Painting Mess

#klussemeidurk

Troch Posted on 2 reaksjes 161 x besjoen

Terwijl jij lekker met bevallige achterwerk in 't zand ligt te chillen, heeft ûs eamel 't in z'n bolle kop gehaald om met 32 graden Celsius z'n tuindeuren te gaan schilderen. (Oh, Lord, what was I thinking)

Maar met U2 in ze background, een hartverwarmende Chianti en een prettige schaduw is 't allemaal prima uit te houden. Bourgondisch styleren, zullen we maar zeggen…

Aanvulling: Het is niet aan te raden met je voet in je eigen bak verf te gaan staan. Sterker nog; het is ernstig onverstandig om vervolgens je camera van boven te halen, naar beneden terug te keren, je voet naast de verfbak te plaatsen om één en ander te vereeuwigen om tenslotte jezelf wederom naar de eerste verdieping te bewegen om je net geschoten nabeeldje op je weblog te plempen. Niet doen. Niet bevorderlijk voor je laminaat. (Damn Chianti)

Kak.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reaksjes
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Foarige
Vochtige scheur

↓
2
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x