[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 31 07 05 - 21:09]

Wim Duisenberg 1935 - 2005 †

Jammer. Ergens had ik wel sympathie voor die man. Was 't vanwege z'n volhardende kruistocht om die €uro er maar door te krijgen? Neuh.. geloof 't niet. Integendeel. Waarom dan wel? Ik bedoel; ik ben absoluut niet politiek geëngageerd. Sterker; ik walg praktisch van die heren en dames politici. En toch.. Wim kon wat mij betreft een potje breken.

Misschien was 't vanwege z'n rustige aard. Of het feit dat zijn bootje altijd praktisch naast die van mijn vader lag. Of dat hij wederom aantoonde dat die eigenwijze Friezen toch wel kont schop(t)(p)en in die Grote Boze Buitenwereld. Of gewoonweg omdat hij, net als eamel, geboren is in 't Fryske Haachje.

Wie 't weet mag 't zeggen. Vooralsnog; respect, Wim. Moge je rusten in vrede.


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 30 07 05 - 18:17]

Koopje

Leuk, hoor; zo'n aanbieding. Maar wat krijg je nou eigenlijk wel voor die centen?


Via.


[Kategorie: Oars | Datum/tiid: 30 07 05 - 14:17]

Sms

*Bankstel besteld*Verbazend hoe makkelijk geld uitgeven blijkt als je 't (nog) niet hebt*:-D*


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 30 07 05 - 11:32]

It is Frysk en it ...

"It giet allegear wol hiel snel" vindt Doutzen Kroes. Doutzen komt uut Eastermar (een dorp in the middle of het Friesche no-where), is twintig jaar en as Frysk as one can be. Verschil met al die andere Fryske Deernes is dat Doutzen als Het Model gebombardeerd wordt voor zowel Calvin Klein als Guerlain.

En dat doet een Frysk-om-utens as myself, toch wel ff warm worden van binnen. Want... al het goeie komt uit Frieschland. Toch? :-D


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 28 07 05 - 07:40]

Argh


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 26 07 05 - 00:16]

Adult (in)Cont(in)ent

"Hallo,

Dank u voor uw interesse in Google AdSense. Na uw aanmelding in behandeling te hebben genomen, hebben onze programma specialisten geconstateerd dat deze niet in overeenstemming is met ons programmabeleid. Daarom kunnen we u op dit moment niet aan het Google AdSense programma laten deelnemen. We hebben uw aanmelding geen doorgang laten vinden op basis van de onderstaande redenen.

Problemen:  Inhoud voor volwassenen. Momenteel zijn voor het AdSense-programma alleen Google-advertenties beschikbaar die we hebben geclassificeerd als gezinsvriendelijk. We hebben geconstateerd dat uw site inhoud voor volwassenen bevat. We kunnen dan ook geen relevante advertenties op uw site weergeven. Lees onze richtlijnen (https://bladibla.bla) voor een volledig overzicht van inhoud die niet is toegestaan op onze webpagina's."

Puh! *CENSORED* Eamel.net niet gezinsvriendelijk? *CENSORED* Waar slaat dat op? *CENSORED* Als er 1 keurige site op 't net te *CENSORED* vinden is, is 't *CENSORED* Eamel wel! Nette *CENSORED* postjes met vrolijke *CENSORED* tekstjes voor 't hele *CENSORED* gezin! Vriendelijke *CENSORED* Wetenswaardig heidjes en leuke muziekjes voor meisjes, *CENSORED*  jongetjes, *CENSORED* mama's en papa's van alle leeftijden. Alles leuk verpakt in dan weer een komisch-, dan weer een ondeugend- maar *CENSORED* altijd pedagogisch verantwoord *CENSORED* jasje.... *CENSORED*

Tss.. ik snap er helemaal *CENSORED* niks van.. zo'n net log van zo'n keurige vent.


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 24 07 05 - 23:47]

Free winks! Gratis winks!

Tired of those standard winks in your MSN Messenger? Those days are over! Download here; free winks! 188 of them! Speaking of which: emoticons, backgrounds, moods, daily pics... you name it; Eamel's got it! Go ahead; it's yours! Winks! Winks! Winks!!!

~Guaranteed virus free!~

Ook zo bored door die standaard winks in je Messenger? Die flauwe emoticons? Die slaapverwekkende achtergrondjes? Look no further! Eamel's here! 188 nieuwe emoticons, achtergrondjes, moods, dagelijkse pics.. wat jij wil! Ga je gang; haal ze neer en installeer! Winks! Winks! Winks!!!

~Gegarandeerd virusvrij!~

(Zo. Dat moet wel wat ratings opleveren, dacht ik zo. Shoot me; Eamel is een hoer.. ;-D)

(Download; unzip and doubleclick MsnContentInstaller10.exe / Only works when your Messenger is online) - (Neerhalen; unzippen en dubbelklikken op MsnContentInstaller10.exe / Werkt alleen als je online bent met je Messenger)


Tnx, H. :-D

[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 24 07 05 - 14:45]

No sex, please; we're into Tantra

Jij zal 't ook wel eens hebben. Zo nu en dan stuit je op die vage site's, tijdens het verveeld surfen. Met van die vage onderwerpen, zoals bijvoorbeeld deze; de Tantrische Vereniging zonder Neuken. Da's apart. Dat men er zelfs een vereniging voor opricht (edit; vereniging blijkt niet een een 'vereniging' als in 'postduivenvereniging' maar 'vereniging' als in 'samensmelten'. Zoiets. Dom, dom.) En hoe gaat dan in z'n werk? Lees:

"De vrouw ligt op de man. Zij spreidt haar buitenste schaamlippen en berijdt de schacht van de stijve penis zonder de eikel aan te raken. Zij stimuleert met heen- en weergaande bewegingen de clitoris. Hij ontspant zijn buik- en bilspieren terwijl hij diep ademhaalt. Wanneer zij denkt klaar te komen, blijft zij twee tot tien minuten bewegingloos op hem liggen. Zo voorkomt zij bij hem een zaadlozing."

Sowieso knap om die schaamlippen om die 'schacht' (gadverredamme; gelijk een trauma. Eamel heeft geen schacht. Eamel heeft een euh.. nou, geen schacht in ieder geval) te prakken zonder die duitsche helm aan te raken. Sterker nog; waarom zou je een zaadlozing willen voorkomen? 't Is geen accuzuur, hoor! Raar volk, die Swami's. Anyway; we gaan verder:

"Wanneer zij denkt dat de tijd rijp is voor vereniging, brengt zij de eikel binnen. Beiden blijven bewegingsloos liggen en wachten op wat gebeurt. Alleen de spierbewegingen van de Geheime Taal zijn toegestaan. De penis wordt vanzelf door spierbewegingen van de vagina binnengezogen, liefst in meerdere stappen."

Ik weet hoe dat met jou zit maar die van mij is nog nooit naar binnen gezogen. Sterker nog; ik moet vaak moeite doen om 't gat te vinden. Of nog erger; vragen of zij 'm ff euhm.. naar binnen doet, zeg maar. En Geheime Taal? Welke Geheime Taal? Sinds wanneer is mijn schacht taalvaardig/verbaal aangelegd? Ik bedoel; ik praat wel eens tegen 'm maar da's gebaseerd op de volstrekte monoloog. Ik krijg verdomd weinig weerwoord. Enige visuele effect is dat meneer zijn kop laat hangen als er mijnerzijds teveel gesproken wordt. Maar da's dan ook het enige. En dan nog wat; waarom bepaald zij 't moment van vereniging? Heb ik dan geen inbreng (inbreng; whoeha! Quelle un choisi des mots!)? Ben ik slechts een middel? Een stuk gereedschap? Een vleesgeworden Tarzan? Tsss. Hoedanook; de kwelling gaat verder:

"Zij vermijdt spontane heen- en weergaande heupbewegingen door bewuste ontspanning van de spieren. Hij past de techniek toe van ontspanning van de cremasterspier; zie onder ejaculatie verhinderen. Bij het neuken botsen door schokkende bewegingen van de onderrug beide schaamheuvels op elkaar met als gevolg een zaadlozing, die voortijdig is in de zin dat de vrouw onbevredigd achterblijft. Nu blijven door het achterwege laten van externe spierbewegingen beide schaamheuvels tegen elkaar gedrukt. De enige spierbewegingen zijn de uitresr subtiele interne spierbewegingen van vagina en penis."

Resumé: we gaan niet heen en weer; da's uit den boze. Dus we liggen wat. Ik in jou, zeg maar. Ik pas dus de techniek van de crematiespier toe terwijl ik niet eens wist dat ik 'm had. Sowieso wat luguber, hoor. Lig je daar met de intentie es te gaan heien als een heipaal, dien je de techniek van je crematiespier toe te passen. Ik ben nu toch wel op zo'n punt beland dat ik denk; geef mijn portie maar aan Fikkie. Maar goed; jij wil ook wat en moderne man als ik denk te zijn, ga ik daar natuurlijk in mee. En onze schaamheuvels? Die liggen. Tegen elkaar aan. Bewust laten we onze externe spierbewegingen achterwege. Pomtidom... Als ik nu nog niet in slaap gedonderd ben, gaan we verder:

"Het is ook mogelijk om vanuit de omgekeerde missionarishouding over te gaan in een andere Maïthuna Asana"

Maar wacht es ff: er is geen 'verder'! Dus liggen we daar. Jij tsjekt je nagels nog es na en beseft dat 't alweer lang geleden is dat je ze gelakt hebt en ik ben druk bezig, in gedachten, met het dilemma of ik nog ander laminaat in m'n nieuwe huis dien te leggen dan wat er al ligt. Met de schaamheuvels tegen elkaar. Pfff. Omgekeerde missionarishouding. Krijg de reguliere missionaris niet eens onder de knie. Conclusie; ik surf teveel...

Iemand nog de behoefte om tegen de muur aan gedrukt te worden? Vreselijk uitgewoond en volgeblaft te worden om daarna met een tevreden ende voldaan gevoel je aftersex-sigaretje te roken?


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 24 07 05 - 12:36]

Neau feauteaux

De Mooiste Mensen (click!). De Meest Sfeervolle Strandtent (click!). De Lekkerste Tapas (click!). Het Mooiste Scheveningen (click! click! click!). De Mooiste Zonsondergang (click! click!). De Broeierigste Sfeer (click!). De Beste Apperatieven (click!). Het Zachtste Zand (click!). Kortom; een Avond om nooit te vergeten. Tot je erachter komt dat je je SD kaart bent verloren, ergens, in het zand... (foto's weg, TomTom weg, alles weg, jank)

Dus mocht iemand, vandaag, de intentie hebben het Zoete Scheveningen te bezoeken; begin dan even bij Sol, loop via de kleine boulevard (achter de strandtenten) richting pier en loop vervolgens het strand op. Dan richting de grote boulevard, de pier op tot halverwege. Daarna even terug om je weg te vervolgen door 't winkelcentrum, een stop bij BurgerKing om tenslotte je route te beeindigen voorbij dat aquarium, ergens halverwege 't parkeerterrein tegenover BooNooNooNoos. Wel continue je blik gefocust op de grond want wellicht dat je m'n SD kaartje (Sandisk, 256Mb) tegenkomt...

En op deze manier snijdt het mes aan twee kanten; jij een fantastische route, ik m'n kaartje terug. Geen dank. Mail me als je 'm gevonden hebt..


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 22 07 05 - 21:16]

Oh, God..

Ik heb me toch een zin..

(Dat was 'm.)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 22 07 05 - 19:33]

Hebbie dat ook wel 'ns?

Zoveel Deo in je oksel dat 't net lijkt of je zweet?

Nee, ik eigenlijk ook niet.


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 21 07 05 - 23:54]

Goodbye is such sweet sorrow


[Kategorie: Tralala | Datum/tiid: 21 07 05 - 23:28]

Music 'nd Moods: Aria

Vooruit; dit item maar weer es onder 't stof vandaan getrokken (rechterkolom). De Mooiste Aria's in een modern jasje gegoten door die gozerts van Cafe Del Mar. Ditmaal het volledige album; eamel kon geen keuzes maken.  Haal neer, zet je geluid op tien en enjoy... 't is absoluut de moeite waard!


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 21 07 05 - 07:09]

Kweeste

Pfff, ik kan werkelijk geen meubelzaak meer zien; het is begonnen. Ik denk nu het bankstel bepaald te hebben, het bijpassend karpet (heet dat zo?), de eettafel inclusief zes stoelen, kasten en zelfs het bed. Rest mij nog de barkrukken, de salontafel en de FatBoy. Om de linnenkasten niet te vergeten. En de twijfel of 't allemaal wel past, niet zozeer bij elkaar dan wel qua formaat.

Maar oh, wat is 't een prettig gevoel; opnieuw beginnen. Met je eigen spullen.

Update, 21-7, 07.29u.: Het is rood en onderweg! ;-)


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 20 07 05 - 08:47]

Under construction


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 18 07 05 - 21:42]

Deepquote I


Vrij naar X2.

[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 18 07 05 - 07:22]

War of the Worlds

A-b-s-o-l-u-u-t de moeite waard...


Minpuntje; te moeten ingrijpen als dat irritante stel achter je na een uur nog niet uit zichzelf besluit hun t*ringmuil te houden (en vervolgens als 'lul' bestempeld te worden omdat je er iets van zegt.. )

[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 18 07 05 - 06:44]

Whois eamel?

Jongen, toch... als je het perse wil weten, dan vraag je het toch gewoon?

If u r that curious; just ask...


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 17 07 05 - 17:32]

HP 6 and the Half-Blood Prince

Ok, niet zo charmant als een echt boek, maar altijd leuk om ff te previewen. Kun je gelijk zelf ff tsjekken wie het hiernamaals gaat opzoeken, in dit verhaal... (ca.900 pagina's, pdf, ca. 2 Mb.)


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 17 07 05 - 12:17]

Tafal besteat net

Ik had net De Schippers van de Kameleon erop zitten en was, al mijmerend, aan 't surfen langs Friesche Dorpen. Onderwijl terugdenkend aan een periode, niet eens zo lang gelee, dat ik besloten had terug te gaan. Terug naar m'n roots ("woartels", zoals wij in Fryslan plegen te zeggen), terug naar m'n familie en terug naar datgene wat er eventueel over zou zijn van mijn sociale kring (bar weinig, moet ik je zeggen). Hell! Ik had zelf overplaatsing aangevraagd. Naar Veenhuizen, want dit zou de uitgelezen mogelijkheid zijn. Ook daar was het plaatselijk ambtenarenapparaat onderhevig aan de onvermijdelijke reorganisatiewoede, net als hier.

Ik zag 't allemaal al voor me; 't huis(je) wat ik me zou kunnen veroorloven, dichtbij mijn ouders, mijn bro ers, mijn ex-welk-nog-steeds-een-van-mijn-beste-vriendinnen-is. Kortom; typisch vluchtgedrag wat kenmerkend is voor iemand die op dat moment niet prettig in z'n vel zit. In mijn opinie moest ik wel; er was niets wat mij hier nog bond. Ja, mijn werk, maar zoals gezegd was dat daar ook te vinden, ver weggestopt op in 't platteland. M'n leidinggevende had mijn aanvraag reeds besproken met zijn leidinggevende en er was niets meer wat er in de weg zou kunnen staan van wat voor mij gold als The Ultimate Afgang; ik heb nl. ooit, bij mijn vertrek aldaar naar hier, iedereen beloofd dat ik 'succesvol' terug zou komen (goeie baan, geld, tevreden). Mocht dat niet lukken zou het enige alternatief de welbekende zes-plankjes-theorie zijn. Hoe luguber dat ook mocht klinken.

Hoedanook; 't is niet doorgegaan. Sterker nog; ik heb onlangs zelfs hier een huis gekocht. Mijn (Randstedelijke-) werk lijkt zich momenteel te evolueren naar een hoger niveau en financieel lijkt 't allemaal ook prima voor de wind te gaan. Kortom; het was een grill en niet meer dan dat. Toch kon ik 't gister even niet nalaten daarover door te mijmeren. En terwijl ik doarp nummer 5 had aangeklikt laat de gMailnotifier mij weten dat broer mij een bericht heeft doen toekomen. Broer, normaliter wonend op de vijftiende verdieping van het (praktisch) enige, echte flatgebouw wat Heerenveen telt, heeft zijn oog laten vallen op een zeventiende eeuws heerenhuis-aan-het-water in het geboortedorp van mijn moeder. 7 Kamers, bedstee, 3 woonlagen, grote tuin. Met een prijs wat mijn net aangekochte westerse arbeiderswoning doet verbleken door lulligheid, maar dat terzijde.

Kortom; de Friesche Doarpen, De Schippers, Broer's aankoop. D'r moet iets achter steken. Tafal besteat net. 


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 16 07 05 - 15:27]

De Mens

Ik blijf me erover verbazen..


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 15 07 05 - 23:44]

Ouwe meuk

Locatie: rookhok. Tijd: 13.11u. Wie: Mevrouw de Communicatiedeskundige en eamel.

Mdcd.: "Zeg.."
eamel: "Ja?"
Mdcd.: "Jij deed toch iets in vormgeving en zo?"
eamel: "Ach, ik weet er iets van.."
Mdcd.: "Zegt jou dat iets: Apple?"
eamel: "Ja, dat ken ik. Hoezo?"
Mdcd.: "De DUBA heeft een ouwe Apple laten staan, hier. En aangezien men van plan is jou wat meer vormgeving te laten doen, dacht ik; dat is misschien wel iets voor hem..."
eamel: "Ja, dat zou kunnen. 'k Heb nog geen officieel bericht gehad. Is 't wat? Die Mac, bedoel ik?"
Mdcd.: "Ik heb er geen verstand van. 't Is oud volgens mij..."
eamel: "Een iMac, wellicht?"
Mdcd.: "Ja. Ik geloof 't wel. Wil je 'm ff zien?"
eamel: "Weljaat. 'k Ben hier nou toch."

We zijn inmiddels in haar kantoor beland en ze schuift een kast open. Wat daar stond deed me een harde plasser geven (excusez les mots): een Apple G4, transparante kast, DVD-rewriter, 1024 Mb geheugen, 200 Gieg HD en een 22" breedbeeld TFT scherm met een resolutie van 1600 dpi.

eamel: "Ahum. Ja. Aardig."
Mdcd.: "Maandag staat ie op je nieuwe bureau."

Uit het zicht van de communicatiedame heb ik even een vreugdesprong gemaakt. Een G4 breedbeeld.. Tsss..


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 15 07 05 - 07:19]

4sale

 
De auto. Niet de brug.


(En, hoe au ook; wat was ik blij met haar, in april 2002)

[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 14 07 05 - 06:42]

Needion Mp3-bummer

Ook ik ben onlangs bezweken voor 't gemak van een mp3-speler. Want wat is er lekkerder dan met je aars aan 't strand te braden onder het genot van je favo mp3-riedeltjes? Precies; nada njente. En hoewel ik mezelf niet tot de early adaptoren mag/kan rekenen ben ik wel voorstander van de mix vormgeving/geluid. En dus fluks overgestapt naar de iPod van Appel. Collega F. raadde me de Shuffle aan; goedkoop edoch prettig ende gemakkelijk in gebruik. En het is waar; praktisch wastie zeker. Maar of ik nu vochtig word van de geluidskwaliteit van die veredelde USB-stick; neuh.

Tot ik gister, in een vreselijk impulsieve bui, besloot om het gehalte Mp3-speler hier in huis tot een hoger niveau te brengen. Kruitvat was aan 't stunten met de Medion MD 95274; een onvervalste Appelkloon. Zelfde bedieningswieltje, niet te zwaar en niet te licht, 20 Gieg schijf (5000! nummerkes) en bovenal maar € 189,00. Geen geld, natuurlijk. Komt bij dat je in geval van zo'n kloon gelukkig niet gedwongen bent je ondergeschikt te maken aan dat achterlijke iTunes; de enige manier van Appel om muziek op je stickie te krijgen.

Maar zoals het onvermijdelijke natuurwetten betaamd kwam ook hier de aap onder het gras (adder uit de mouw?); geen USB drivert te vinden. Niet bijgeleverd (ja, voor Win98, maar dat hebben we hier al een tijdje niet meer) en niet op 't world wide web. Wat eameltje ook probeert; de systemtray is onverbiddelijk en slaat mij om de oren met "onbekende hardware" of besluit er een aantal bluescreens-of-death tegenaan te gooien. Fora, Medion's homepage, driverleveranciers; niemand kan me helpen aan dat usb-geval-dingetje-software...

Kortom; uiteindelijk blijkt maar weer dat wie voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten het lid in de neus krijgt. Of zoiets. Iemand nog een leuk mp3-spelerke kopen?


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 13 07 05 - 07:10]

Dream a little dream

Ik werd wakker toen 't al gebeurd was, kennelijk; vloekend en tierend (oh, k*t; oh, f*ck e.d.) vond ik mezelf, volledig gedesoriënteerd, op de vloer van wat in de verte m'n slaapkamer leek. Maar gezien het feit dat ik die kamer nog nooit vanuit een grondpositie had bekeken diende ik mij onderwijl de contouren van het meubilair eigen te maken. Ik sleepte mezelf, kermend als een speenvarken, naar het gat in de muur, wat zich qua kleur onderscheidde van de rest, namelijk grijs. Het bleek inderdaad de deur.

Inmiddels weer enigszins bij zinnen bevind ik mij in de badkamer, mezelf observerend in de spiegel. Naast een pijnlijke, dikke schouder, een stijve enkel, een flinke snee in m'n borstkas, twee pijnlijke onderarmen en een idem kuit was het oog toch wel het meest in het oog springend (vrijheid van woordspeling, RED.); rood, betraand en dik. Hinkend als een veteraan hopte ik om drie uur, afgelopen nacht, naar de bank om alles, onder het troostende genot van een sig, nog eens de revue te laten passeren; wat had ik gedroomd? Waarom stond ik op de rand van m'n bed? Sterker nog; waarom stapte ik ervan af? How come dat ik in de val mijn Ikeaanse nachtkastplank heb meegenomen? Waarom precies met m'n oog op de punt van de stoel? En De Vraag der Vragen: wat heb ik overdag beleefd wat ik 's nachts denk te moeten verwerken? Ik kan me geen schokkende zaken herinneren behalve dat het gister stervensdruk is geweest. Maar dat gebeurd wel vaker. Weird.

Hoedanook; 't is nu de volgende morgen. Oog is nog steeds dik, schouder nog steeds pijnlijk en alleen m'n kuit is inmiddels wonderwel pijnloos. Pff.. d'r gaat niets boven een goede nachttrust...


[Kategorie: Tralala | Datum/tiid: 11 07 05 - 23:00]

Retro; 80's game

Tijd; zaterdagavond. Lokatie; ergens in OB. Benodigheden; twee personen. Doel; geen. Resultaat; fun!

Zomaar. Een zaterdagavond. Gezeten aan de pc, window-shopping bij m'n all-time favourite mp3-leverancier. En al doende ontstaat 'het spel'. Middel; een Back to The Eighties-dubbelaar (uiteraard The Long Versions). Target; Raad de Intro. Gevolg is een hilarische retro-tour door De Jeugd Van.. "Hou oud was jij toen dit uitkwam?" "Wat zou er van hen geworden zijn?" (Overigens onlangs nog op Live8) Om vervolgens anekdotes te delen over discotheken, foute kapsels, drankprijzen van toen, jeugdliefdes en hoe belangrijk muziek al dan niet was in het leven van een adolescent. Kreeg ik persoonlijk braakneigingen van deze gozer, dweepten anderen weer met hem. Moest ik ook niets hebben van hen maar werd wel vochtig onder m'n oksels van hen (Zucht.. Suzanna: every boy's wet dream). Melancholie. Drama. Eendagsvlieg. Video's waarvan de commotie van destijds je nu doet grinniken maar in de tijd van verschijnen nogal wat stof deed opwaaien. Sfeer. Rebellie. Kwaliteitsmuziek: foute mannen in nog foutere kleding met de meest foute kapsels. Maar muziek maken; dat konden ze. Nederlands. En het genre waar ik zelf nimmer warm van werd maar achteraf eigenlijk toch best juweeltjes voortbracht. En tenslotte mijn allereerste Maxi-Single ooit...

Kortom; een nacht om nooit te vergeten. Wat overigens misschien nog wel meer geldt voor de Jaren Tachtig. (Op verzoek van Han de nummers vervangen door titels. Tss. Ik ben zo gemakkelijk).


Oh, en euh.. Neel? Deez' is voor jou. Ik heb gehoord dat hij nogal door jou gewaardeerd werd ;-D


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 10 07 05 - 10:39]

Winterwens

Gek, hoor. Ik betrap mezelf er tegenwoordig regelmatig op; de wens dat 't weer es winter word. Dik pak sneeuw, feestdagen (ja, zelfs dat), gezelligheid.

En dat terwijl ik een grondige hekel heb aan winter, sneeuw en euh.. feestdagen.

UPDATE 21.52u.: Zelden zo'n lekker middagje gehad als die van vandaag. Water, zon en vreugde... Laat nog maar ff, die winter. :-D


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 10 07 05 - 10:16]

Blind date

"WASHINGTON - Pfizer, de Amerikaanse producent van het middel tegen erectieproblemen Viagra, waarschuwt gebruikers voor de kans op blindheid. Het FDA, de Amerikaanse voedsel- en medicijnenautoriteit, heeft Pfizer en andere producenten van impotentiepillen hiertoe gesommeerd." (Via)

Raar nieuws kom je zo nu en dan tegen. Sneu ook. Ik bedoel; krijg je na jaren de mogelijkheid je gevalletje weer es te liften, word je er blind van. Da's een raar dilemma.. Zal ik ... ? Of zal ik.. ? En als je je fantasie laat gaan; je geleidehond mee je bed in. Mag je hopen dat je je niet vergist. 

"Ok, ik mag dan blind zijn, maar wel met zo'n paal!"

Raar...


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 09 07 05 - 16:26]

Big mouth

Zeg. Is er iemand die misschien es tegen mij wil zeggen dat ik die grote muil van me es een keertje houd? Damn, ik heb nog veel te leren op 't gebied van diplomatie..


[Kategorie: Oars | Datum/tiid: 09 07 05 - 13:12]

Terug


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 01 07 05 - 07:03]

Temporarily


-edit-Nikskeburt. Logvakantie. That's all..

Free counter and web stats