Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 19 06 10 - 10:26

Als ie maar haggis

Goed. Over tot de orde van de dag. Wederom voor de twitterende medemens oud nieuws maar tweets schijnen momenteel massaal te verdwijnen en dus voel ik mij -ten behoeve van geschiedkundige annalen- genoodzaakt alhier ook u allen kond te doen van het volgende gegeven (rare zin).

Onlangs werd ik benaderd door collega A. Collega A., in z'n vrije tijd fervent rokkenlopert, organiseert jaarlijks met zijn companen The Scottish/Celtic Highland Games te Hank. Het laat zich niet moeilijk raden dat het hier een Schots feestje betreft waar nòg meer berokte mannen en ook vrouwen gezellig samen op leren zakken blazen met pijpen van verschillende lengtes en anderen vervolgens een dansje doen op 't geproduceerde geluid wat in die kringen voor muziek doorgaat.

Ikzelf ben niet zo van de doedelzak: in mijn beperkte beleving hoor ik alleen maar high-frequency tonen waar je slakkenhuis naar verloop van tijd horendol van wordt. Uiteraard uitzonderingen daargelaten ("It's al long way to the shop if wanna sausage roll")

Ennieweetjes. Collega A. verzocht mij een site voor hem te produceren opdat belangstellenden hunner vragen hieromtrent beantwoord krijgen. Nu ben ik geen held in sites bouwen en dus is 't uiteindelijk geen technisch en visueel hoogstandje geworden maar het geeft wel aardig de sfeer aan en -most of all- het voldoet aan de gestelde criteria. Op het moment van dit schrijven istie overigens nog niet af maar dat is een kwestie van tijd.

Kortom; een niet zo'n spectaculaire post maar 't doet i.i.g. de vorige sneller vergeten. Tijd voor ontbijt!

heavyevents.nlGatverdamme, Haggis.Werkelijk ongelofelijk wat sommige volkeren naar binnen schuiven :(

Je schijnt ook inheemse stammen te hebben waarbij het eten eerst wordt voorgekauwd door de dorpsoudste, een tandeloze dame van zo’n jaar of 160. Yuck :(
Jenni (Email) (URL) - 19 06 10 - 11:03

Niet zo heel inheems hoor; in Friesland laten we ons voedsel ook voorsabbelen door overjarige, tandeloze schoonmoeders.
eamel - 19 06 10 - 11:06

Gek. Hoe langer ik je ken, hoe meer ik van mening ben dat het inderdaad echt beter is als we van Friesland een drijvend continent maken. Bij voorkeur ergens midden in de Dode Zee.
Jenni (Email) (URL) - 19 06 10 - 11:07

Leuk plan maar niet reeel: zolang jullie van ons economisch afhankelijk blijven zou ‘t spreekwoordelijke zelfmoord zijn.. ;-)

(Btw; jij moet absoluut The Queen of the Offtopic Comments zijn ;-)) Nah ja.. op die andere na, dan.))
eamel - 19 06 10 - 11:09

Tuurlijk. “Die andere” en ik lijken nou eenmaal akelig veel op elkaar, alleen qua uiterlijk niet :P

En zo offtopic was die reactie niet. Als je terugleest, is elke reactie van mij zorgvuldig aan de volgende of vorige reactie gelinkt. Als ik opeens begin over het onkruid bij de buren, dán is het pas offtopic :P
Jenni (Email) (URL) - 19 06 10 - 11:13  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Doet maar even rekenen. Da's beter.
 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.