neukia - WorseHet kon dus nog een slagje erger…

Ik zal niet uitweiden over die uitermate frustrerende dag van gister. Wel achtte ik het ‘s avonds noodzakelijk mezelf dan maar es prettig te verwennen met een nieuw gsm-etje.

Hoewel ik dacht dat van de week al eens gedaan te hebben, heb ik mij ietwat laten leiden door externe impulsen.

Het toestel beviel niet; te klein, te smal, te complex, te onoverzichtelijk, te kwetsbaar. En dus koos ik alsnog eieren voor m’n geld: de Nokia 6600. Een rib uit m’n lijf. Kortom; men kan mij niet beschuldigen van niet-merkentrouw; stick to your brand

Enfin.

Waanzinnig toestel. Absoluut, daar valt niets op af te dingen: bluetooth, MMS, GPRS, WAP, extern geheugen (32Mb), groot kleurenscherm (ca. 65000 kleuren), cameraatje (640x320p); u name it en ‘t zit erop.

Echter. Maar. Hoe dan ook.

Zoals gezegd; kennelijk was de ellende niet compleet (Murphy?). Kijk, je kan dan een leuk toestelletje in huis gehaald hebben; ‘t is ‘t leukst natuurlijk als je pc er mee kan communiceren en vice versa. Ringtoontje hier, wallpapertje daar. En daar gebruiken we dan zo’n geinig Award-Winning-Connects to all Mobile Devices with Bluetooth Application-kabeltje voor.

Yeah, right.

Om een lang verhaal kort te maken: geen bluetooth, geen netwerkverbindingen, geen internet.. Niets. Tot diep in de nacht bezig geweest 1 en ander te restaureren; de-installatie’s, her-installaties.. En nog; niets.

Tot ik uit wanhoop vanmorgen een oude image terug heb moeten zetten op m’n pc. Wel netwerkverbindingen, wel internet, geen bluetooth. 20 uur down the drain. Wie zei dat vooruitgang altijd een verbetering is?

Wel een leuk toestelletje, overigens.. ;-D

1
Sis it mar:

avatar
  
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
Foto/video bestanden
 
 
 
Audio/videobestanden
 
 
 

  Subscribe  
Notify of
trackback

[…] Nokia is niet […]

↓