Kategorie: Melancholie | Datum/tiid: 21 10 09 - 19:18

De kop leeg

(jankpost-alert)

Een baas die me niet begrijpt (of ik hem niet, daar wil ik van af zijn), een dode broer, een buggy relatie, een midlifecrisis-op-z'n-hoogtepunt (wat zich uit in de vraagstelling;"Hoe vul ik in Godsnaam die resterende veertig jaar?!?"), een opgegeven kinderwens, het akelige vooruitzicht op die achterlijke feestdagen, al-15-jaar-geen-vakantie-gehad en, ondanks een florissant salaris, geen nagel om m'n reedt te krabben (hoe krijg ik 't voor elkaar?).

Kortom; een uitgelezen moment om 'ns lekker te verdrinken in een fikse poel van zelfmedelijden. Shoot me. Only human.

Maar soms.. soms moet 'de kop leeg', zoals wij Fraizen, plegen te oreren. Gewoon nergens aan denken. Tunnelvisie op 't niks. Blanco. De ideale omstandigheid daarvoor is vertoeven in een plek waar je alleen jezelf tegenkomt; zoals bijvoorbeeld De Deelen in Friesland. De fortuinlijke followers van den twitterende eamel hebben dit spannende avontuur hedenmorgen mogen kunnen volgen d.m.v. beeld, tekst en geluid. En aldus geschiedde; 07.37 uur, zonsopkomst, stond ik daar, alleen, tussen 't riet, een kluit ooievaars, een gefragmenteerde waterplas en wat verdwaalde konijnen. En, mijn God; wat een r-u-s-t.

Uiteindelijk heb ik 't drie uur volgehouden. Drie uur lopend, fotograferend, twitterend, filmend, denkend. Volledig Zen, van top tot teen. Emotioneel alles Feng Shui, heulemaal Yin en Yang tot ik er scheel van keek (en drie Polen Duitsers tegen 't vissende lijf liep. Voor moi hét teken om mezelf naar huis te beamen).

One man, one mission; de kop leeg.
En Hij zag dat het goed was... ;-)

de kop leeg | 21 oktober 2009
(click pic 4 big)

 *Overigens geen idee wie Hilly Gjaltema is. Ze is echter kennelijk iets minder fortuinlijk dan den eamel. Daarentegen heeft zij wel haar eigen bankje.. Hele mooie foto’s. Ik kan me voorstellen dat het je goed heeft gedaan vanochtend daar te wandelen. De filmpjes kan ik jammer genoeg niet zien want ik behoor niet tot het land der twitteraars …..
Moos - 21 10 09 - 19:44

Vraag me af hoe zen je kunt zijn als je twitterend je mobiele communicatie in de lucht houdt, maar het zijn inderdaad mooie plaatjes.

PS: communicatiemensen worden nooit begrepen ;-)
Jet (Email) (URL) - 21 10 09 - 20:05

@ moos: da’s slechts een keuze van je vandaan…

@ jet: soms behoort communicatie met geanonimiseerde vrinden ook tot de gereedschappen om tot jezelf te komen.. :-)
eamel - 21 10 09 - 20:21

Dan maar geen filmpjes, ik begrijp je toch wel. De foto’s en tekst hier zeggen al genoeg. Is mooi neergezet. Mocht ik ooit oplossingen of antwoorden voor je vinden, ben je de eerste die het weet. X
Moos - 21 10 09 - 23:01

Heel even hoor, maar wat is een buggy relatie en wat is een reedt met dt (billen met een gouden randje?)
Mevrouw Mikmak (Email) (URL) - 23 10 09 - 12:35

@ MM: een buggy relatie is er zo een die maar niet wil lopen zoals ie zou moeten doen (bugs)

En reeDT is de door GS reaguurders ingevoerde schrijfwijze van reet om ‘t nog enigszins keurig te houden (ja, ja,; dat verwacht je zelfs bij GS niet :-))
eamel - 23 10 09 - 13:16  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.