[Kategorie: Frappant Feit | Datum/tiid: 31 10 10 - 23:40]

De Hef

Een Rotterdamse brug volgens eamel's wiki.

"De Hef, ook wel Koningshavenbrug, is een 
heule grote brug in het centrum van Rotter-
dam en verbindt het Noordereiland met de 
overkant. En kapodt. Door menselijk ingrijpen. 
Vroeger reden er treinen en zo overheen en 
nu is hij groen. Cool, hè? Ja, nou. Enfin. 
Het begin en het einde van het gevaarte 
stammen uit 1878 maar dat was een gewone 
draaibrug totdat een Duitser (Duitsers en 
boten; dan vrààg je er ook om) besloot zijn 
u-boot er tegenaan te parkeren. 
Ergens in 1927 is het een hefbrug geworden 
wat ansich weer gemakkelijk verklaart/d/dt 
waarom ie nu De Hef heet. D'r zijn ooit twee 
mensen vanaf gesprongen; ene Lou in '33 en 
een week later ene Jan maar die is dood 
omdat ie probeerde de brug weg te koppen. 
Tegenwoordig is 't een geldverslindend 
monument maar dat mag want 't is nu een 
Eerbetoon aan de Belastingbetaler Rotter-
dammer. Diezelfde Rotterdammer mag er 
echter niet op komen want d'r staat een 
stevig hek voor."

En ineens stond ie op mijn geheugenkaartje. De Hef. 

[clickpic4big]

de hef


[Kategorie: mooi kudt | Datum/tiid: 31 10 10 - 13:04]

De. Lelijkste. Schoenen. Ooit.

Goed. Ik miste het. Had ik eindelijk een sport gevonden die me wél goed afging en door mij ook nog eens als bijzonder aangenaam ervaren werd, blijk ik verkeerde voeten te hebben. Dientengevolge, zei de mevrouw van Runnersworld, had ik m'n knieen geforceerd en mocht ik blij zijn dat ik niet in een rolstoel beland ben en ze lachte een beetje zurig. Ze maakte een grapje. Zei ze.

Anyway-tjes. Ik moest me van mijn schoenen en sokken ontdoen en maakte terloops de wereld ongewild gewag van mijn prachtig gecultiveerde kalknagels. "Dat geeft niks," zei de mevrouw; "ik zie niets anders". Ik wist niet goed hoe ik dat moest opvatten.

Maar goed; ik hardlopend door de winkel. 'n Beetje sukkelig vond ik dat. Opgerolde broekspijpen en de enkels van Donald Duck. En niet veel later zag ik mijn eigen punthielen terug op de video en werd me duidelijk dat mijn enkels naar binnen helden terwijl m'n tenen recalcitrant naar buiten wezen. "Absolute overpronatie" zei de mevrouw. Oh.

Onderwel greep de vrouw een paar schoenen uit een doos. "Deze moet u hebben" Moet. Alsof ik keus had. "Heb ik keus?" zei ik tegen de mevrouw. "Nee," zei ze resoluut, "met uw voeten en de benodigde ondersteuning is dit de enige kleurstelling die we hebben..." Ik zei dat ik 't allemaal wel erg Amerikaans vond. Dat afschuwelijke geel en dat ge-blingbling. Werkelijk de lelijkste sportschoenen die ik ooit had gezien. En dat voor € 120. In normale omstandigheden nog geen eurocent voor over gehad. Je mot toch wat.

Om een lang verhaal kort te maken; mocht je één dezer dagen een blanke door je straat zien hobbelen met teletubbiegele negerschoenen en een non-corresponderende tokkieoutfit; vreesch niet.. ik ben het slechts. Den eamel.

[clickpic4big]

de.lelijkste.ooit.


[Kategorie: Laitsje | Datum/tiid: 30 10 10 - 11:46]

Allemaal leuk en aardig maar euh

IK WIL EEN WOODY!!! (Hoewel...)

Jaja, die Piekema mag 't dan leuk brengen maar voor €95 is al wat ik krijg een wezenloze Hamm (aka The Evil Doctor Pork Chop; "death by monkeys"), anderhalve RC,  tweemaal een kopzware Buzz Lightyear en een Squeeze Toy Alien (die ik vervolgens vergeet te fotograferen) :-(


Alle gekheid op mijn stokje. Toy Story 3: w.a.t.  e.e.n.  f.i.l.m.! 2x in 1 nacht ;-D
#gaatbarbietenhuwelijkvragen

_____________________________________________________


[Kategorie: Famylje | Datum/tiid: 29 10 10 - 20:40]

Gaga in da house

aka peetdochter aka buurmeisje.

Tja. Wat worden ze snel groot, hè? *snif*

gaga in da house


[Kategorie: Truttig | Datum/tiid: 25 10 10 - 22:37]

Sabbatical postje

Vanwege een hoog gissingsgehalte heb ik even het Erotic Tender Dating Online-verhaal met een sabbatical moeten sturen. 'Moest' want dat vond m'n vader. En vader's wil is wet.


Binnenkort meer.


[Kategorie: Shocking | Datum/tiid: 23 10 10 - 22:58]

Erotendo en Karel van H.

Tania, de immens populaire spammende swingersmadame, wie kent nog haar niet? Wij wel... (hier en hier)

Mede doordat oplichtersbende Erotendo nog steeds gedupeerden opsmijt (zie de links hierboven) en ik teveel tijd over heb ben ik er nog maar weer eens in gedoken. Wederom met verrassende resultaten.

Daar gaan we. Mail van Tania, deel III.

Meer -->

[Kategorie: Shocking | Datum/tiid: 20 10 10 - 20:10]

20-10-2010 | 20:10

Hoera! Hoera! Hoera! Hiep!


[Kategorie: Oars | Datum/tiid: 11 10 10 - 01:02]

Body Worlds & The Cycle of Life

Body Worlds dus. Veel over gehoord maar niet erg in verdiept. Tot afgelopen zondag; 'onze' kliek besloot tot een bezoek aan Las Palmas II alwaar het geplastificeerde lijkencircus was neergestreken. Normaliter was ik hier wellicht niet naar toe gegaan -ik ben tegenwoordig niet meer zo'n tentoonstellingbezoeker- en de boodschap op hunner site maakte het er ook niet aantrekkelijker op:

"In de BODY WORLDS tentoonstellingen zijn film- en foto-opnames, ook met de camera van een mobiele telefoon, in principe niet toegestaan. Uitzonderingen gelden voor journalisten met een perskaart."

Gelukkig had ik deze pagina helemaal over het hoofd had gezien, anders was ik zeker thuis gebleven. Maar goed; naïviteit heeft zo z'n voordelen, het woord perskaart deed ut um en zo togen wij naar Las Palmas II. En ik moet zeggen; naast die bloedhitte -de airco is overtuigd SGP-lid en werkt derhalve niet op zondag- en het algeheel ontbreken van beschaafde verlichting- bleek het een interessante uiteenzetting van voormalige aardklootbewoners die al dan niet gelaagd werden tentoongesteld.

Naast de verwachte clichés -de onvermijdelijke rokerslongen (seen that, got the t-shirt, blabla), hersentumoren en wat er meer aan al dan niet dodelijke aandoeningen bestaat- was ik toch het meest onder de indruk van het ongeboren grut; foetussen in allerlei vormen behalve het algemeen aanvaarde.

Lang verhaal kort; het was boeiend. En gezellig. Perskaart deed precies waar ie voor aangenomen was: terwijl het plebs zat te rommelen met mobiele cameraatjes joeg ik mijn D300 door de ruimte als ware ik Een Echte Photograaf.

Opmerkelijk; de porno-afdeling alwaar de daad van penetratie bijzonder gedetailleerd uit de doeken werd gedaan maar bovenal de mevrouw die letterlijk een TIA kreeg nèt op 't moment dat ik de gevolgen ervan zat te bekijken aan de hand van een in plakjes gesneden hersenpan. Hoop dat 't goed gekomen is met 'r. Al was 't maar voor d'r dochter...

[clickpic4big]

Body Worlds & The Cycle of Life

NB. Zoals gezegd; het was er betrekkelijk donker. De kwaliteit van de foto's is dan ook navenant.


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 10 10 10 - 01:18]

Een tapijt op tafel

en al wat ons rest is de vraag 

W-a-a-r-o-m?

En ja, @MizzMadd; hij's gewassen. Wel 3 keer.


[Kategorie: Shocking | Datum/tiid: 08 10 10 - 23:38]

Een nieuwe kijk op de buurvrouw

Memootje, gevonden in m'n voortuin.

"26/9 1900 Mw had geknoeid op haar dekbed met haar toetje. Ze wilde niet dat wij dit verschoonden. Mw is op de po geweest met resultaat. *****/*****"

"26/9 2200 Mw verzorgd en avond med gegeven *****/*****"

"27/9 Mvv a.d.i. gegeven urine is weggebracht. Mvv kwam om ca. 10.45 u uit bed, 11.00 u Fysi geweest. Mvv heeft kl stukje gelopen met rollator. urinezakje kan van de slang stuk afgeknipt vvaden (?) en dan tussenstuk er op doen. Bed verschoond + bed vveu (?) tegen de muur gezet ivm ruimte. Kijken hoe dit gaat. Afw mach aangezet + opgeruimd. *****"

't Is dat 't zo'n vreselijk zeikmens is.. anders had ik toch bijna medelijden met 'r gekregen. In plaats daarvan voel ik ineens een enorme sympathie opkomen voor ***** en *****. En ik ken hen niet eens...

memo van de buurvrouw

NB 1 Ja, ja, Xan.. ik weet 't; misschien is 't wel zo'n zeikmens omdat ze bovenstaand allemaal moet doorstaan. Hoedanook; 't blijft een zeikerd... ;-)

NB 2 Jongens en meisjes naasten; mocht 't bij mij ooit zover komen dat ik hulpbehoevend word.. rol m'n rolstoel het Spui in, saboteer m'n rollator of geef me maar snoep voor het slapen gaan. Alles behalve die vernedering
;-D


Free counter and web stats