[Kategorie: Kollage | Datum/tiid: 30 11 08 - 15:38]

Rotterdam doen

(Déjà vu. Maar dan anders.)

Je kan natuurlijk gaan bankhangen, comfortabel bij de kachel. Filmpje kijken, borrel erbij, sig's binnen handbereik.

Of je sleept jezelf naar 186 meter hoogte, uitkijkend over nachtelijk Rotterdam. Slechts met z'n tweeën roterend in die grote, gammele gondel trotseert zij haar hoogtevrees en jij die fokking kou. Maar het overweldigende uitzicht en de subtiele romantiek maken alles goed.

Doet mij maar Rotterdam bij nacht. Eg wel.
Zo. Nu bankhangen, filmpje kijken met borrel en sig's binnen handbereik.


[Kategorie: Kollage | Datum/tiid: 26 11 08 - 14:08]

Samar in Momint: 23-11-2008


[Kategorie: Tralala | Datum/tiid: 15 11 08 - 09:06]

Noflike Riedels | Seal - Soul (2008)

Ik heb 'm maar weer eens van stal gehaald; de Noflike Riedels in de rechterkolom. Ooit, in download-vorm, een verfrissend fenomeen echter niet geheel legitiem. Volgens Buma. Of Sena zoals de online tak tegenwoordig heet. Het is namelijk verboden om op het net je muzieksmaak kenbaar te maken door middel van voorbeelden (of 't alternatief; betalen. Maar om dat nu twee maal te doen voor 't zelfde schijfje is ook weer zowat). Na een aantal 'afleveringen' heb ik dit euvel dan ook keurig opgelost door de composities te verstoppen achter Jeroen Wijering's FLV playertje, voornamelijk vanwege des eamel's voorbeeldfunctie als justitieel ambtenaar. Echter, zolang er nog geen jurisprudentie bestaat over de weergave van muziek op een website d.m.v. een playertje en de deuntjes niet tegen betaling worden aangeboden gebeuren hier geen zaken die 't daglicht niet kunnen verdragen. Sue me.

Goed. Noflike Riedels dus. Vandaag Seal. Na zijn eerste twee alba kon Seal nog geen spreekwoordelijke deuk meer in een pakje boter slaan en kwam voornamelijk nog in het nieuws door zijn huwelijk met hoe-heet-ze-ook-alweer. Ik bedoel; wie kent zijn fameuze albums Human Beings en System nog (ahum)? Ik bedoel maar. Enfin; tot van de week uw eamel de cd 'Soul'' ter ore kwam. Fijne, prettige eigen interpretaties van weliswaar belegen nummers maar desalniettemin 'anders' . Fluks het schijfje aangeschaft (jawel..) en besloten u deelgenoot te maken van datgene wat het slakkenhuis des eamel's in beroering brengt. Noflike Riedels, deel weet-ik-veel; klik rechts en oordeel zelf.


[Kategorie: Kollage | Datum/tiid: 13 11 08 - 07:45]

Creatief met... een stiltecoupee

Want je moet toch wat, zo onderweg...


[Kategorie: Kollage | Datum/tiid: 09 11 08 - 23:29]

Lazy Sunday Afternoon: Oostende (BE)

Belgen zijn niet gezellig. Belgen kunnen vooral niet autorijden. Belgische tolwegen zijn extreem uberpriced (€5! Per keer!). In Belgische horeca kun/mag je niet pinnen. Belgen laten de bewegwijzering gerust naar elkààr wijzen (met als gevolg dat je alle hoeken van de stad hebt gezien. Drie keer.). Oké; Belgen gaan ineens langzaam voor je rijden om te voorkomen dat je geflitst wordt. Dat dan weer wel. Oh ja; Belgen verwaarlozen hun cultuurerfgoed. Da's dan weer een bloody shame...

Maar wat ze hebben; da's wèl sjòòn...


[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 09 11 08 - 08:30]

RSS x-periment

Hum. Ik geloof niet dat die laatste post door de beugel kon.. ;-p

(Ja, Vaag. Maar de RSS/Atom-addicts weten waar dit over gaat. Overigens tekstueel een postje wat al geruime tijd on hold stond maar dat terzijde :-))


Free counter and web stats