Ketelhuis

Aus der Reihe 'A6 Kunsdt'

Troch Posted on 2 reaksjes 86 x besjoen

Om van de dood nood een deugd te maken (245 km. heen en 245 km. terug voor ‘t zetten van één handtekening. #argh) heb ik vanmorgen mezelf veroorloofd om iets te doen wat ik al twaalf jaar van plan was: het maken van een fotootje van ‘Het Ketelhuis‘ zoals men ‘t lokaal pleegt te noemen, daar aan de voet van de Ketelbrug

Al twaalf jaar rij ik er voorbij en al twaalf jaar heb ik ‘t lef niet om m’n auto de berm in te jetsen, de greppel over te springen en dat gevaarte van steen en aluminium voor eens en voor altijd te vereeuwigen t.b.v. persoonlijk genoegen. Tot vanmorgen….


Update: Onderstaande filmpje kwam ik tegen bij Omroep Flevoland, waarin ene meneer Jord den Hollander beeldend (woordspeling, RED.) kan vertellen over o.a. het ‘Ketelhuisje’, het ‘Boothuisje’, het ‘Polderhuisje’ én Kunst/Architectuur in de Flevolandse Openbare Ruimte in het algemeen, en welke zij met graagte onvrijwillig hebben afgestaan. Dank!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

trackback

[…] ik de vorige keer al mijn onbedwingbare drift tot het vereeuwigen van A6 kunsdt met jullie gedeeld; vandaag is daar […]

trackback

[…] ter hoogte van de Ketelbrug zag ik ‘m weer staan, Het Ketelhuisje waar het allemaal mee begon en ineens herinner-de ik me de Olifanten. En, hoewel het best wel laat de op de middag was en de […]

↓
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x