Kategorie: mea culpa | Datum/tiid: 16 08 10 - 08:31

Anna from de Steets

Een ieder die mij een beetje kent weet ik dat ik een gesoigneerde, beschaafde jongeman ben die goede manieren, distinctie en, uiteraard, normen & waarden hoog in het vaandel heeft staan. Ik ben dan ook wars van platvloerse banaliteiten en hou me verre van alles wat zich als ordinair danwel beneden mijn niveau manifesteert.

Hoewel 't een schier onmogelijke actie lijkt, ik ben tenslotte roomser dan de paus, verviel ik gister geheel onverwacht uit mijn rol....

Tijdens mijn dagelijkse, informatieve surfrondje werd ik geattendeerd op Anna from de Steets. Anna from the Steets is volledig contrarietas met datgene wat ik als toonbeeld van zedigheid voor ogen heb en dientengevolge de ultieme belichaming van 'fout': een massieve siliconen voorgevel, een sletterige speels-ondeugende outfit en hakken waar je op de Maasvlakte geen slecht figuur mee zou slaan.

Het bleek echter de broeierige combinatie van juist deze elementen tezamen wat bij mij de testost.. de tostesto.. de tistost.. de hormonen door den vlezige, kloppende aderen joeg als ware het een tsunami welke bruut tegen m'n hormonale klippen omhoog sloeg...(hijg, hijg)

En restte mij, na dit visuele bachanaal waar ik me dankbaar aan laafde, niets anders dan mezelf op de knieën te werpen en onze Lieve Heer hemelschreiend maar ook in tranen te danken voor dit Geschenk Gods, deze Parel uit den Hemelsche Onbevlekte Schoot. Dank, Heer! Dank voor Anna from the Steets!

Neuqen iemand?

Bron van de bronGrappig, wij hebben thuis boven ook gele kozijnen.
Hermanus (Email) (URL) - 16 08 10 - 18:12

Ik vind vooral die schoenen erg knap, dat doe ik haar niet na. De setting had wel wat gezelliger gekund.
Eva (URL) - 17 08 10 - 13:02

@ her anus: waarom verbaast me dat nou niet? Een Leen Bakker interieurtje.. ;-D

@eva: pcies, daar knapte ik ook op af. Dat had minstens zo gezellig gekund.. leuk gordijntje, karpetje op vloer. Maar goed, wellicht ontging haar de essentie. Dat we vooral naar het interieur kijken.

En dit comment sloeg werkelijk helemaal nergens op :-)
eamel - 17 08 10 - 13:26

Zo zie je maar weer.. als rechtgeaarde heterosexueel vrouwmensch ontgaat mij de lust van het aangezicht van een droogwapperende anusbleekster volledig.
Jenni (Email) (URL) - 20 08 10 - 20:42  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile

Doet maar even rekenen. Da's beter.
 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.