Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 08 04 05 - 20:26

Persbericht: Ieder z'n (lons-)dale

LONDON - van onze mode-redactie. In het kader van de integratie en om het goede voorbeeld te stellen, heeft de firma Lonsdale besloten binnenkort een modieuze collectie burka's op de Europese markt uit te brengen, welke zijn voorzien van het kenmerkende Lonsdale-logo. Gezien de reputatie van het merk en de adoptie ervan door rechts-extremistische jongeren wil het merk zijn grenzen verleggen, goodwill creëren en z'n doelgroep verbreden.

De nieuwe collectie is, logischerwijs, een afgeleide van de islamitische variant maar gemaakt voor de eigentijdse alloch-/autochtone vrouw. De glamour en luxe van Hollywood plus een internationale uitstraling zijn van belang bij deze eerste Lonsdale-Does-Burka collectie. De kleding categoriseert zich als betaalbaar en functioneel met een perfecte pasvorm.

Ook bij Lonsdale-Does-Burka zien we gelaagde structuren, prachtige materialen en heldere kleuren. Klassieke combinaties van zwart en wit met ruitjespatronen, strepen of bloemenprints. De collectie oogt fris en vrolijk; er is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen als linnen en katoen en het accent ligt op de taille. Lange burka's, linnen burka's, burka's met ronde halzen, burka's met een décolleté, mouwloze burka's of burka haltertops en zelfs sexy strapless varianten … de collectie is veelzijdig, volledig en op en top vrouwelijk! En nu maar afwachten of de Nederlandse vrouw onder 't mes voor de bijl gaat.

Nagekomen bericht: productplacing in Duitsland zal tot nader order even op zich laten wachten.


Model Suzan, de meest sensuele van allen; een sexy half-burkaatje met bijpassend burka-stringetje. Betoverend, fijn, breekbaar en ijl in combinatie met fel gekleurd leer, glanzend zilver of transparante kleuren. Het wordt weer mooi op de Nederlandse stranden!

  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.