Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 20 12 04 - 02:22

Nouvelle Cuisine

Hij als vooraf een delicate bospaddestoelensoep met iets van een truffel-extrakt. Zij een smeuiige zalmmousse op een bedje van Stellendamse garnalen. Gedeeld een mandje met nog warme, klaarblijkelijk vers gebakken stokbrood met overheerlijke Echte Boter. Hij als hoofdgerecht een puntjenogwatkruidenkaas-cannelloni, gedoopt in een superbe pesto-dressing, afgemaakt met zongedroogde, speciaal geimporteerde tomaten. Zij een Dorade-filet, zwemmende in een speciaal gevulde, ultradunne ravioli (13 stuks), licht overgoten met een kaassaus a la Bourguignon(?). Hij als nagerecht een grote mok voortreffelijke Cappucino met twee suiker, een romige schuimkraag en een chocolade-bitterkoekje. Zij een Tarte Tatin, zoals zij hem alleen kunnen maken. Kennelijk. On top of that all; buitengewoon gezelschap, rozig de Kop-van-Zuidse duisternis in van nachtelijk Rotterdam.

Maar.. Zou zij dat nu ook hebben? Gewekt worden, in the bleedin' middle of the night,  door een schreeuwend lege maag en de daaruit voortvloeiende nachtmerries?

Moandei, Desimber 20, 2004 02.15 uur: Lekker; een net genuke-te ranzige, van 't vet druipende hamburger, uit de vriezer. En nog een. Om 't af te maken... Want wat eten betreft ben ik conservatief.Culi-barbaar!
Cleo (URL) - 20 12 04 - 09:28  
Persoonlijke info onthouden?

/ Textile


 

  (Register your username / Log in)

Kattebel:
Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.