CD Glasses Flicking Challenge

Troch Posted on 1 Comment 1 min read 43 besjoen

Zoals u weet, beste lezert, is uw eamel niet vies van deelname aan een trendje, hier en daar.  En hier. En daar. En zo. En dus kon ik deze niet aan mijn huisje voorbij laten gaan; de CD Glasses Flicking Challenge. Wat BuzzFeed [spiegeltje] zegt; WTF?

Goed. Dat was mijn bijdrage aan deze maandag, de 5e januari in het Jaar des Heeren 2015. En wat heb jij zoal gedaan? 

 

WTF: CD Glasses Flicking Is The First Weird Trend of 2016

Geplaatst door BuzzFeed op dinsdag 5 januari 2016

*Voor als de Facebookconnectie hierboven weg is

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments

trackback

[…] 1. Dinsdag, 5 januari 2016 – We begonnen het blogjaar 2016 met diepgang zoals U dat van mij gewend bent #kuch; er was een hype opgestaan en, schaap als ik ben, moest daar natuurlijk aan meedoen; CD GLASSES FLICKING CHALLENGE. Een dikke 800 views op de Youtubes en waarom? Niemand weet dat. […]

↓
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x