Moblog | La Vie Est Chaud

auw grutDag twee.

Aan het water.

Want heet is

tenslotte ook

maar .. euh ..

héét.

Grooot

instaweather groooot

En Willemijn HoebertinfoInfoNa haar studie aan de Wageningen Universiteit, de University of Miami en het meteorologisch instituut van Australië (Melbourne) is Hoebert gaan werken voor MeteoVista, een meteorologiebedrijf mede opgericht door Gerrit Hiemstra. Bij Meteovista werkte Hoebert als meteoroloog en productmanager Weer en Verkeer, een functie waarbij ze onder meer verantwoordelijk was voor de gladheidsbestrijding in Nederland. Sinds juli 2010 presenteert Hoebert het weer bij de NOS, aanvankelijk als vervangster van collega Marjon de Hond die in augustus 2010 bij de NOS vertrok. Per april 2011 trad zij, als 4e weervrouw/meteoroloog, in dienst van de NOS. Ze maakt ook korte filmpjes van het weer van vandaag of van de week, die ze dan op Instagram zet., wat zal het zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *