachte was dat de post een vorm van satire in zich had. Waarschijnlijk is de boodschap niet goed overgekomen. Ook het id een zoveel-jarig verschil in mening online voort te zetten, spreekt ondergetekende niet aan. Dat hoort niet in het openbaar.

Inderdaad. Madd en ondergetekende hebben 'vroeger' iets met elkaar gehad. En nu nog kunnen we bogen op een (min of meer) goede vriendschap. Dus zal Eamel 't niet in z'n hoofd halen deze te verkwisten door zoiets onzinnigs als een postje. Maar om even een misverstand uit de wereld te helpen. Het is wel tegen haar gezegd. Vrijdag. Om niet zo de nadruk te leggen op Eamel's jaardag. Want zoiets is voor hem niet belangrijk. En gezien onze gedeelde historie van de afgelopen 6/7 jaar zou je verwachten dat dit inmiddels ook wel bekend was. Eamel doet tenslotte al die jaren al niet aan dit soort feestjes. Dus waarom nu wel. Begrijp 'm niet verkeerd; hij 's gek op feestjes (Verdomd lage respons, trouwens. Te druk met verjaardagen? ;D). Gek on da booze. Eamel is dus niet tegen verjaardagen. Integendeel! Maar viert die 't liefst in de kroeg. Of een intiem etentje. C'est simple. Alleen het klassieke verjaardagsmodel wordt ie niet warm of koud van (rondje rond de tafel, zeg maar). Dus Eamel is geen ouwe zeikerd. Geen sjacherijn. Neen. Niets van dat al. Life's a party.

Maar goed. 't Zal ongetwijfeld goed bedoeld zijn. En daarom, bij deze; als Eameltje iemand (lees; Madd) gekwetst heeft, dan spijt 'm dat.

Maar alle neuzen staan in ieder geval weer dezelfde kant op. Er zijn nieuwe vriendjes gemaakt. E-mailadresjes uitgewisseld. Verjaardagen genoteerd. Iedereen op iedereen's MSN lijstje. Iedereen blij. En da's toch ook wel weer een heel ding. Geen dank.

Zo. Genoeg verantwoording afgelegd, nu. Keep on smiling. Life goes on. Met al die verjaardagen is 't om voordat we 't in de gaten hebben.

;D

Update: Ms. Spongebob, Huey.. In eerste instantie had ondergetekende 't over z'n eigen verjaardagen. Daarnaast kan ik me zo herinneren altijd buiten de verjaardagen om bij jullie de schade in te halen.. Btw1: 't heeft niks met uiterlijk te maken. Btw2: that reminds me: van de week een borrel? ;D

Achterliggende bedoelingen overbrengen door middel van sms, msn, log of whatever is niet mogelijk. De bovengenoemde moderne communicatiemiddelen zijn nog te beperkt. Face to face is stukken beter….
sisao (URL) - 20 10 03 - 11:58

1st of all : CONGRATS !!!!
Excuses als de reaktie als een “aanval” is overgekomen, maar dat was dus pertinent NIET de bedoeling. Een beetje teasen mag wel….... toch ??? Verder wist ik niet dat het over je EIGEN verjaardagen ging !
PS : in welke btw groep zit ik nou eigenlijk ? btw1 of btw2 ?
Laat ff weten wanneer je voor de port en de kaas komt deze week.
(borrelnootjes waren helaas allemaal uitverkocht !!!??!!!. ) Eén of ander maf wijf had de hele voorraad gekocht ! Gek hé ??
Anyway have a great evening and
c u soon.
Chiao :) :) :) :)
HUEY - 20 10 03 - 22:11  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.