[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 24 06 07 - 01:39]

Etalagenoppen

Evolutie van de etalagepop of gewoon bitterkoud dans l'atelier?


[Kategorie: mea culpa | Datum/tiid: 20 06 07 - 07:04]

Jailtalk

Ergens in één van mijn lokatie's, in de iso; relativerende 'peptalk' van een anonieme (ex-) gedetineerde...


[Kategorie: frjemd guod | Datum/tiid: 20 06 07 - 06:52]

I.F.S.

Identified Flying Snale Snail... (Tnx, Ray :-))


[Kategorie: famkes | Datum/tiid: 17 06 07 - 13:19]

1.173

(Waarschuwing; dit stuk telt 1.896 woorden, 11.760 leestekens, 6 alinea's en 246 regels)

"Kon je profiel niet langer. Alsof een vrouwe dat echt gaat lezen. Die schrikken zich rot als ze dat zien. Zon vrouwe bestaat echt niet hoor. Een tip iets minder graag."

Oops, I did it again. Moet zo ongeveer de zesde poging zijn in vijf/zes jaar; een datingsite. Waren het de vorige keer OneHello, Lexa, MSN-dating en Onverwachte Ontmoetingen, ditmaal was RP weer eens aan de beurt. Ooit, in het begin, toen datingsites nog in hun kinderschoenen stonden was ik er als eerste bij. Uiteraard :-) Geloof me; een profieltje, hooguit een paar regeltjes lang, een recente foto et voila; de eerste week minstens honderd, honderdvijftig reacties per dag. Nuance: toen al sloeg gemakzucht toe bij de meeste van uw soort; de interessemailtjes vlogen mij om mijn oren. Voor de onwetenden; een interessemailtje (of 'hartjes' bij OneHello, als ik me niet vergis) is een mailfunctie voor de fantasielozen en gemakszuchtigen; 1 klik om iemand te laten weten dat je hem of haar intrigerend vindt maar net niet interessant genoeg om er een zelfgeschreven boodschap aan toe te voegen. Kortom; afvoeren...

Nee, zij die de moeite namen meer dan 1 regel te sturen konden al op mijn aandacht rekenen. Met drie- en twintig dates als gevolg. Leuk, tot een bepaald moment. Ik ben er destijds mee gestopt gezien het feit dat ik namen door elkaar ging halen. Gebeurtenissen en omstandigheden. Niet meer wist wiens familielid nu aan een enge ziekte was overleden maar wel doodleuk vroeg hoe 't met heur was. Om van enige bedblamages maar niet te spreken. Iemand tot drie maal toe in het heetst van het liefdesspel met de verkeerde naam aan te spreken bleek niet een onverdeeld succes...


2007. Het is zomer; komkommertijd op het net en in mijn relationele leven. En volledig voorbijgaand aan clichématige gezegden als 'Een ezel stoot zich geen tweede maal aan dezelfde steen' (of zes, zoals nu) zag ik mezelf 'genoodzaakt' het afgelopen week nog maar eens te proberen. Open vizier, onbevooroordeeld. Zomaar. Toch niets anders te doen. RP werd het. Kort, oppervlakkig profieltje aangemaakt. Gephotoshopte, outdated foto erbij (maar blond dus kon de vergelijking met het heden enigszins doorstaan. Het doel heiligt de middelen.) En nu maar wachten...

En verdomd, na slechts een halve dag al een reaktie! En nog 1! En nog drie!! In tegenstelling tot een OneHello en een Lexa waar men stelselmatig mij leek te negeren alsof het afgesproken werk was bleek RP meer vruchten af te werpen; Dana, Essie, Suzze.; allemaal 'niet echt op zoek' maar toch... Helaas; de schifting bleek grofmazig; de een leuk maar in het bezit van 36 kinderen. De ander een regelrechte Angelina Jolie maar woonachtig in het uiterste Noorden. De volgende ernstig verliefd op haar carrière en, tussen de regels door, geenszins bereidt daar ook maar enige concessie aan te doen. Kortom; de 'opbrengst' bleek magertjes.

Dit vroeg om aktie. Nuancering was het codewoord. Ik besloot mijn profiel grondig overhoop te gooien en mezelf, en detail, aan het feminiene volk te tonen aan de hand van een aantal, aan mezelf gestelde vragen: Wie ben ik?, Wat doe ik hier?, Wat zoek ik? en Wie ben jij? maar Wie ben je vooral niet? Ik begon te typen en bleef typen. Uiteindelijk resulterend in een 'eisen'-pakket van slechts vier A4-tjes. Want om alle twijfel omtrent mijn persoon uit te sluiten en te voorkomen dat ik nog meer reacties als voornoemd zou ontvangen, diende ik te filteren.

Ik kan U vertellen; dat filteren, dat is gelukt. Ik krijg geen enkele reactie meer binnen. Ik heb het mysterie rondom eamel volledig ontdaan van alle vraagtekens en fantasie; dit ben ik. Take me or leave me. Maar kennelijk is men gewend te profielsurfen als het lezen van de TV -gids; snel, kort en maar vooral geen diepgang. Slechts 1.173 woorden had ik nodig om mezelf volledig buitenspel te zetten. Of zoals Gwendolyn 't al in d'r VMBO-slang weergaf: "Kon je profiel niet langer. Alsof een vrouwe dat echt gaat lezen. Die schrikken zich rot als ze dat zien. Zon vrouwe bestaat echt niet hoor. Een tip iets minder graag."  Vanavond maar naar de kroeg ... ;-D

(Onder dit lyrische stukje proza vindt U het gewijzigde profiel zoals geplaatst op RP. En euh.. zeg nou zelf; stel ik nou zoveel eisen? ;-D)
Meer -->

[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 16 06 07 - 18:00]

(Mi)auw

Ik mag er eigenlijk niet om lachen. Maar.. maar... hmmpff... 't is zo ... mmppfffhihiha... fokking.. mhhppfffhhaha... funny... muhahahahahahahahahahaahahahaha!


[Kategorie: mooi kudt | Datum/tiid: 14 06 07 - 03:34]

Zielug

Gisteravond begon 't. Zo rond half tien, tien uur. Net prettig visite gehad, flesje wijn, etc. Ik kreeg last. Last van m'n benen, last van m'n armen, last van alles waar je last van kan hebben. Visite moest ik wegsturen want dit ging zo niet langer. Nog geen tien minuten later lag ik in m'n nest. Koorts. Een flinke zelfs. Binnen no-time was ik ineens bijzonder verheugd mijn zwemdiploma te bezitten; het bed was drijfnat; to the core...

Enfin. Niet kunnen slapen vanwege fluctuerende temperaturen; dan weer freezing cold, dan weer bleeding hot. Na uren draaien, rechtop zitten, dekens af, dekens over, zes keer toiletbezoek (nee, geen sproei, thnk God. Lief dat u 't vraagt) en vier glazen jus verder besloten uit bed te gaan, van slapen kwam toch niks. Beneden op de sofa voorbij Discovery, Playboy- & Adult channel (wat een fake! Fake-seks, fake-tieten, fake-orgasmes. Jak.) en 36 thuiswinkelprogramma's om uiteindelijk te belanden bij National Geographic; Moving Nogwat. Over grote verhuizingen van nog grotere gevaartes (twee- en twintig metrostellen in London. Sohee..) En nu? Nu is het half vier. Klaar wakker maar verrot. Vier asperines verder en nog koorts. Geen buikgriep maar wel benauwd.

Uw eamel is, hoewel alles binnen perspektief, een beetje zielug... (Not to mention het feit dat ik voor straks sinds lange tijd een spontane vrije dag had opgenomen. For no reason at all....). Steunbetuigingen mogen in de comments.. ;-)

NB. Ik weet 't; weer zo'n utterly non-post maar zie U als een virtuele partner. Ik voel me genoodzaakt mijn 'leed' bij U neer te leggen. Waarvoor mijn dank. Kom; ik ga m'n zwembad maar weer eens opzoeken...


[Kategorie: nabeeld | Datum/tiid: 13 06 07 - 00:33]

Overwhelmed


[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 10 06 07 - 10:54]

Renkema vs. Rijkman Groenink

Er is kennelijk een David & Goliath-ish strijd ontstaan tussen [David] Buro Renkema enerzijds en de [Goliath] ABN Amro Barclays Fortis Santander La Salle Bank of Africa aan die andere seite. De [Goliath] ABN Amro Barclays Fortis Santander La Salle Bank of Africa blijkt erg slecht tegen satire te kunnen en heeft, op kinderachtige gronden van merkvredebreuk, besloten [David] Buro Renkema te sue-en indien het gewraakte satirische filmpje niet gauw verwijderd wordt.

Uw eamel, altijd opkomend voor de zwakken ende weerlozen in deez' wrede maatschappij, heeft besloten zich solidair op te stellen met de sympathieke makers van dit filmpke, [David] Buro Renkema, en een mirror te plaatsen van dit artistiek verantwoorde beeldend kunstwerkje onder het mom van vrije meningsuiting.

Conclusie; men kan [Goliath] ABN Amro Barclays Fortis Santander La Salle Bank of Africa van alles beschuldigen maar niet van een gevoel voor humor. Zolang Ge uw zuurverdiende centjes maar eenzijdig naar deesch bank brengt want een [Goliath] ABN Amro Barclays Fortis Santander La Salle Bank of Africa's fusie dient toch ergens van betaald te worden. (en er mag vooral niet gelachen worden).

Kilk op start...


[Kategorie: nabeeld | Datum/tiid: 04 06 07 - 06:33]

Furrball Feast of Lazyness


Free counter and web stats