[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 28 02 05 - 22:46]

Niet geheel vrijwillig

Eamel en de sponsoring. Geen id wanneer dat gebeurd moet zijn. Heb ik wellicht weer een envelop over het hoofd gezien?

Gelijk maar ff de tietentest gedaan (onderste link). Conclusie; ik kijk kennelijk te weinig pr0n..


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 28 02 05 - 19:33]

GodsWegen 1.0

Gezien op 't werk.

Geen id wat ik hiervan moet denken...

(on the other hand; 't blijft justitie... wellicht een bezuinigingskwestie)

(Tnx, Frank)


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 28 02 05 - 08:09]

Euphoria: War of the Worlds

"No one would have believed, in the last years of the nineteenth century, that human affairs were being watched from the timeless worlds of space. No one could have dreamed we were being scrutinized, as someone with a microscope studies creatures that swarm and multiply in a drop of water. Few men even considered the possibility of life on other planets and yet, across the gulf of space, minds immeasurably superior to ours regarded this Earth with envious eyes, and slowly and surely, they drew their plans against us.

(Richard Burton; Jeff Wayne's War of the Worlds)

Niets leent zich beter tijdens een twee uur durende, monotone rit (zoals afgelopen weekend) door de polder als het luisteren naar wellicht het meest imposante hoorspel ooit gemaakt; War of the Worlds. Ooit bedacht door ene Orson Wells en daarmee een hele natie op stelten gezet (1938, de dag voor Halloween). Inhoudelijk zal ik 't er niet over hebben, echter kan ik wel verzekeren dat de combinatie polder en Jeff Wayne's remake van WOTW samen de tijd behoorlijk inkorten. Het indrukwekkende timbre van Mr. Burton's stem, het orchestrale meesterwerk in combinatie met de leegte van het land maakt van de landschappelijke saaiheid een eruptie van muzikaal genot... (The Eve of War)


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 28 02 05 - 07:53]

Zomaar, hedenmorgen

Zomaar een nabeeld. Van prettig wakker worden. Goedemorgen!


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 28 02 05 - 07:05]

Rise and shine!

Okeee; i admit; een typische Eamel-zeik-post was 't; onderstaand statement. Eamel's way om de algehele ingedutte web-loggertjes-community wakker te schudden vanwege een overdaad aan collectieve liefheid. Nah ja, sometimes u win, sometimes u lose. Kennelijk was u niet in voor een stevige discussie. Over naar de orde van de dag.

Hieperdepiep; een nieuwe werkweek! ;-D


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 27 02 05 - 21:56]

Verbal Flush

God, wat heb ik toch een godsgruwelijke hekel aan lifelogs...


[Kategorie: Oars | Datum/tiid: 27 02 05 - 13:12]

De Eersten zullen de Laatsten zijn...

4 dekens en een dekbed. Geitenwollensokken, een joggingbroek, een t-shirt, fleech fleece sweater en een miauwende haarbal.

En 't nog koud hebben.

Zou 't een voorbode van iets zijn... ?*

*Indien ja;  %$@#! derde keer in het afgelopen jaar.. ;-(


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 25 02 05 - 08:10]

Trippin'

Gejat van Fluox-draait-op-zich-gewoon-door: kaleidoscoop. Damn! Over the ultimate trip gesproken!

Staar vooral niet langdurig naar het midden.. ;-D (Tnx, F.)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 25 02 05 - 06:48]

Nulkommanul

Ligt 't nu aan mij of ligt Nedstat op z'n aars?

(Niet dat ik om ratings geef, natuurlijk ;-D)


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 22 02 05 - 21:46]

μελαγχολια

Vooropgesteld; i'm not a mental patient. Heb geen last van depressies. In principe erg vaak een goed humeur en ga regelmatig lachend door 't leven. Mentaal (en fysiek, voor zover ikzelf en de dokter hebben geconstateerd); kerngezond. Geloof in tastbare realiteit i.p.v. Swami's, spirituele geitenwollen sokken, magische stenen, helende kettinkjes, seances, diepgaande gesprekken met bomen en animated gif's. Kortom; nuchter zoals een (Friese) vent betaamd. :-D

Maar soms, heel soms (lees; zelden tot nooit) heb ik iets ondefineerbaars over me. Zo'n gevoel van gezonde melancholie. Zoiets van ontzettend lekker in m'n vel zitten terwijl ik ondertussen diepongelukkig denk te zijn. Net of ik de stringente wens schijn te hebben heb mezelf te wentelen in deep and utterly drama maar toch maar even vreselijk gelukzalig zit te zijn. En hoewel ongelukkig een groot woord is in dezes, is 't soms net of ik dat juist wil zijn.

Het begon vanavond, in de auto. Zo van 't warme binnenuit leek het buiten het begin van de lente; een prachtige, hel-oranje, ondergaande zon. Zwaluwen (of iets wat er voor door moest gaan) druk in de weer met des lente's kamikazevluchten. Chopin's Nocturne II en Pachelbel's Canon in D knallend uit de radio. Extreme gemütlichkeit. En terwijl ik zo, ver weg met m'n gedachten, over de rijksweg zoefde overviel t me, zomaar, ineens: intense vrede met mezelf, m'n werk, mijn 'ellende' voor zover je dat zo kan noemen. En dat gevoel; het duurde voort. Tot op heden. Dit keer geen drank, geen dope, nada. Zou 't in de lucht hangen? Hoedanook; i love it (for the moment, dan) :-D

Moraal; kun je gelukkig ongelukkig zijn? Of ongelukkig gelukkig?

Which reminds me; wie zei ook al weer dat kwelling creativiteit betekende? Het klopt namelijk...


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 22 02 05 - 06:38]

Halve smart

Hear! Hear! (via I.Z.N.)

't Blijft een tering minder prettige auto, overigens en ja, ik heb recht van spreken.


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 21 02 05 - 23:03]

Oops, I did it again...

Damn. Elke keer doe ik 't weer; om de zoveel tijd kom ik weer een leuke aanbieding tegen op abo-gebied en maak mezelf wijs dat ik dat heel handig ga vinden en vooral onmisbaar. Was 't de vorige keer de Veronicagids (NU! € 10 VOOR DRIE MAANDEN!) om later, na opgave, tot het besef te komen dat ik nooit televisie kijk en 't ongelezen blad gewoon op de stapel Ongelezen Bladen terechtkomt. Voordeel is wel dat ik dan wel elke zaterdag, tijdens m'n badritueel, weer es iets fatsoenlijks te lezen heb en kans zie om es niet aan mezelf te zitten. Natuurlijk ben ik, gestructureerd as I am, een maand te laat met opzeggen en zit ik er weer een jaar aan vast.

En als een echt Ezel-stoot-zich-geen-tweede-maal-aan-dezelfde-steen ben ik verleden week weer bezweken voor weer een niet-te-missen-aanbieding; de weekend-Telegraaf. Want ja, dat vind ik praktisch volgens diezelfde krant en iemand met mijn lifestyle kan er absoluut niet zonder. Seau gezegd, seau gedaan. Afgelopen weekend heb ik de eerste exemplaren mogen ontvangen. Alleen jammer dat ik daar vanavond achter moest komen, terwijl ik m'n brievenbus leegde.

't Is niet aan mij besteed: een boek (btw; Madd: waar blijft m'n DaVinci? ;-D), een krant, een televisiegids. Altijd te druk met van alles en niks. Maar geen rust in m'n reet om maar even tien minuten stil te zitten.


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 21 02 05 - 22:06]

Feelgood

Is 't jou wel 'ns opgevallen dat sommige feelgoodfilms hun naam eer aan doen?

Zucht. Ik moet wel gelukkig zijn...


[Kategorie: Tralala | Datum/tiid: 21 02 05 - 01:26]

Music 'nd Moods: Stephane Pompougnac

"Geld verdienen op andermans rug en dat op een ethisch verantwoorde manier, het is mogelijk! Het bewijs wordt geleverd door de Franse Stéphane Pompougnac (..) Pompougnac en zijn serie worden in één adem genoemd met de compilatiereeksen van de Nirvana-lounge en de Buddha Bar. Wie vertrouwd is met Nirvana en Buddha weet waar hij aan toe is: ook de ‘Hôtel Costes’-reeks biedt de luisteraar bekende en minder bekende namen, voor de hand liggende en verrassende tracks, maar eerst en vooral: leuke, fijne, toffe muziek waarop het heerlijk dansen is, maar die zich tevens leent tot “eens lekker chillen”.

Normaliter (be)schrijft Eameltje z'n eigen indrukken over een bepaalde stroming waarvan het het kippenvel over z'n huid jaagt; vandaag echter laat hij 't over aan ene Markus Niementhaler. Daar behoeft ondergetekende nl. helemaal niets meer aan toe te voegen. Mocht je nihil tot geen behoefte hebben de recensie-textbrij helemaal tot je te nemen; chillie, relaxed, swingend en met een vleug melancholie, hoewel wel een hele korte samenvatting van 's mans kunsten. Het viel dan ook niet mee een aantal downloads te selecteren uit zijn Hotel Costes Serie. 7 cd's met absoluut de creme-de-la-creme van de Lounge stroming. Vooropgesteld if u r into it, ofcourse... (Zie voor de volledige recensie Marcus' woordenbrij op Digg.

Zondag, althans op 't moment dat ik dit op m'n scherm jas, het dak d'r af met Carnaval De Sao Vicente; zwoele, zoals de naam al impliceert, carnavalssfeertjes aaneen geklonken door een wel heel erg prettig in 't gehoor liggend gitaartje. Kippevel-alert op volume 10!

Morgen (straks, RED.) Duplex Inc's gejatte sample uit Round, Round van the Sugababes, clever gevat in een monotoon ritme voorzien van de nodige percussie in. Lekkah!

Dinsdag's Cruisin' doet z'n naam alle eer aan; pleurt James Last (wie?), een reguliere omroep jingle en wat carnavaleske deuntjes in een blender et voila: doe mij een cabrio, hot sun en een bevallige bijrijdersbabe en je zult mij niet meer horen klagen.

Op woensdag in eerste instantie de zoveelste variant-op-een-thema, in dit geval It don't mean a thing if it ain't got that swing, maar dan stripped to the bone: hoewel voort-treinend op slechts het refreintje lijkt 't zich daardoor niet minder prettig te manifesteren. Sterker nog; de combinatie van refrein met the-man-on-the-sax maakt 't een wel heel smeuiige versie... Wat-dat-to, Wat-dat-to, Wat-dat-to, Wat-dat-to, dat dat do, da da do!

Hoppend van het ene continent naar het andere belanden we donderdag in datgene wat mijn muzikale beeldvorming van Mexico zou kunnen zijn (Hifi Trumpet) en jawel, de volgende blazer dient zich aan: trompetje, leuke percussie en een vage frequent terugkerend fluit maakt van 't geheel datgene wat je zou willen horen als je met je aars in 't Zuid-Amerikaanse zand zou liggen braden.

Vrijdag: Hip Hip Chin Chin; "The subject for tonight is rhythm.." Bigbandblazers in combinatie met een stem welke zo uit The Ratpack gesampled zou kunnen zijn. Swing op z'n lekkerst!

Omdat keuzes maken nooit mijn sterkte kant is geweest (wat wil je ook met iets over de honderd zalvende nummerkes?) bombarderen we de zaterdag tot bonusdag; naast het prettig in 't gehoor liggende Latazz 2 orgastische lounge-monumentjes welke geen beschrijving behoeven: Trinity FM's relaxte remake van The Sound Of Silence en de A Man Called Adam's remix van Yachts (whatever that may be). Kortom; hou je ritme, zit je deze week goed bij Eamel. Graag gedaan :-D

Klik de link (rightclick; shave ass), sluit je ogen, picture yourself in een franse club and start floating...

May I present: Stephane Pompougnac - Hotel Costes cd series.

Meer -->

[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 20 02 05 - 11:09]

Boys will be boys; The Sequel

In 1 woord? 

F-a-b-o-u-l-a-s-t-i-c!

;-D


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 16 02 05 - 16:42]

Wonderlijk

Een bek vol bloed, een wang als die van een hamster en het vooruitzicht de eerstkomende uren niet te kunnen eten. En je desondanks zo verdomde goed voelen over het feit dat je bent gegaan. 't Blijft wonderlijk...

Of zou 't te maken hebben m'n queeste voor The New Me? ;-D

Gelukkig ben ik niet de enige... Zij en zij ook al. Zou 't in de lucht hangen?


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 15 02 05 - 23:20]

View from a tub

Raar. Kom ik zo maar deze feauteau tegen. Geen id waarom ik feauteaux lig te maken in bad.

Iemand een verklaring?

(Nu ik erover nadenk: wat moet je anders in bad?)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 15 02 05 - 21:12]

Speaking of which

Moet ik morgen naar de tandarts, vreet ik net een hele Milka reep op. Terwijl ik al jaren geen chocoladerepen meer aanraak.

Zou ik zwanger zijn? Sterker nog: zou ik moeten stoppen met roken?


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 15 02 05 - 19:42]

Dokter Standaard

Artsen, tandartsen, verplegers en verloskundigen zullen voortaan alle rokers tijdens behandelingen standaard aanraden te stoppen met roken... (NU.nl)

Het moet niet gekker worden: kom je met een flinke kiespijn bij je tandarts of voor een sneetje in je vinger bij je huisarts, luidt zijn standaard advies:

"Hmm. Vervelend. Ik zou maar stoppen met roken..."

Da's raar.


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 14 02 05 - 21:03]

Voor jou

Op Valentijn:

"I'd like to run away from you,
but if you never found me I would die
I'd like to break the chains you put around me,
but I know I never will
You stay away and all I do is wonder
why the hell I wait for you
But when did common sense prevail
for lovers when we know it never will
Impossible to live with you, but I know,
I could never live without you
For whatever you do

I never, never, never want to be
in love with anyone but you"
SB, Never, Never, Never (hier het origineel)
(de mp3 van vandaag (rechts); angstaanjagend toeval ;-D)


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 13 02 05 - 13:29]

Music 'nd Moods: Shirley B's History Repeating

"Flanged, gated, reverbed - and chopped into pieces, thrown in the air and reassembled as she lands - by, among others, Mantronix, Groove Armada and Mark 'Moloko' Brydon, the girl from Tiger Bay proves that you can be Welsh and possessed of big lungs and still run a vocal gamut broader than A to B - a welcome and damning contrast to the chest-beating screamathon her compatriot Tom Jones indulged in on last year's woeful Reload. Nightmares on Wax dust down Easy Thing To Do and gives it lustrous new life; Propellerheads re-engage with Bassey on a cheeky update of Goldfinger; Kenny 'Dope' Gonzales offers a trip-hop Light My Fire; most successfully, Wild Oscar goes beserk on Big Spender, touching every base known to dance and in the process fashioning a schizoid, anarchic club classic out of an already certifiable gem."

Als er 1 artieste volledig ge-mashed is, is 't Bassey wel. Helaas wil het feit dat ook deze dame niet aan de tand des tijds ontsnapt; haar songs blijven prachtig maar raken zo nu dan behoorlijk belegen. Her Golden Voice ontkomt dan ook niet aan de remixers van Propellerheads (bekend van Spybreak! (long version, 16Mb, 320 Bit - rightclick; shave as) uit The Matrix' slaughterscene). De  heren gaan volledig los; Goldfinger wordt voorzien van een vette base bass, het melancholieke Where Do I Begin (gebaseerd op Love Story. Overigens verontschuldigingen voor 't lompe begin/einde (wat trouwens voor alle nummerkes geldt); nadeeltje van remixed ceedeetjes) krijgt een extra percussionboost en bij Bassey's versie van The Doors' Light My Fire wordt de blazerssectie es ff lekker aangedikt en klinkt in combinatie met het relax-te drummetje wel heel chillin'. Big Spender daarintegen wordt volledig ge-restyled; uptempo-ed tot een 130 Bpm drum 'nd base muzikale geweldsgolf. Als loungy rustpunt is daar An Easy Thing To Do; beelden oproepend van witte stranden, palmbomen, coctails en mooie mensen. De melancholie zet nog even door in Never, never, never, als de sigaret na de coitus. Kortom; Shirley krijgt een muzikale beurt (euh?) welke z'n weerga niet kent...

May I present: Shirley B's History Repeating Remix Album (rightcolumn).


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 12 02 05 - 11:51]

Glup

"I am not the law, but I represent justice so far as my feeble powers go, my dearest Watson..."

"Personen die benoemd worden in een vertrouwensfunctie hebben daarvoor een verklaring van geen bezwaar nodig. Alvorens een dergelijke verklaring van geen bezwaar af te geven stelt de AIVD een veiligheids onderzoek in. Bij een veiligheids onderzoek worden veiligheidsrisico's van (potentiële) vertrouwens functionarissen onderzocht. Bij een gunstige uitkomst van het veiligheids onderzoek geeft de AIVD een verklaring van geen bezwaar af.

Vertrouwensfuncties en daarmee ook de veiligheidsonderzoeken zijn er op drie niveaus (A, B en C). De A-onderzoeken zijn het zwaarst qua omvang en diepgang. Het veiligheidsonderzoek is een instrument met behulp waarvan kan worden vastgesteld of er aan de plaatsing van de kandidaat-vertrouwensfunctionaris in de vertrouwensfunctie risico's kleven voor de veiligheid of andere gewichtige belangen van de staat. Daartoe worden gegevens verzameld die antwoord kunnen geven op de volgende vragen: heeft de kandidaat-vertrouwensfunctionaris justitiële antecedenten en zo ja, welke? Neemt betrokkene deel aan of verleent hij steun aan staatsgevaarlijke activiteiten? Is betrokkene lid van of verleent hij steun aan anti-democratische organisaties? Zijn er overige persoonlijke gedragingen of omstandigheden waardoor er onvoldoende waarborgen zijn dat de kandidaat-vertrouwensfunctionaris onder alle omstandigheden de uit de vertrouwensfunctie voortvloeiende verplichtingen getrouwelijk zal volbrengen?

Het verzamelen van de gegevens geschiedt door middel van naslagen in diverse bestanden binnen en buiten de AIVD (administratief onderzoek). Bij de A-onderzoeken worden, na afronding van het administratieve onderzoek, gesprekken gevoerd met betrokkene, referenten en informanten (veldonderzoek). Een A-onderzoek omvat dus zowel een administratief onderzoek als een veldonderzoek. Een B- of C-onderzoek is in principe een administratief onderzoek; slechts indien de uit dit onderzoek verkregen gegevens daartoe aanleiding geven wordt ook een - beperkt - veldonderzoek verricht."

"U krijgt een A-Status onderzoek."

Ai...


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 12 02 05 - 11:32]

Swain

Beetje traag, maar sfeervol: Swain. Volledig in passend zwart/wit. Symboliek ten voeten uit... :-D


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 12 02 05 - 00:25]

Etappes

Ik ben al drie dagen bezig m'n vaatwasser leeg te ruimen. Maar steeds kom er wat tussen.

Geen zin, bijvoorbeeld.


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 12 02 05 - 00:04]

Door mij vergeten te plaatsen reacties op verschillende logs op het net

• Ik vind geel ook veel mooier.

• F-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h-!

• Mooi geschreven!

• Dan toch maar liever Katja.

• Wat naar. Sterkte.

• Ik vond het boek leuker.

• Klopt. Heb ik ook gehad.

• Gefeliciteerd!

• Een log moet altijd ergens over gaan, vind ik persoonlijk.

• Misschien toch maar weer je vorige lay-out?

• Iemand een Senseo?

• Leuk! (/me moet sanitairen)

• Mooie foto's!

(Zonder enige gene klakkeloos gekopieerd van haar, uh.. hem?. Vanwege ongebreideld creativisme. Hulde!)


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 11 02 05 - 01:31]

Piece of cake

"Uw droger kapot, zegt u? Aandrijfriempje gebroken? Ja, die heb ik wel voor u (a raison van € 22,50! Voor een lullig rubberen riempje! RED.). Moeilijk omleggen? Nee, hoor.. piece-of-cake, zoals de Engelsen plegen te zeggen. Even het achterkantje eraf wippen, trommel wel even vasthouden en het spanwieltje niet vergeten. En klaar is Kees!"

Yeah, right!

(Letterlijk mijn droger. Les geleerd: geloof nooit een verkoper die het woord 'even' veelvuldig in z'n mond neemt. t Is uiteindelijk toch nog goed gekomen; hij staat er weer. Voor euh.. even?)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 10 02 05 - 07:33]

Oh.

Neuh.. 'k geloof niet dat ik 't betreur. Sterker nog; 'k wist niet eens dat ik nog into datingsites was... ;-D


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 09 02 05 - 03:27]

Hoe later de avond..

Ok, ok. 't Is leuk geweest. Plagen, (niet-kwaad-bedoelde-) steken-"onder-water", cynisme, sarcasme, ironie. We had fun ;-D. En nee, d'r was gister niets met Eameltje aan de hand; ik was druk. Vandaar dat 't reageren ff niet ging. :-)

Goed. Of niet goed, eigenlijk. Voorlopig word ik gekweld door een slapeloos moment. Ruw gewekt door 1 of andere rare nachtmerrie, slaapdronken, mijn eigenste persoon de opdracht gegeven de voordeur op de extra knip te doen om vervolgens mezelf met een sig aan m'n pc te vinden om te beseffen dat 't eindelijk best wel laat is. Zoals altijd kan ik me amper herinneren wat ik gedroomd, of eerder, ge-nachtmerrie-t heb; vlagen van bellende collega's, robots, geesten maar dat 't geen feestje was, lijkt mij duidelijk...

Goed. We nemen nog een slok van die Yo!-Bas-v.d.-Heijden-drinkyoghurt en kijken of Casper nog onder 't bed ligt. If so, zal ik 'm vragen of ie z'n kwade equivalenten op afstand wil houden; ik wil slapen. 't Is tenslotte nog maar 03.27u. ;-(

(Btw: Xan; je chatgevaldinges doet 't bij mij niet. "Verbinding mislukt. Java.net.socket.exeptionerrornogwat"-melding. ?!?) ;-D)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 08 02 05 - 23:23]

Spelletje en seau

M'n administratie heb ik al reeds 349 maal over gepost; de spelletjes nog nauwelijks. En sinds dat (ook al) de gewoonte begint te worden van web-loggend internet wil ik toch zeker ook hier niet achterblijven. Voordeel is wel dat dit es geen oude koe betreft dus kunnen we dat gezeik tenminste achterwege laten. Rest ons het concentreren op het vinden van een oplossing op voor het volgende vraagstuk; hoe?


[Kategorie: Truttig | Datum/tiid: 08 02 05 - 22:15]

(..)

zei·kerd (de ~ (m.), ~s)

1 [grof] zeur
 


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 08 02 05 - 07:36]

Oh, Sentiment!

Mailtje van Niek:

"Da's lachen....J. (5 jr. RED.) heeft weer een nieuw favoriet liedje. Heeft ze in e.o.a mix gehoord: Harpo - Moviestar. Da's volgens mij uit 1972 ofzo, fouter kan echt niet..... of wel? ;-D"

Die Harpo. 'k Heb 't altijd een v-r-e-s-e-l-i-j-k boud nummer gevonden. Maar nu, zoveel jaar later... zucht. Certainly brings up memories!* ;-D

*Voor de goede orde; Eamel moet ook iets van -3 geweest zijn toen deze draak uitkwam, but it's the thought that counts, zullen we maar zeggen.. ;-)

Moviestar, moviestar
You think you are a movie
Moviestar, moviestar
You think you are a movie - star
*Repeat chorus and fade out*

Hier.


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 08 02 05 - 06:53]

Nat!

Huishoudelijkepostalert! 't Is weer drama in Huize Eamel: de droger weigert te doen waar ik 'm voor aangenomen heb. En uiteraard op het moment dat er geen handdoek meer te vinden is, moi geen shirt meer aan z'n lijf heeft en sokken gerecycled moeten worden om maar wat fatsoenlijks aan m'n voeten te hebben. Wegens oneindig vertrouwen in dit wonderlijke stukje techniek natuurlijk allang die onhandige wasrekjes de deur uitgepleurd. En daar zit je dan: 40 handdoeken, 35 t-shirts en 20 paar sokken. En waar laat je die op korte termijn drogen? Pcies: op je meubilair.

Kortom; d'r is geen onbezette plek meer in dit huis; deuren, schildersezel, stoelen, banken, schemerlampen.. alles is ten prooi gevallen aan de droogwoede van ondergetekende. En dat allemaal vanwege zo'n lullig aandrijfriempje (friempje?). Benieuwd wat dat allemaal weer moet gaan kosten... ;-(

Ok. Niet echt boeiend, deze post. Dus maar weer terug naar de oude koeien.


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 08 02 05 - 00:07]

Voorspel

Altijd leuk; een flyertje in elkaar frutten. Houdt Eameltje van de straat.

(En ja; Not4Pussies. Moet toch wat vulling hebben. Pfff.. over voorspelbaarheid gesproken :-D)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 06 02 05 - 22:00]

39

Het blijft een bevreemdende vreemde gewaarwording:

Een half uur lang je kat lopen roepen op de gallerij

om er vervolgens achter te komen

dat je 'm niet eens uitgelaten hebt...


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 06 02 05 - 12:13]

Raar

Zit ondergetekende gister, veel te lang al, aan z'n pc, wordt er op straat iets omgeroepen. Eerst besteed ik er geen aandacht aan, maar de volharding van omroepen doet me toch enigszins afvragen wat er aan de hand is. Na m'n hoofd buiten 't raam gestoken te hebben blijkt men, geen id wie, mede te delen dat de waterleiding op zeer korte termijn zal worden afgesloten, voor onbepaalde tijd. Zonder opgave van reden. Tja.. En wat nu?

Een oplossing is nu nog alle water-gerelateerde handelingen uit te voeren, zoals daar zijn douchen, wassen en wat dies meer zij. Slimmer is wellicht om reeds een aantal vulbare objecten met water vol te plempen zodat we goed voorbereid en vol vertrouwen de waterloze periode in kunnen gaan. Zo gezegd, zo gedaan: kratje cola, 12 lege flessen, gevuld met water. Ha! Smart ass, moi, op z'n tijd. Dat wordt een goudmijntje! "Je hebt geen water meer? Sneu, joh. Geen nood, 'k heb nog wel een litertje over. € 50. Omdat jij 't bent. Veel? Nee, joh... kwestie van vraag en aanbod. Sorry."

Maar wat er ook gebeurd; d'r blijft vocht uit de kraan komen. Schiet op nou met dat afsluiten. Toe nou. Vrienden gebeld; weten van niks. "Afsluiten? De kraan? Niks van gehoord. Misschien gedroomd."

Vierentwintig uur later: nog steeds water uit de kraan en 12 liter aan watergevulde colaflessen in m'n berging. Ligt 't nu aan mij? Zit ik wellicht te lang aan m'n pc?


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 06 02 05 - 09:53]

Als de weg naar Kralingen

I admit; 'k ben waarschijnlijk de laatste die 'm nog niet op z'n logje gehad heeft, maar desalniettemin vooralsnog niettegenstaande alsnog bij deze: Eamel Barcoded. Vertel mij wat ik ermee kan/moet en je krijgt een gMail-invite van me; heb er tenslotte maar 48 te vergeven. Goedemorgen/-middag trouwens.


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 05 02 05 - 12:36]

Spamgangsters

"Come texas hold emmillion bust card second churn wheel percentage prize?Go full hold em rounder bible coup handle credit!"

Vooropgesteld; i'm not the violent type. Integendeel; pacifisme is mijn deel. Maar de spamterror, zoals deze momenteel mijn saitje bestookt in de comments (nee, je ziet ze nu ff niet omdat ik als een bezetene aan het ip-blocken ben. Hijg! Hijg!), maakt werkelijk de oermens aka primaat in mij wakker. Geen id wat meneer Texas Hold em, Video Poker en Black Jack hier wil bereiken, maar 't begint mij, ondanks mij rustige aard (zzzz), toch enigszins op de zenuwen te raken.

Niet alleen heeft dit bombardement mij gedwongen allerlei creatieve filters binnen gMail in te bouwen (gMail raakt over z'n toeren, alhier).. Nee, ook word ik gedwongen een oplossing te vinden binnen Pivot van deze reclamebrij af te komen, wat weer niet gelukt. Wellicht is het mogelijk om notoire spammers richting Iraq te sturen?

Zelfs dit tooltje helpt niet. Ik bedoel; dhr. Adam Marshall zal toch niet zo stom zijn om zichzelf zo open en bloot te exposeren?

Kortom; iemand een oplossing? (Excusez voor de vaagheid in dezes) En heer Texas Hold em: a bullet through your head. (Btw; hoeveel ip-adressen hebben die gasten eigenlijk?!?)

UPDATE 05-02, 16.43u.: Tnx, Xan/Marco: U r the greatest! Spam deleted and filtered. Tnx 2 this; The Pivot Spam Blacklist.


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 04 02 05 - 23:57]

Rockfish

Mooi gedaan. Beetje weird maar erg mooi gedaan... Buckle up!


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 04 02 05 - 23:42]

Handcarnaval

Neuken en zuipen; carnaval moet door een man uitgevonden zijn...


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 03 02 05 - 07:40]

Mijlpaal

Deze dag zou wel eens bepalend kunnen zijn voor de rest van m'n leven.

Wish me luck...

Update 04-02 06.32u.: Mooi. De eerste stap is gezet. Vanwege de premature onwikkelingen echter nu nog ff geen openbaringen. Tnx 4 the luck, btw; it helped.. :-D

Update 04-02 07.21u: Hm. Major bummer. Maaaanden staat dat t*ringhuis te koop, maar net op de avond als jij 't erover hebt met je hypotheekadviseur (en een fiat krijgt over de haalbaarheid) heeft de advertentie een extra vermelding verkregen: Gewijzigd, Verkocht onder voorbehoud. $@#%@!


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 02 02 05 - 20:25]

Geen reet

Een vrije dag. Vrij. V-v-r-r-r-i-j. Aaaaaddddddeeeeeevvveeeee. ADV. Dag vrijjjjjjjjj.

Wat bij ondergetekende net zoveel inhoudt als werkelijk helemaal geen ene reet uit te voeren. Was? Blurgh. Administratie van een half jaar? Ach, als 't een half jaar heeft kunnen liggen zal een paar dagen niks uitmaken. Stofzuigen? Mwoah... verder dan op vloer vallen doet 't toch niet. Pfff..

Maar de visite was gezellig. Ja, toch, visite? :-D

(De plaatsing van 't plaatje wordt verklaard door de zoekterm 'ass' binnen Google in te tiepen. Ter info. Heeft er verder geen reet mee te maken. Maar wel keumisch:-D)


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 01 02 05 - 23:47]

Au!

Sportkleding (2x driekwart-trainings-broeken Reebok, 1x Nike Airmax-in-de-aanbieding, 2x shirt korte mouw Umbro, 6x witte (..) sportsokken merk Bagger) € 125,00

500 gram Creatine + 120 capsules HMB € 50,00

Abonnement sportschool ca. € 50,00

150% zin. € 0,00

En dan.. dan ga je door je rug. € 225,00 (Au!)


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 01 02 05 - 21:59]

Hail Igor!

Ik weet 't niet, hoor. Al die spieren. Maar mooie feauteaux zijn 't wel. Wat zeg ik? Goddamn  f-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h-e  feauteaux zijn't! Een feauteauxgraaf zoals een feauteauxgraaf hoort te zijn; oog voor compositie, zwart-witgeorienteerd en ... mooie vrouwen. Geloof dat ik m'n euh.. camera ook maar weer es ter hand neem.

Vrijwilligers?

 
Waarschuwing: brakke server!

[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 01 02 05 - 07:14]

Life is...

Very busy. Zucht...

(Yet I love it.. :-D)


Free counter and web stats