Heet! – BBQ

BBQ-gifje

(Het is nog steeds té heet. Maar dat terzijde)

Oké, ‘t is niet that glamourous life wat je eigenlijk voor ogen had maar je moet ergens beginnen.

Hoewel overeenkomstige temperaturen niet écht Ibiza, geen St. Tropez of de boulevard van Miami -dat volgende week- maar qua gevoelsbeleving toch zeker alle drie bij elkaar; de vijfjaarlijkse BBQ alhier in de tuin.

Men neme drie vier van eamel’s favoriete vrouwen, brengt deze samen in de achtertuin in combinatie met wat dood vlees van de Lidl, een BBQ en stokbrood met stinkboter en begeleid één en ander met een mediterraan muziekje. Zie daar; glamour in de polder. Olé!
 
NB. Wegens ontbreken van overdadig beeldmateriaal zul je ‘t met dit samenraapsel moeten doen.

Heet!

 

Poor man’s jacuzzi #storyofmylife #hothothot

Een video die is geplaatst door eamel net – (@eamel) op

Omdat ook ik niet achter kan blijven als het gaat om de berichtgeving inzake het bizarre weer dezer dagen -al was het maar voor de annalen-, doe ik U bij dezen weer even kond van dat gegeven zoals dat hier in huis beleefd wordt/werd.

Hijg, hijg.

Geloof ‘t of niet maar ook hier was het heet. Niet gewoon heet maar van dat échte Met-Een-Hoofdletter-Somalië-Sahara-Heet. Nu hadden we daar allemaal last van natuurlijk dus écht nieuws is ‘t niet voor je maar desalniettemin dan toch.

Anyway. Buiten de reguliere schermprintjes van de hitte zoals deze zich op de diverse media pleegt te profileren heb ik dus nog een enkele foto’s van onze nachtelijke logeerpartij buiten, op de loungebank, en een flauw Instagrammetje van mij in m’n Jacuzzi van de Intertoys.

Veel meer dan dat wordt het niet want ‘t is hier nu alweer heet en ik zweet peentjes.

Wel kan ik u melden dat ik na een rampzalige nacht, buitenslapen is niet mijn ding, ik uiteindelijk om zes uur vanmorgen, na The Hobbit; an Unexpected Journey, binnen op de bank in slaap gevallen ben.

Niet alleen vertoont mijn huid sterke overeenkomsten met een gemiddeld Broderie-werkje vanwege de vele muggen; ook bleek de hond een chronische aversie tegen vreemde geluiden te hebben zoals brommers en loslopende egels wat resulteerde in een gezellige mix van geblaf en heen- en weer gedribbel.

Enfin. Ter afsluiting nog een gezellig beeldverslag van de afgelopen nacht.

[click pics 4 big]

Het fucking weer volgens die fucking Authentic Weather app.

Het fucking weer volgens die fucking Authentic Weather app. Overdag én ‘s nachts.

Nog meer

Hangzakhanger

Een primeur! Hier, in de straat!

Zò fijn om te constateren dat er met die bak afvalgeld die je -al jaren- elke maand & volkomen belangeloos doneert, gewoonweg iets gedààn wordt. Ik moest er gewoon een beetje van huilen. #OBLVERBAAST

photo1435834818535

Drone over Oud-Beijerland

Window Capture_1

Toegegeven; hij staat inmiddels alweer enige tijd online en voor de meeste ‘Baaierlanders’ vast alweer oud nieuws.

(even voor de statistieken. Oud-Beijerland; ±24.000 inwoners. Het hiernavolgende filmpje is echter -as we speak- bekeken door ±29.000 medeburgers.
Tel uit je winst)

Hoe het ook zij; na New York, Stockholm, Berlijn, Chernobyl, de Toscane, Utrecht en shots van één of andere grote vijver doen ‘wij eindelijk (!) mee met the big league!

Hoewel de keuze van z’n ‘soundtrack’ wellicht ergens doet denken aan Het Kleine Huis Op De Prairie (Ieuw!), de compositie van z’n beelden nog wel eens te wensen over laat én -op een titel en eindcredits na- élke beschrijving van het geziene ontbreekt, kan ik niet anders constateren dat Martijn ‘dingen kan’.

Mag ik dat zeggen? Ja, dat mag ik zeggen. Want ik heb tenslotte een blauwe maandag een crappy filmopleiding ‘gedaan’.

(Eigenlijk staat er dat ik verrotte jaloers ben, dat ik die beelden had moeten schieten en dat ik zoveel exposure had willen hebben.

Maar ja, dat zeg ik natuurlijk niet)

Omdat ik geen idee heb hoe lang dat filmpje nog online staat –drone-filmen boven de bebouwde kom is tenslotte bijna overal verboden– of vanwege welke reden deze opname dan ook verdwijnt, ben ik zo vrij geweest ‘m te downen van de Youtubes en hier ter neerhaling aan te bieden.

Kortom; om een kort verhaal nòg korter te maken; Martijn 

Mooi gedaan!

 *0:33 Kwakseweg, 0:45 Oude Raadhuis, 1:00 Dorpskerk, 1:05 Oost- en West Voorstraat, 1:17 Havendam en Oostkade, 1:24 HBS-laan (oude rijksscholengemeenschap), 1:43 Het Spui


*vrij naar reaguurder ‘Dennis010′ op de Dumpert

Free Map Generator for your Homepage   Location and Street Maps