Kategorie: barf | Datum/tiid: 10 11 06 - 21:13

Ieuw ende Barf

D'r zullen ongetwijfeld hele volkstammen zich zelf op bevlekken (perculiar zinssnede) maar persoonlijk kan ik er niet warm of koud van worden. Sterker nog; ik krijg spontane braakneigingen bij het zien van dit door theezakjes behangen vel. Hardop vraag ik mij af of Playboy doorgeschoten is. Of de bron der welwillende ende publiciteitsgeile BN'ers (cat. C.) wellicht is uitgeput. Of onsch Heleen gewoonweg slechts kleingeld vroeg en kreeg om deze zelfverheerlijking te realiseren (en Playboy juigend een gat in de lucht sprong vanwege de minimale impact op het door-teruglopende-verkopen-van-dit voormalig-pre-internet-trekblad-getergde-budget). Hoedanook.

Waarom Heleen? W-a-a-r-o-m? Kijk.. dat die droogmuts niet zonder die poedel op de foto durft.. soit. Het zij zo. Maar waarin, denkt schat hoopt Playboy, zit haar schoonheid? De enige schoonheid die ondergetekende in de feauteaux kan ontdekken is die van het meubilair in dat niet onprettige stulpje. Of die prachtige omgeving. 't is alleen jammer dat dat viswijf steeds in beeld hangt (nee, dat zeg ik verkeerd; dat er bepaalde onderdelen van heur steeds in beeld hangen. Met nadruk op 'hangen'. Help! Whatever happened to de retoucheerfunctie in Photoshop?!?).

Wat heeft 't mens ooit gepresteerd? Ok, ze schrijft leuk (Heb zelfs iets van d'r in de boekenkast staan. Iets met Godin en zo. Bedankt daarvoor nog, T. ;-D Maar was die titel al misplaatst; deze reportage slaat werkelijk alles.)) maar dat doen er wel meer. Of is 't haar gehaaide manier van publiciteitsvergaring (hup; nog even een biecht van je kroegende buurman openbaar maken t.b.v. je nieuw te verschijnen pulpboekje et voilà). Ik weet 't niet. Een lelijk vent, lelijke tieten, lelijk karakter en een lelijke carriere. Van mij hoeft 't allemaal niet.

Over voilà gesproken: wist U dat de Playboy met daarin het naaktverschijnen van onsch Viola Holt het meest verkochte Nederlandsche exemplaar is? Pcies... who's next? Erica Terpstra? Ieuw...
Oh. Oordeel zelf. Als je durft.


Menig vrouw van 41 die 2 kinderen gebaard heeft mag hopen dat ze er zo uit ziet.
Ik vind het dus én mooie foto’s en een mooie vrouw.
Xandra (Email) (URL) - 10 11 06 - 21:37

Wat ik er mooi aan vind, is dat ze op iedere foto een andere vrouw lijkt.
Dennis (URL) - 10 11 06 - 21:53

@ D.: euhm.. Geen id hoe je dat voor elkaar krijgt; ik zie alleen maar Heleen, Heleen en Heleen.

Het zit/ligt alleen anders..
eamel - 10 11 06 - 21:59

Euhm.. Waarom staan de comments door elkaar?
eamel - 10 11 06 - 22:00

Dat Heleen niet vies is van een beetje publiciteit is niets nieuws, dat ze niet echt integer is enzo is allemaal waar, maar ik vind haar er wel goed uitzien voor haar leeftijd, en dat haar tieten wat zijn gaan hangen, is een logisch gevolg van de leeftijd.
Ik vind het typisch iets voor een man om daar een vrouw op aan te vallen.
Alsof bij de man het zaakje niet uitzakt na verloop van tijd. tssss.
En dat er stiekem flink gefotofucked is bewijst deze foto wel.
http://people.freenet.de/ndn_176/heleen/..
Mevrouw Mikmak (Email) (URL) - 10 11 06 - 22:20

Tssk, had ik bijna cynisch gereageerd zeg….
SmaRts (Email) (URL) - 10 11 06 - 22:22

@ MM: Waarom zou ik haar daar niet op mogen ‘aanvallen’? Zoals hierboven al eens gereclameerd: de Playboy beoogt een zinnenprikkelend blad te willen zijn zijn voor z’n overwegend mannelijk publiek…

Met alle respect vraag ik me dus af: wie wil de PB hiermee bereiken? De jeugd? Tuurlijk niet. Die heeft zn internetbronnen wel. De minlife-man? Wellicht. Maar die kijken overwegend naar de jonge tsjikkies.

Kennelijk zijn de enige die het kunnen waarderen de vrouwen van (zo nu en dan middelbare) leeftijd. In mijn optiek had ze dus beter naakt in de Libelle/Margriet kunnen staan…

En euh, Smartie: ik weet dat ik er niet mooier op word, gezien mijn 41 jaar. Maar ik loop er daarentegen ook niet mee te koop.. ;-D
eamel - 10 11 06 - 22:30

Pff.. taaltechnisch wordt ‘t er hier ook al niet beter op … ;-)
eamel - 10 11 06 - 22:31

Ik zou zeggen: Kijk, zo ziet een normale niet geboob-jobte (kan dat woord?) vrouw van die leeftijd eruit. Wat is er mis mee om dat nou eens te laten zien. Jij houdt er niet van? Okee, dan laat je de editie van deze maand lekker in de rekken liggen of je stuurt ze een klacht. Andere mannen (of vrouwen) kunnen het misschien wel waarderen. Hij (haar man) vindt ‘r waarschijnlijk nog lekker genoeg om zelfs samen naakt op de foto te gaan. Geweldig toch? Lekker belangrijk allemaal.

En ohja:
PlayBoy: alles wat de man boeit. Dát staat er. En niet: alles wat Eamel boeit…

:-D
SmaRts (Email) (URL) - 10 11 06 - 22:42

Waarschijnlijk had de Pleeboy niet die point-of-view voor ogen; die van de vrouw kijkt naar andere vrouw in een niet sexuele zin.

De PB heeft als doelstelling zijn lezers(mannelijk?) publiek erotisch te prikkelen dmv erotisch getinte beelden.. dat is in dezen niet het geval. Of je moet je lat niet zo hoog leggen.. (muhaha.. lat.. ;-))
eamel - 10 11 06 - 22:45

Smartie; ik betwijfel of er nog liefhebbers zijn voor dit antieke stuk. Zie comments in de diverse fora.

En euh… geen problemen mee als zij met ‘r poedel op de foto wil. Maar wel als dat de openbaarheid in gaat; da’s confronteren met verval.. en dat is wel het laatste wat je in de Playboy verwacht.

Btw; ik koop geen Playboy. Al stond m’n zuster erin. Als ik die had.. ;-D
eamel - 10 11 06 - 22:51

“En euh, Smartie: ik weet dat ik er niet mooier op word, gezien mijn 41 jaar. Maar ik loop er daarentegen ook niet mee te koop.. ;-D”

Daar zijn de meningen over verdeeld. (.pif enzo? ;-))

“Btw; ik koop geen Playboy. Al stond m’n zuster erin. Als ik die had.. ;-D”

Kopen doe je m niet maar iedere keer dat er een BN-er in de playboy staat post je erover en plaats je de foto’s. What’s the difference?!

Welcome 2 the real world Eamel. Wen eraan. Het is je voorland.
Madd - 11 11 06 - 08:52

[i]De PB heeft als doelstelling zijn lezers(mannelijk?) publiek erotisch te prikkelen dmv erotisch getinte beelden..[/i]

Zelfs het publiek lijkt me gedifferentieerd. Er zijn ook mannen die kicken op dames van 150 kg+, die komen met de Playboy niet eens aan hun trekken (nee, die is te makkelijk). Heleen heeft ook genoeg fans.

Ik vind het wel aardige foto’s, die met Ton vind ik mooi, omdat je echt wat tussen die twee ziet. Verder vind ik haar vrij irritant, maar dat heeft niks met deze foto’s te maken.
Jet (URL) - 11 11 06 - 10:06

“En euh, Smartie: ik weet dat ik er niet mooier op word, gezien mijn 41 jaar. Maar ik loop er daarentegen ook niet mee te koop.. ;-D”
In navolging van Madd; ik heb én nog wat in mijn feedreader staan én ik geloof dat ik ook nog wel andere foto’s gezien heb.
Misschien het woordje “meer” er tussen zetten ?
“En euh, Smartie: ik weet dat ik er niet mooier op word, gezien mijn 41 jaar. Maar ik loop er daarentegen ook niet meer mee te koop.. ;-D”
Xandra (Email) (URL) - 11 11 06 - 18:08

Xan; je eamelt.

;-D
eamel - 11 11 06 - 18:42

Dat mag toch op dit log ?
:-P
Xandra (Email) (URL) - 11 11 06 - 19:29

Tja, dat je er überhaupt aandacht aan besteed, zegt wellicht meer over je wereldbeeld dan over de mensen die daadwerkelijk in de wereld leven. (komt misschien een beetje hard over, maar je snapt me wel)

Kortom, deze editie van de playboy laat een (gefeauteausjopte) waarheid zien. En de waarheid kan soms hard zijn (en soms hangen). Eigenlijk bewijst dit alleen maar dat over smaak niet te twisten valt.
gewoonjohan (Email) (URL) - 12 11 06 - 11:50

@ Gewoane Johan: Dit is een pretentieloos, nietszeggend log waarin zaken worden besproken die iedereen links laat liggen vanwege een hoog gehalte aan utterly non-interesstingness. Kortom; daar past een Playboy-ende Heleen perfect in.

Ten tweede vraag ik mij af wat deze post met mijn wereldbeeld te maken heeft; niets. Wel een Heleen-en-Poedel-in-de-Playboy beeld; tja, da’s niet best. Maar dat wordt dan ook al aangegeven in de post.

Gefeauteausjopte? In mijn bescheiden optiek heeft men dan het werk afgeraffeled; er blijkt nog genoeg over om te retoucheren/liften.

En euh… tenslotte. Dit log is wel satire. Niet alles is serieus of gemeend. Heleen mag er best wel zijn, uiteraard. Alleen gaf ik aan dat in mijn beleving de lekkere BN’ers aan ‘t op raken zijn als men al genoegen neemt met the woman nextdoor..
eamel (URL) - 13 11 06 - 07:04

pfff lekker belangrijk ;)

de playboy heb het blad al jaren niet meer gezien het niveau vand e interviews daalde ;)
en dat viola holt erin heeft gestaan is 20 jaar geleden toen was ze ook niet aantrekkelijk.
remco (Email) (URL) - 13 11 06 - 21:30  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.