Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 12 05 05 - 07:52

2 B or not 2 B

"... Alle singles die een eigen weblog hebben en die voor een belangrijk deel gaat over hun persoonlijke ervaringen met het single bestaan (als bewuste single of juist als zoekende single)..."

Even was ik overtuigd van mijn eigen mijn single-zijn. En dus fluks mezelf opgegeven voor een an sich leuk initiatief; een verkiezing van single-weblogs. Of weblog-singles. Of whatever. Want zoals we inmiddels aan een aantal jaren weten; ook Eamel kan niet door 1 deur met Cupido. En om dit te staven zal een ieder kunnen beamen dat er hier bar weinig over vrouwen en vooral het gebrek eraan wordt geschreven. Oh, ze zijn er wel, hoor. Weest niet bevreeschd; ik heb geen heaumeau-suele neigingen en heb ook geen onnatuurlijke interesses (zoals tandeloze herdershonden of wat dies meer zij, RED.) Ik voel alleen erg weinig behoefte om mijn liefdesleven te delen met de rest van u.

Voorwaarde echter van zo'n weblog-single contest is dat je leuk over je single-zijn kletst. Dat je, als een geroutineerd vrijgezel, je ups en downs en public in de etalage gooit, zodat een ieder volop kan meegenieten. Helaas wrikt hier de slipper; ik mag dan alleen zijn, ik ben geen overtuigd single. Sterker nog; ik vind 't niks. Ik ben er niet voor in de wieg gelegd. Ik vind 't een drama; die vrijgezellenstatus. Doe mij maar meuterig met een vaste een dame op de bank, klef filmpje kijken, samen boodschappen doen en gezamelijk vrienden visiteren.

Maar goed; je kan de natuur niet forceren en dus rommelt Eamel wel door. Maar om er nu enthousiast over te schrijven; da's net iets teveel van het goede.. (seau, MVlife... geef mijn portie maar aan Fikkie) :-Dik sluit me geheel bij je aan. Vooral mensen die zelf lekker in een relatie zitten vinden het geweldig om de verhalen te horen over het singles leven, het stappen, de perikelen over de dates etc. Maar ze denken er totaal niet bij na wat het eigenlijk is om single te zijn. En dat er gewoon geen ene reet aan is!
Ineke (Email) - 12 05 05 - 08:30

@Ineke: dat is niet iedereen met je eens hoor.
Madd - 12 05 05 - 11:00

Oh en ter aanvulling, ik stap niet, ik date niet etc etc.
Madd - 12 05 05 - 11:01

Beste loggers,
dat het leven van de single voor iedereen een groot feest is, dat zal de MVlife redactie pas als laatste beweren. We geven een online blad uit, waar ieder aspect van het single-leven, dus juist ook het zoeken, aan bod komt. Het is dus ook zeker geen voorwaarde van de weblogverkiezing dat het single-zijn er positief van af komt, we zijn er om op te schrijven wat singles beweegt, niet om de zo veel gehoorde kreet ‘happy single te promoten’.
Je bezwaar is dus geen echt bezwaar, althans vanuit ons perspectief. Veel plezier met je weblog!
Redactie MVlife (Email) (URL) - 12 05 05 - 11:05

En dat vind ik dus flauw! Alsof men daar op zit te wachten, tenzij je elk weekend een one night stand hebt …
karin (URL) - 12 05 05 - 18:47

Alsof het getrouwde leven na 20 jaar nog zo swingend is…
~ zucht~
Marloes - 13 05 05 - 12:00

Natuurlijk kent het singleleven ups en downs en voors en tegens. Ook mijn single leven. Ach… ‘t is een leuke wedstrijd. En net als in de liefde, soms heb je geluk en win je, soms verlies je. We zullen zien.
Rebecca (URL) - 26 05 05 - 18:53

het leven is wat je er van maakt. single of niet .. Als je zelf niet kan genieten, Kan je een ander ook niet laten genieten
leidschheksje (URL) - 07 08 11 - 10:01  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.