Kategorie: wansmaak | Datum/tiid: 26 11 06 - 20:33

Wandsmaak

Niets zo charmant als verantwoorde kitsch aan de wand. Goede smaak en ik gaan niet samen, blijkt. Vond ik 't in eerste instantie nog wel meevallen, al die vrolijke kleurtjes aan de muur, na vandaag heb ik 't helemaal gehad met dit wanstaltige produkt van een verwrongen geest. Ik bedoel; als vriendin K., niet echt representatief als het gaat om Goede Smaak (understatement), al zegt dat ik die beledigingen-voor-de-kunst als de gesmeerde bliksem van de muur dien te halen anders komt wijlen Bob Ross, hij ruste in vrede, mij persoonlijk voorzien van een beetje VanDykebrown ("Even an eamel needs a little friend"), maar dan daar waar ik het niet wil.

Ze stonden mij al een tijdje tegen, hoor, die visuele gedrochten. Vooral als ik weer eens mezelf voor de webcam diende te posteren wat de laatste tijd opvallend vaak voorkwam. En K. heeft gelijk. De ene valt nog wel mee (voor de kijker links). De andere is echter zo afzichtelijk dat ik er uit pure wanhoop maar een lampje voor heb geplaatst. Want stel je voor..

Dus bij deze, voor de liefhebber. Gratis af te halen; p-r-a-c-h-t-i-g-e schilderijen. Waarschijnlijk net zo abstract als de maker ervan. En als je heeeel goed kijkt zie je er vlindertjes in. En bloempjes. En een rustgevende regenboog. Hell; wat jij maar wil. Als je ze maar gauw ophaalt. Want K.'s wil is wet en ik kan 't niet over m'n hart verkrijgen ze weg te gooien...Wie is K??

En BTW; JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEHHHHHH!!!!
Buurmeisje - 29 11 06 - 12:28

Sterker nog; wie is Buurmeisje?? ;-)

En btw; JEEEEEEEEEEEEEHHHHH!!! right back at ya! (Waarom JEEEEEEEEEEEEEHHH! eigenlijk?)
eamel - 01 12 06 - 10:18  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.