[Kategorie: Famylje | Datum/tiid: 22 02 09 - 00:01]

80!

Tachtig jier! Tige lokwinske, Deit!


[Kategorie: Beutje Speulen | Datum/tiid: 15 02 09 - 14:28]

Banenmarkt

Uit de mail van 10 februari j.l.:
Hoi eamel,
 
Nog niet zo lang geleden heb ik je gevraagd of je voor
WW een poster / leaflet zou kunnen ontwikkelen waarbij de banenmarkt aan de jeugd wordt aangekondigd. Tevens moet er een formulier worden gemaakt waarop jongens de mogelijkheid krijgen zich voor deze dag aan te melden. Ik denk aan een poster van A4 of A3 formaat, het formulier kan hier een afgeleide van zijn. Het formulier wordt gegeven aan de groepsleiding en jeugdigen. De posters worden opgehangen op de groep en lokalen en misschien op de gang.
 
Mocht je nog vragen hebben kan je terecht bij ******** of bij mij. Ik ben twee dagen niet in huis maar dit is mijn tel thuis **********

U vraagt; wij draaien. Je snoept een beutje van hunnes huisstijl, schaft geheel legitiem een aantal stockfoto's aan (dude's uiteraard. Stoer want de doelgroep bestaat natuurlijk niet uit watjes. Puh.) en zoekt een passend fontje. Beutje roeren, beutje passen, beutje meten et voilà; Banenmarkt!*

*Oh.. op A0-formaat, natuurlijk. Want als een eamel iets doet, doet ie 't goed... :-)

[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 15 02 09 - 12:19]

Mail kapot?

ELECTRONISCHE POST EN BESTANDEN:
--------------------------------

De inhoud en het onderhoud van de elektronische postbus is de
verantwoordelijkheid van de gebruiker zelf.

- Controleer elke dag of u post heeft gekregen;
___________________________________

Vijf mail. Vijf ontvangsters. Afgelopen vrijdag in alle vroegte. En nee, geen ranzige content dit keer, die tijd hebben we als heer op leeftijd nu wel gehad, maar wel de dames in kwestie deelgenoot gemaakt van de vruchten van mijn werk, van de nacht ervoor. U-r-e-n ben ik er mee bezig geweest. Tot minstens half twee. Maar wat gebeurt er vervolgens?

Niets! Nada! Njente! Geen e-n-k-e-l-e respons. Niet eens een 'Hey, leuk! Ik kom erop terug!' of 't Is kudt. Maar dat leg ik je nog wel uit..' H-e-u-l-e-m-a-a-l niks.

En dan vraag ik mij af. Is gMail stuk? (Check, check, doublecheck. Maar 't staat er toch zeker, hoor, onder het kopje Verzonden) Mailarmoede wellicht? Begint Arlene Rinaldi's  netiquette haarscheurtjes te vertonen, net zoals dat inmiddels IRL gebeurt? Of moet ik volledig de hand in eigen boezem steken en 'ns bij mezelf te rade gaan of ik mijn mail ietwat te dominant opstel? Misschien verwacht ik van een ander dezelfde energie en respons zoals ik dat zou doen als ik zou weten dat de ander een halve nacht doorgehaald heeft om een deadline te halen? Hoedanook; ik snap d'r niks van. 't Zal wel aan mij liggen..

Zo. Dat is eruit. The eamel has spoken. *gaat fluitend aan z'n werk. Het belooft tenslotte een mooie dag te worden* ;-)


[Kategorie: I ambtenaar | Datum/tiid: 04 02 09 - 08:12]

BsB

Verandertraject. Kerndepartement. Ergens handen en voeten aan geven. Uitvoeringspraktijk. Trajectberaad. Basismethodiek. Triggeren. Smart gaan maken. Going concern. De lijn uitzetten. Afbreukrisico borgen. Tweede tranche. Signaalfunctie. Casus inbrengen. Een stukje delen maar ook een stukje focus. Quit claims. Implementatietraject. Hardcopy. Veranderagenda. Concretiseringslag.

En mijn all time favourite:

Cultuurgerelateerde onderwerpen dominant spelen. (..)

God, wat hou ik toch van dit vak. Al is 't alleen maar de lol om in stilte te constateren dat minstens de helft van de aanwezigen werkelijk geen idéé heeft waar 't over gaat (een eamel included) :-)

*Toegegeven; het doet 't leuk op feestjes en in de kroeg, zo'n vocabulaire woordenschat :-)

Free counter and web stats