Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 07 02 10 - 19:14

Boerenhercules

"Uiteindelijk vertelde Simson haar dat hij zijn kracht zou verliezen als zijn haar zou worden afgeschoren. Terwijl hij sliep riep Delila een man en liet hem de zeven haarlokken van Simsons hoofd afscheren, waarna Simson door de Filistijnen werd overmeesterd."

Of 't nu door misplaatste zuinigheid komt, door ordinaire ontkenning of just your good ol' vergeetachtigheid; feit is dat ik al drie weken elke ochtend keurig mijn horloge omdoe maar er vervolgens ergens in de loop van de dag achter kom dat ie niet doet waar ie voor aangenomen is: correct de tijd aangeven.

Al die tijd staat de kleine wijzert op streepje 41 en de grote ook ergens tussen de 8 en de 9. Kortom; m'n gorloge ist kaputt. Oh, ik heb tussendoor nog wel een nieuw batterijke laten zetten, hoor. Maar d'r gebeurde niks. Het bleef negentien voor negen en dat is 't nog steeds.

Wellicht moet ik de oorzaak dieper zoeken. Want om heel eerlijk te zijn voel ik me best wel naakt ende fragile, zo zonder klokske om mijn bevallige pols. Zekerder als 't er zit. Onzeker wanneer niet. Een soort Simson-effect. Maar dan anders.

Hmm. Food for thought. En dat is ´t.

timelapse

Oh, azijnpisserts; ik wéét dat ik altijd en overal te laat kom. Maar tijd is subjectief. En als dat geen plausibel excuus is, is een kapot horloge 't wel... :-)Wie hangt er nou ook een fossiel om zijn pols?... ‘t is een wonder dat ie het überhaupt gedaan heeft
Marloes (Email) - 07 02 10 - 19:41

Mijn beste klokje ooit, mams! Nah ja; op die Kinetic na, dan. Maar die koste me dan destijds ook meerdere ribben uit m’n lijf :-)
eamel - 07 02 10 - 19:56

Balen. Insturen voor een reparatie? Ik heb goede ervaring met de service van Fossil (via de winkel in de Koopgoot overigens).
Smarts (Email) (URL) - 07 02 10 - 20:09

@Smartie; is een optie. Maar wordt reparatie niet veel duurder dan de aanschaf van een nieuwe? :-)
eamel - 08 02 10 - 05:25

Gewoon geen horloge meer dragen, dat bevalt mij al jaren heel erg goed.
Mevrouw Mikmak (Email) (URL) - 08 02 10 - 08:31

@ MMM: Idem hier. Telefoon heeft een klok, m’n pjoet ook, en in de overige ruimtes waar ik me begeef hangt er meestal ook eentje. Daarbij krijg ik enorme jeuk van ook maar een piepklein sieraadje, dus een horloge is dan ook een no-go… helaas wel hoor, want ik zie vaak mooie exemplaren langskomen!
hanneke (URL) - 10 02 10 - 23:08  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Doet maar even rekenen. Da's beter.
 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.