Lekke Band | Lekke Bân

 

Luister, lieve kijkbuiskinderen, dít krijg je er nou van als je later wellicht je rijbewijs hebt en besluit met je zwaar vermoeide kop, je open bek op half zeven, na een rit van twee- en een half uur én een bezoek aan de lokale Albert Heijn, op weg naar je moeder, tegen beter weten in, de instellingen aan te passen van een of andere niet-relevante app op je telefoon: een lekke band.

Leermoment:

Zo dan. Lul.

Bijkomend voordeel: voor het eerst in 30+ jaar weer eens gebruik gemaakt van de diensten van de ANWB. Een autoband van 510 euro. Je verwacht het niet, hè? 


Anyway: kijk maar ↓ (geluid aan)

Harkje, leave sjochtubebern; dít krijsto der no fan asto letter dyn rydbewiis hast en beslúst mei dyn swier wurche kop, dyn iepen bek op healve sân, nei in rit fan twa- en in heal oere én in besite oan de lokale Albert Heijn, op wei nei dyn mem, tsjin better witten yn, de ynstellingen oan te passen fan ien of oare net-belangryke app op dyn smartphone: in lekke bân.

Learmomint:

No sa. Lul.

Oanfoljend foardiel: foar it earst yn 30+ jier wer ris gebrûk makke fan de tsjinsten fan de ANWB.
In autobân fan 510 euro.
Jo ferwachtsje it net, wol?


Hoe dan ek: sjoch mar ↓ (gelūd oan)

 


  • Ha, je bent er gelukkig nog. Alhoewel vervelend leef je nog en weet je nu beter.
    Groet L.Yo

  • Oh echt he. Dat is balen, maar inderdaad gelukkig alleen maar schrik en een kapotte band. met autorijden hoef je naast autorijden eigenlijk maar één ding heel goed te doen: opletten. Die stomme telefoons ook.

  • Waar kom jij nu ineens vandaan? Da's lang gelee 😉

    En wat betreft je moraal van dit verhaal; helemaal gelijk. Dat was inderdaad de essentie van dit stukske, in het kader van 'Opa Vertelt'… 😉