Kategorie: wansmaak | Datum/tiid: 22 04 07 - 12:21

1-euro Trash; fout, fouter, foudst

Pre-Keaniginnedag rommelmarkt OB*

De oogst: twee wanstaltige 'schilderijtjes' welke waarschijnlijk in de categorie Meest Foute Kitsch Ooit moeten vallen. Voorstelling; een heel fout jongetje/meisje-met-slick-jaren-vijftig kapsel, gezeten aan de bedrand (?) en dopey omhoog starend naar de plek waar waarschijnlijk God wordt verondersteld te zijn (Btw; bidden doe je toch met je ogen dicht?).

En al wat ik me afvraag; wie kent de geschiedenis van deze voorstellingkjes? 't Is niet van Bragolin, de maker van dat andere Fout (waar zelfs een fanclub van bestaat); andere tijd, andere stijl. 't Doet enigszins Amerikaans aan maar 't internet laat weinig los over deze kindekes. So.. Maasbach? Jehova? Of is 't iets sektarisch? Vragen, vragen...

Enfin; sierend boven m'n toiletpot kan ik U verzekeren dat mijn stoelgang nog nooit zo florerend is geweest. Dat U 't even weet. Ik wens U een genoeglijke zondag toe. Amen.

*(Pre omdat een Oorspronkelijke Vrijmarkt op de dag na de Dag des Heeren; neee, dat doen we natuurlijk niet in dit godvergeten deurp. Want ja; zo'n kind-op-schotseruitkleedje voor je middenstandse deur is natuurlijk niet erg omzetbevorderend.) ~bericht ge-edit. Beter, M.? ;-)~je kan je christenhaat ook te ver doordrijven.

Tis een pre-koninginnedagmarkt omdat officieel op konninginnedag vrijmarkt is en hier doen ze t altijd het weekend voor koninginnedag zodat je op koninginnedag niet met al die zooi in t dorp zit.

Met de middenstand heeft t niets te maken want tot voor een jaar of wat terug was de middenstand op koninginnedag helemaal niet open hier (en dat hadden ze van mij zo mogen laten)
Madd (Email) - 22 04 07 - 18:15

Christenhaat? Nah ja, zeg. Ik geef m’n bek ook maar een slinger. Dacht dat altijd de reden was…

Ok, christenen zijn niet exact mijn vrienden. Maar om ‘t nu haat te noemen..

;-)
eamel (Email) - 22 04 07 - 18:53

“Al die kutchristenen moeten dood” valt bij mij onder haat :-P
Madd (Email) - 22 04 07 - 22:10

Euhm. Mis ik iets? Tussen de regels of zo?
eamel (Email) - 22 04 07 - 22:24  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.