[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 28 10 08 - 09:42]

Opvallend

Merkwaardig verschijnsel, hier op eamel.net. W.I.E. (rechterkolom, "Minsken! Minsken!") vertoont een opvallende stijging van het aantal max. gehaalde bezoekers op 1 moment. Terwijl de hoogste stand tot gister nog bleef hangen op hooguit 38 blijkt die nu op 60 bezoekers te staan. De ironie wil overigens dat dit in 't geheel niet in de bezoekersstatistieken is terug te vinden...

Hoedanook. Gezien het feit dat ik gister nog naar mijn hoofd geslingerd kreeg dat 't 'boei-gehalte' op deze site inmiddels is gedaald tot beneden vriespunt kunnen we gerust stellen dat 't daar niet aan ligt (toch, M.? :-)). Ofwel heeft de techniek er een slinger aan gegeven of we hebben hier te maken met Hogere Machten. W.I.E. 't weet mag 't zeggen.


[Kategorie: Kollage | Datum/tiid: 26 10 08 - 21:36]

Dagje strand

Het plan was het WinterCircus. Maar het werd wat later dus Lede, gevoelsmatig iets dichterbij, zou 't gaan worden. Echter bleek ook tijd niet bestand tegen het vermakelijke moralisme van Kung Fu Panda en werd 't uiteindelijk de Neeltje Jans; ook niet verkeerd..

(Teutoonse spraakverwarring; enorm hondenweer en toch geen hond gezien. Raar.)


[Kategorie: I ambtenaar, Kollage | Datum/tiid: 19 10 08 - 15:18]

Sur le pont d'Hekelingen

Ok. Ok. 't Franzeusische 'pont' is de nederlandse 'brug'. Maar 'Sur le pont' bekt beter dan 'Voor de veerpont' (CreaBea Alert!). Hoedanook; ik mag me gelukkig prijzen dagelijks in de mooiste file van Nederland te staan. Temidden van woelige wateren, azuurblauwe luchten en oerhollandse landschappen. De file is dood; lang leve de file! (en Photoshop, for that matter. Maar dat terzijde)


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 14 10 08 - 16:34]

Consta Tering

Ik zeg; 't is hier verreckte rustig de laatste tijd..

[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 05 10 08 - 11:17]

Non-post: After D-Day

Huh? D-Day?

Funny & Syb.

Free counter and web stats