[Kategorie: wansmaak | Datum/tiid: 31 05 11 - 17:41]

Gurkezeit

Jesses, wat flauw. En niet eens origineel. Armoede. EHEC.

Länger leben mit The Greenery

Puh. Ik vind de mijne leuker. Toevallig.


[Kategorie: Vaag | Datum/tiid: 31 05 11 - 17:17]

Verzin een foto bij het onderschrift

Maar gelukkig had Oom Harm de riek 
nog tegen het schuurdeurtje gezet!

[Kategorie: Sfeer | Datum/tiid: 26 05 11 - 10:47]

Ergens beginnen

En toen stond daar ineens een foto van jou op het landelijke, justitiële intranet. Geplaatst onder het mom van 'Maak een foto van de Lente in jouw inrichting'. Te aanschouwen door een ca. 18.000-tal collega's. Ofwel; 't is nog niet helemaal die Eeuwige Roem maar je moet ergens beginnen. Al is het 'maar' op een intranet.


[Kategorie: Melancholie | Datum/tiid: 22 05 11 - 14:33]

Even googlen

thanatofobie 1

[clickpics4big] 

 Heb ik weer; een eendagsvlieg met thanatofobie

thanatofobie 2


[Kategorie: Knap Kudt | Datum/tiid: 21 05 11 - 18:35]

21 Mei

Flink gehamsterd, watertank in de kruipruimte laten inbouwen, tatoeage laten zetten op m'n voorhoofd, afscheid genomen van m'n dierbaren, zestig lijntjes coke gesnoven onder het mom van je-moet-alles-een-keertje-geprobeerd-hebben, een orgie bijgewoond, m'n geld weggeven en op de valreep ontslag genomen. En wat gebeurt er vervolgens?

Helemaal niks.

Kudt. Ik maak ook nóóit wat mee...

En de klok, hij tikte voort...

#gaatdebaasmaareensliefaankijken

[Kategorie: Euh | Datum/tiid: 20 05 11 - 23:13]

BREKEND!

 "AMSTERDAM - Op Nederland 1 wordt zaterdagavond een extra uitzending van Het Sinterklaasjournaal uitgezonden. Wat er precies aan de hand is, wil een woordvoerder van de NTR niet zeggen." NU.nl

Morgen gaan we met ze allen naar de kloten. Maar dat het altijd nog erger kan bewijst het feit dat de Sint ook nog eens een belangrijke mededeling gaat doen. Wat dat inhoudt kan men nu wel over gaan speculeren maar wij weten wel beter.. De Sint ontmaskerd... #primeur #judgementday

UPDATE 21-5-2011: Het is (bijna) waar.

[Kategorie: Frjemd | Datum/tiid: 16 05 11 - 22:47]

Zoek de plank

 [clickpics4big]

zoek de plank 1

Hoelahoeps, Pokémon, Snor, Booties, skinny jeans, schouder vulling, kiwicondooms, Viagra, Crystal Meth en naakt tuinieren: zoals een ieder weet loop ik als een kip zonder kop alle hypes achterna om maar leuk gevonden te worden.

Verleden week nog; een Flashmob. Bij de koffieautomaat. Weliswaar in m'n eentje maar het gaat om het principe. En vandaag dus planking. Planking (spreek uit: pleng-king) is niet meer en niet minder dan jezelf neer te vleien op plaatsen waar je dat regulier niet doet. Dus op je buik in je twijfelaartje is geen planking. Bovenop je vriendin: ook niet. Net als onderuit op de driezitter; nope.

"Planking is the action of lying face down with arms to the sides, in unusual public spaces and photographing it." Wiki

Nee, planking is op je buitenmuur gaan liggen. Of op je treurwilg. De trap, het aanrecht en de plee. Dàt is planking. En het waarom? Werkelijk geen idee. Enfin. Terwijl het voor de één zijn laatste handeling betekent, is het voor jou je ticket to fame. Zò rolt een eamel. Al plankende.

zoek de plank 2

zoek de plank 3

zoek de plank 4

zoek de plank 1

zoek de plank 6


[Kategorie: Shocking | Datum/tiid: 15 05 11 - 00:54]

World Naked Gardening Day

"When you're out there with a gentle breeze on you, every last hair on your body feels it. You feel completely connected with the natural world in a way you just can't in clothes."

Wereld Naakt Tuinieren Dag. Elk jaar weer een feestje. Daar kijken we hier naar uit, mevrouw en ik. Deze betrekkelijk onbekende viering van de blote mens in zijn natuurlijke habitat is de Viering van Vrijheid. Vrijheid van kiezen voor jezelf en voor datgene wat onze Lieve Heer je gegeven heeft -in al Zijn Glorie-; de natuur en jouw scrotum, hangend in een buxus.

Enfin. En zo kon het zomaar gebeuren dat ik mij vanochtend opgewonden ontdeed van de lichaamsbedekkende lappen die kleding heten en de tuin intoog met niets dan een hoed op mijn hoofd en een hark in mijn handen. De slippers zijn eigenlijk niet toegestaan maar niemand die dat controleert.

Wederom heb ik mij kostelijk vermaakt. De Spaanse Margrieten, de Hedera, de Treurwilg en de waterplantjes; het was alsof wij met andere ogen naar elkander keken; blijer, onschuldiger, oprechter. Alsof de Geraniums, in tegenstelling tot de andere dagen, het geen bezwaar vonden ontdaan te worden van inmiddels bruingeworden blaadjes.

Uren later gleed ik moe maar tevreden onderuit in een stoel en keek ontroerd om mij heen; de tinteling van het zachte briesje door de drie- en zestig negentien dertien haren op mijn borstpartij, de voorzichtige regendruppen op mijn voorhuid hoofd, de maagdelijke lenteblaadjes van de versgeknipte Petunia's al kietelend aan mijn rectum billen. Ik weende.

En Hij? Hij Zag Dat Het Goed Was."Wie aan Hem toebehoort, heeft zijn eigen natuur met alle hartstocht en begeerte in aan z'n kruis geslagen."  Galaten 5:13-6:18 
Amen.

Meer -->

[Kategorie: Famylje | Datum/tiid: 08 05 11 - 01:11]

Netnietnichtje

Oké; vanuit een technisch oogpunt bezien niet helemààl mijn nichtje maar dan toch desalniettemin vooralsnog lappen we biologische wetten hier even volledig aan den laars. 
Wereld; dit is Elin. Elin; dit is je nieuwe Wereld.

Welkom, Zij-Die-Straalt!

[clickpic4big] 

elin
Elin. 1 mei 2011. 


Free counter and web stats