[Kategorie: Euh | Datum/tiid: 28 04 08 - 09:21]

Klussen met Eamel II; zelfde steen

Onlangs ‘n kek tuinammeubelementensetje op de kop getikt (Oké; gekregen. Maar dat klinkt minder zakelijk). Kwalitatief hoogstaand fouthout maar desalniettemin verweerd. Zondagmiddag jongstleden + mooi weer + een recalcitrante, plaatselijke Gamma (koopzondagen en zwartekousen gaan normaliter niet goed samen in onsch deurp) noopten fluks tot de aanschaf van een 2,5 literbus van het de fijnste tuinammeubelementen-beits (Rambo, factor 5. Uiteraard voordeelpas vergeten en dus voor de volle mep. Merde.).

Enfin. Na een slechts halve liter gebruikt te hebben bleek maar weer dat het voor een eamel verstandig is kluszaken als deze uit te besteden. Deja-vu was mijn deel; linkervoet nam het been en voor de tweede maal een verfbad. Nu kleur 1204. Omdat het zo’n leuke schakering vormt met wit.

U begrijpt; bovenstaande pose is geënsceneerd. Een obsessief compulsieve schreeuw om aandacht intrigerende situatie welke het gewoonweg verdiend digitaal vereeuwigd te worden. Ter leering ende vermaeck. Want soms.. soms is het leven net een weblog… ahum.

[Kategorie: Boartersguod | Datum/tiid: 20 04 08 - 21:04]

Hebberig

Zei ik hij, die niets met auto’s heeft. Doe mij die maar…

Jaguar XK Convertible


[Kategorie: Argh | Datum/tiid: 19 04 08 - 19:37]

Testbox

loterij


En nu maar afwachten...


[Kategorie: Filmpke | Datum/tiid: 19 04 08 - 12:43]

Flickr op

Zomaar een nacht. Verveeld zet ik de tv aan om de laatste nieuwsberichten te aanschouwen. Het Journaal tracht een item te brengen over toenemend speedgebruik onder plattelandsjongeren. Het beeld blijkt echter zelf onderheving aan enige stimuli en blijft ‘hangen’. Niets bijzonders maar bijzonder genoeg om eens de videofunctie van mijn, destijds, nieuwe camera te testen. Hoedanook, je weet hoe dat gaat; één en ander raakt in de vergetelheid. Totdat Flickr besluit een videodienst op te zetten. Uw eamel, pionier trendvolger als altijd, besluit het voornoemde filmpje bij wijze van test eens op deez’ site te plempen. Flickr, big brother- ish als altijd, is het er echter niet mee eens….

Dear eamel, just a gentle reminder that like photography, video on Flickr should be original content that you have created yourself. We have removed your recent video upload from your account. Please take a moment to review the Video FAQs and our Community Guidelines. Regards, Zack.

Zucht… Zack; je bent een zaque.

This text will be replaced

[Kategorie: Argh | Datum/tiid: 12 04 08 - 10:40]

Less is more or less more

Het is wellicht niet verstandig om jezelf in je sollicitatiebrief te profileren als voorstander van het ‘less is more’-principe als blijkt dat de meegezonden CV uit vier A4-tjes bestaat. Of, op z’n Maximaans ; ‘Eamel is een beetje dom…” Argh.


[Kategorie: Argh | Datum/tiid: 11 04 08 - 05:45]

Journaille

Net gehoord in het NOS Journaal (zie 11.23 min.) in een item over opstandige jongeren in Parijs:

“... De jongeren bekogelden de politie met kleine voorwerpen. Een aantal van hen zijn gearresteerd (..)”

Euhm. Voorwerpen? Arresteren? Pardonnez mon French maar c’est tres particulièrement, zou Mem wel zeggen.


[Kategorie: Frappant Feit | Datum/tiid: 06 04 08 - 22:00]

Juno

Mac MacGuff: “In my opinion, the best thing you can do is find a person who loves you for exactly what you are. Good mood, bad mood, ugly, pretty, handsome, what have you, the right person will still think the sun shines out your ass. That’s the kind of person that’s worth sticking with…”En zo is het.


[Kategorie: Euh | Datum/tiid: 06 04 08 - 12:16]

Tsjoek-tsjoek-boredom

Uit de gsm. Prachtige, visuele leftover-werkjes als gevolg van een drie uur durende rit sur le TGV waarin niet gerookt mag worden, de pepermuntjes bij vertrek al reeds achter de prothese zijn verdwenen en slapen niet tot de opties behoort vanwege hardnekkig mekkerend kindergrut en een chronisch gebrek aan been- en hoofdruimte. Rest ons tweehonderd- en veertig minuten van algehele meligheid waarin tweeduizendacht jaren van beschaving vlot worden gereduceerd tot een vijftiental sepia afbeeldinkjes van dubieuze aard welke dientengevolge ongetwijfeld een gerede kans maken op een nominatie voor een nieuwe categorie binnen de Darwin Awards.

(..)

Hum. Achteraf bezien wellicht een -je-had-erbij-moeten-zijn-om-‘t-te-kunnen-waarderen-erlebnis...


Free counter and web stats