Kategorie: frjemd guod | Datum/tiid: 28 11 06 - 07:20

Foar de kofje ...

Dat is raar. Wat zal 't geweest zijn? Iets van half zeven vanmorgen? Zoiets. Enfin. Zit ik ff halfgaar langs de zenders te zappen, onder het genot van Senseo #4 en een sig; kom ik terecht op MTV's vroege(re) visueeltjes.

Michael Jackson's bombastische/pompeuze Earth Song* begint; zijn protest tegen de teloorgang van deez' aardkloot (1995). De clip is nog niet eens halverwege of ik schiet helemaal vol. Zomaar. Ineens. Kippenvel. Brok wegslikken. Dat soort dingen. Alsof ik dat filmpje voor 't eerst zie. Weird.

Ik word een sentimentele zak... (Must B getting old)

*"... The visuals present rainforrests destroyed by loggers..." Euhm.. Loggers?)Dit heeft niets met het ouder worden te maken; Dit is geconfronteerd worden met keiharde waarheid en de waarheid doet meestal pijn.

Ik kreeg ook een brok in mijn keel de eerste keer ik het clipje zag. En toen was ik niet eens zo oud als jij toendertijd op mijn huidige leeftijd zou zijn ;P
Bananas! (Email) (URL) - 04 12 06 - 12:24  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.