[Kategorie: Tralala | Datum/tiid: 29 06 06 - 20:52]

Tsiiktsiikboomtsiiktsiik-e-boom

Fun! Klik en gooi los die heupen/dat haar! (doorhalen wat niet van toepassing is)

(En zet je geluid ff op tien!*)


*Nee, niet zo flauw als die. Deez' is echt leuk. ;-)
*Voor de liefhebber; de download.

[Kategorie: Shocking | Datum/tiid: 28 06 06 - 21:55]

NIEUW! NIEUW! NIEUW!

Zo. Kost wat tijd maar dan heb je ook niks wat. Zie hier; eamel's homemade kledingcollectie 2007 voor de Kleine-Jan-die-alles-kan. Voor naaipatronen kunt u mailen naar het welbekende adres.


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 27 06 06 - 06:48]

Heavymetaleamel

Wat een sociale armoede, een flinke koorts en de grootste overname in de geschiedenis van de metaalindustrie met elkaar te maken hebben? Nou, niks. Nah, behalve dan dat ze hier in 1 zin genoemd worden, kan ik u meedelen dat sowieso die sociale armoede nergens op slaat, die koorts zich gisteravond ineens openbaarde en mij noopte tot nachtelijk pc-zitten en tenslotte de metaalovername een slinks ende subtiel bruggetje vormt naar de heavy-metallook dezes.

Schroom niet uw opbouwende kritiek (Opbouwend, Han/Xan, opbouwend...) hier in de comments te plempen, zodat we met z'n allen met veel plezier terugkomen op deesch site zonder ons groen en geel te ergeren aan de lay-out*. Ik ben mij er overigens van bewust dat de lichtinval in de heading te wensen overlaat. Photoshop en eamel leven dan momenteel ook enigszins in onmin. Maar met dank aan de bemiddeling hebben we er alle vertrouwen in dat ook dit wel weer goed komt.

*De 'steelplate'-achtergrond laat zich overigens niet zien op de afzonderlijke entry-pages. Geen idee waar dat euvel zich laat herstellen. Iemand? (Nee, niet in de lay-out)

(Oh, ja.. WebstatsfcukU is terug. I know; pop-upterror. Maar, hoewel die andere statmeter z'n werk goed doet, lezen de ratings minder prettig weg. Ook hier wordt naar een oplossing gezocht. Eamel blijft tenslotte een ratingshoer. ;-D)


[Kategorie: Euh | Datum/tiid: 25 06 06 - 12:00]

Where was I?

Bij dezen kan ik U proefondervindelijk meedelen dat internetbankieren niet mogelijk blijkt indien gebruik wordt gemaakt van een identiteitskaart i.p.v. de daarvoor bedoelde bankpas-insertie.

Euh..


[Kategorie: Argh | Datum/tiid: 24 06 06 - 23:38]

Dat andere WK (18+)

Dat 't WK Voetbal ook anders kan, bewijzen onderstaande filmpkes. En, aangezien Neerlandsch Hokjesgeest hier ook nog wel eens rondwaard, doen we hen onderverdelen in eentje voor de vrouwkes en eentje voor de mennekes.

Deesch is voor de vrouwkes (okay; en sommige mennekes):


En deesch voor de mannekes (okay; en sommige vrouwkes):

(Van Shay)


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 24 06 06 - 23:06]

Runtime-error

Beste meneer Microsoft. Natuurlijk wil ik u gedienstig zijn door deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoekje voor wat betreft de Live Messenger. Ik moet u echter teleurstellen; uw eamel is niet zo tevreden over uw online tevredenheids-enquete.

Komt daar ook nog een enquete over?

(Voor een ieder die zich zorgen maakt; het kwam nog goed...)


[Kategorie: Boartersguod | Datum/tiid: 22 06 06 - 23:34]

The Cat Who Came 4 Dinner

Hedenavond. Beelden van Syb, de transilvaniaansch (?) aangelegde haarbal; uw eamel in de rol van communicerend haarvat ende modieuze Fatboy en tenslotte de nieuwe Windows Live Messenger. Ik weet 't; een post van niks.

Maar je mot toch wat, once in a while...


[Kategorie: Technyk | Datum/tiid: 22 06 06 - 22:21]

WebstatsFcukU; Goodbye

Hm. Bijna twee jaar heeft hij/zij uw eamel mogen dienen. Maar nu is 't mooi geweest; s(t)oppen op 't hoogtepunt. Of dieptepunt, daar wil ik van af zijn. Weg met die pop-up terror. M'goed; ronde getallekes, daar houden we van in Huize Eamel en dus is 210769 210786 210799 the last stat u will ever c.

WebstatFcukU has left the building. Permanently.


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 20 06 06 - 23:59]

Wel gemakkelijker

Ok. Dan hebben we uw zorgvuldig opgebouwde spaarcentjes vakantiegeld in de vorm van een onvrijwillige belastingbijdrage geïnd. En wat doen wij als overheid daarmee? Pcies; dat wordt even zo zorgvuldig weer uitgegeven.

Bijvoorbeeld aan tape. Om je collega's auto even netjes van een keurig plastic jasje te voorzien (it wasn't me, Willem).

Jawel, we zijn me er eentje...


[Kategorie: Beutje Speulen | Datum/tiid: 20 06 06 - 07:30]

Beutje speulen; Fashionable fonts

Men neme AC/DC's Squeeler-font, volledig gepermiteerd gejat van Smackbomb's waanzinnige Famous Fonts site en doet 'm even installeren. Start bij voorkeur Photoshop op, type een volstrekt willekeurig tekstje in het zojuist gedowndingeste lettertiepje. Laat Alien Skin's Eye Candy bevel- (bieeeevel) en chrome-plugin er even op los om vervolgens ietwat belichtingseffecten ('render') toe te passen*. Et voila; wederom volkomen nutteloos een tien minuten van je leven down the drain.

But oh, what fun we have :-D

*Ja. AdHd-Id idem gejat. So? ;-)

[Kategorie: Knap Kudt | Datum/tiid: 15 06 06 - 23:47]

La Métaphore


[Kategorie: Knap Kudt | Datum/tiid: 13 06 06 - 20:25]

2Hot4U

Een processorfan met verhittingsverschijnselen, een loeiende pc-kast tot gevolg. Een bovenverdieping waar zelfs de mussen niet meer dood vanaf willen vallen. Een verkeerd geïnterpreteerde mail en niemand online. Te lui om mailtjes te beantwoorden en te bescheten moe om m'n huis op te ruimen...

Pc uit. Ik ga tuinhangen. 't Is te heet voor alles.


[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 12 06 06 - 20:20]

Als de Dag van Toen...

'De sfeer en vooral ook de tekst van dit lied, geschreven en in het Nederlands gezongen door de Duitser Reinhardt Mey, geven de beelden nog een extra dimensie. Die hele mix van Duits, Nederlands en het hoge jaren ’70-gehalte, die maakt het zo pakkend.’

Het was een van de eerste (en de enige als ik me goed herinner) single-tjes die mijn moeder ooit kocht (samen met De Doodgewoonste Dingen van.. van.. euhm..). Ze draaide hem grijs. Later hoorde ik 'm nog wel eens voorbij komen in radiosjootjes en op 't net. Hij raakte daarna in de vergetelheid. Tot van de week Nationale Nederlanden een commercial lanceerde. Heel knap gelastte beelden van WK-wedstrijden van weleer gelardeerd met een sfeervol deuntje uit vroeger tijden (u know the routine):

Reinhardt Mey - Als de Dag van Toen.

En die text. Tijdloos en treffend afschuwelijk actueel ...


[Kategorie: Tralala | Datum/tiid: 07 06 06 - 23:27]

Rare version

Nu had ik hier een vreselijk lekker variant van Kylie's 'Can't get you outta my head' willen laten horen, uitgevoerd door de mannen van Stamford Amp. Niet alleen is er echter van de band niets te vinden op 't net; ook de bewuste song laat zich zowel in het legale als illegale circuit niet neer halen. Enig bewijs wat ik kan vinden is dit korte, rampzalige RealAudio stukse. Om dit juweeltje niet geheel aan u voorbij te laten gaan zal ik de eerste zinnen voor u neuriën lala-en:

LA, LA, LA. LALALALALALA. LA, LA, LA.

LA, LA, LA. LALALALALALA. LA, LA, LA.

Etc. U moet toegeven; het heeft wel een bepaalde ring to it. En euh... voor hen die hier enige symboliek in ontwaren; het klopt. Ik wens u een goede nachtrust toe.


[Kategorie: Argh | Datum/tiid: 07 06 06 - 20:32]

Gestoord

Ik word werd zo onderhand gestoord van Sisqo, elke keer als ik deze pagina opvraag opvroeg, of erger; refresh(te). Dus heb ik de vrijheid genomen hem op non-actief te zetten. Samen met z'n hippo Kozo.

U got the message.

[Kategorie: Frappant Feit | Datum/tiid: 03 06 06 - 13:41]

Eapocalyps

Oh, God; we gaan d'r an...

YouTube verwijderd. It sucked; once again.


[Kategorie: Euh | Datum/tiid: 02 06 06 - 08:02]

Vocht

Gesprekje, van de week opgevangen whilst eating in de kantine:

Zij 1:"Maar dat tuingereedschap roest dan ook als de neten, hoor.."
Zij 2:"Ik weet 't, ik weet 't.. maar ja, wat doe je eraan?"
Zij 1:"Zet 't in je schuur of zo.."
Zij 2:"Dat gaat niet; ik heb last van vocht in m'n scheur."
Zij 1:"Euh.. vocht in je euh.. scheur?"
Zij 2:"Ja! Ik heb een vochtige scheur! Niks gedaan met tuingereedschap. 't Roest waar je bijstaat.."
Zij 1:"Tja, als je een vochtige scheur hebt, heeft dat ook geen zin inderdaad. Ahum. Wat denk je; gaan we morgen nog mooi weer krijgen?"

Zowel gesprekspartner nummer 1 als ondergetekende wisten even niks meer te zeggen... (waar gebeurd)


[Kategorie: Knap Kudt | Datum/tiid: 01 06 06 - 07:34]

Eamel's Review: Poseidon 2006

"There is no great romance, no epic special effects, just a lot of terrible dialogue spoken by wooden actors in a film so CGI dependent; I felt like I was watching a video game."

Bij gebrek aan echte topics, zelfs de creativiteit om iets met 't woord Komkommertijd te doen ontbreekt mij, even een volledig a-objectieve review van een film, welke ik gisteravond heb mogen aanschouwen; Poseidon 2006, The Movie.

Mensen. Don't waste your time. Wat een v-r-e-s-e-l-i-j-k-e schijtfilm. Had de eerste versie nog de impact van een bom en werd ondergetekende als bijna-tiener volledig van z'n sokken geblazen (wat wil je; als zevenjarige... (1972, RED.) door 't concept en de special effects; deze daarentegen heeft 't effect van een flinke portie Nitrazepam. Geen Gene Hackman, geen Ernest Borgnine en geen Shelly Winters maar een verzameling B-acteurs, waaronder een Kurt Russell die kennelijk z'n handelsmerk van dit soort Z-L-D-B-films heeft gemaakt en in feite nog geen deuk in een pakje boter kan slaan en een Richard Dreyfuss, welke om mij onduidelijke redenen de rol van oude-homosueel op z'n conto heeft genomen ("What's your name?", "Valentine, Sir, my name is Valentine", "I love that name, son". Yuk.). Had 't vorige Poseidon nabeeldje nog een competatief elementje van twee ploegjes rivaliserende opstandelingen die, seperaat van elkaar, de weg naar de bodem van 't schip (lees; vrijheid) verkiezen boven 't permanent inademen van zout water; in de 2006 versie heeft men maar besloten om dat element operatief te verwijderen door het slechts met 1 clubje-naar-boven (onder?) te doen. En, zoals dat een dramafilm betaamd, uiteraard dient er om de vijf minuten iemand een afschuwelijk verdrinkingsdood te sterven (rare zin). Dit alles gelardeerd met een schip-zinkt-kont-omhoog-shot wat een regelrechte Titanic-déjà vu oplevert en er is maar een conclusie; kudt. Zwaar kudt.

Maar ja; ik had 't kunnen weten. Iemand die zulke zutfilms als The Perfect Storm, Troy en hoe-heet-die-laatste (verwarmde aarde, ijstijd, New York, bladibla) op z'n geweten heeft... Na Das Boot en The Neverending Story is 't niks meer geworden met onsch Wolfgang. Bitte, gehen Sie wieder zurück zum Tatort, Herr Wolfang. Ihre heutige Filme (?) sind scheiße. (en nu maar hopen dat meneer met z'n vingers van dat andere rampen-icoon afblijft. Want ik vreesch het ergste...)


Free counter and web stats