Zomaar: tuin

Troch Posted on 1 reaksje 53 x besjoen
Zomaar dus.
Een foto van mijn tuin, hedenmiddag. 
Omdat:

  • ik mezelf gelukkig mag prijzen dat ik een tuin heb;
  • ik tussen ‘t twitteren door nog kans zag de hele achtertuin van voor naar achter een beurt te geven;
  • ‘t een aardig vooruitzicht is dat, wanneer we straks die kudtwinter weer hebben, ik terug kan kijken hoe ‘t er ‘toen’ uitzag.

Daarom dus een foto van mijn tuin.

tuin25_07_2010_grut

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

trackback

[…] De geboorte van een traditie; nog even de enigszins zomerse tuin op beeld vastgeleggen opdat wij straks niet vergeten. Wanneer terminale bomen en dito -bladloze- struiken bedolven zijn onder een deprimerende, witte drap die sneeuw heet en de gemiddelde temperatuur het niet toelaat om je tuindeuren pontificaal open te zwaaien. Do I hate winter or do I? Zie ‘t als therapie. Op naar de zomer… […]

↓
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x