[Kategorie: Humor | Datum/tiid: 22 01 10 - 23:35]

So you think you can ....

... multiply ;-)


[Kategorie: Hilarious | Datum/tiid: 20 01 10 - 22:12]

Vriend Harmsma

"A true friend unbosoms freely, advises justly,
assists readily,adventures boldly, takes all patiently,
defends courageously,
and continues a friend unchangeably..."

William Penn | 1644 - 1718


Meneer Harmsma. U heeft een Nieuwe Vriend. Dank.

(clickpic4big)

meneer harmsma


[Kategorie: Famylje | Datum/tiid: 15 01 10 - 06:40]

Vroegtijdig vergeten

Dus ik zeg van de week tegen Deit, inmiddels tachtig, dat ie vroegtijdig aan't dementeren moet zijn want West-Indië, dat ligt natuurlijk niet in Zuid-Amerika maar in Azië. Ik ben zo zeker van mijn zaak dat ik er nog maar even een Alzheimer-kwinkslag tegenaan gooi want het idee alleen al, een VOC-onderneming naar Zuid-Amerika, dat klopt natuurlijk niet. Haha. Curaçao in West-Indië? Muhaha. Deit is zichtbaar geaggiteerd. Niet zozeer vanwege de Alzheimer-draai-om-de-oren dan wel vanwege het feit dat er, notabene door z'n eigen nageslacht, aan zijn kunde wordt getwijfeld.

Een uur later, Deit is inmiddels weer vertrokken. Uwer eamel bevindt zich op een verjaardag waar dit voorval vol verve uit de doeken wordt gedaan. Er wordt smakelijk om gelachen totdat iemand uwer eamel duidelijk maakt dat de beste man heulemaal gelijk had. Dat West-Indië niet alleen Curaçao omvat maar ook nog eens de Antillen, Nederlands-Indië en Suriname. En dat 't ergens die kant op ligt van 't Caribisch gebied. Zuid-Amerika-achtig. Ook wel 'De West'.

Auw.

Met het schaamrood op de kaken maar bovenal schoorvoetend Deit de volgende dag gebeld. Iets met excuus en "It wie fansels mar een grapke, hjear!"* Het enige wat de beste man uit kan brengen is:"It is al goed, soan. Maar euh.. hienen wij een diskusje dan? Wer gong dy oer?"**

Dus...

*"Het was maar een grapje, hoor!"
**Het is al goed, jongen. Maar euh.. hadden wij een discussie dan? Waar ging die over?"


[Kategorie: zucht en seau | Datum/tiid: 13 01 10 - 14:30]

In Godesnaam ...

want ik raak hier in een spirituele, intellectuele, creatieve coma... :-(

En wie de gebruikte schilders raad, gaat voor de koelkast.


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 13 01 10 - 12:09]

What type are you?

Altijd leuk; een 'What type are you?'-kwisje (wachtwoord: character). There we go:

- Rational
- Assertive
- Progressive
- Relaxed

Samen maakt dat: 'You are type Bifur' Moet ik daar nou blij mee zijn of niet? :-)

(Overigens identificeer ik mezelf het meest met het schreefloze Helvetica. Het meest oorspronkelijke maar bovenal strakke fontje wat je je maar kunt wensen. Maar dat terzijde)


Via GS.


[Kategorie: kindafunny | Datum/tiid: 07 01 10 - 22:34]

Calc NSFW

(Sound on)


[Kategorie: Euh | Datum/tiid: 06 01 10 - 22:50]

ocenE

Hm. Omgekeerde wereld.

De Eneco vraagt mij om voortaan méér energie te verbruiken. Oke; niet letterlijk maar desalniettemin.. opmerkelijk is 't wel.

(clickpic4big)

eneco: te weinig energie verbruikt


[Kategorie: Kollage | Datum/tiid: 02 01 10 - 15:06]

Oudejaarsavond 2009

Men neme:

Drank. Veel. Maar dan verantwoord. Ahum. Goed gezelschap. Hapkes en drankskes. Ook veel. Maar dan onverantwoord. Karaoke. Volume op tien. Beamert. Drank. Bon Jovi en Little Richard. Dansen. Zingen. Drank. Appelbeignets. Of zoiets. 't Smaakte in ieder geval naar appel. Guus Meeuwis. Drank. Eighties. Top2000 finale. Collectief Bohemian Rhapsody. 't Dak d'r af. Drank. Vuurwerk. Gelulkig Nwieujah. Drank. Muziek! Zwarte chips. Compromiterende foto's. Shocking filmpkes. Chantabel. Drank. Feesttent. Goeie band, naam onbekend. Ook André Hazes. Jump. Drank. Stomme wannabee-roadies. Dansen. Swingen. Lachen. Gieren. Brullen. Feest! 'n Goed begin. Oh ja; kater. 'n Kleintje. En spier rugpijn. Veel. Au. (But, by Jove; it was worth it! :-))

Zie daar de ingrediënten voor een geslaagde oudejaarsavond à la 2009. The Best. Evah.

(click pic 4 big)

oudejaarsavond 2009

NB. De credits voor de meeste foto's gaan naar Moos. Moos staat er zelf nauwelijks op maar da's nu eenmaal het kruis wat een fotografe met haar meedraagt. Goed werk, Moos! :-)


Free counter and web stats