‘Nikkervrij’ @ Wehkamp

Troch Posted on 1 reaksje 62 x besjoen

Politiek correct @ eamel’s.

Als ik, hypothetisch gezien, van ‘t negroïde soort zou zijn en toevalligerwijs op zoek naar een bescheiden klokje om de negroïde pols zou ik me toch wel twee maal aan mijn vermeende grootgeschapen genitaal krabben wanneer ik op de site van Neerland’s Trots, de Wehkamp, terecht zou komen.

Ik zou daar namelijk een klokje aantreffen (spiegeltjeWK houdt niet van deeplinks) wat weliswaar leuk in mijn budget past maar niet voor mijn bevallige polsen geschikt wordt geacht; “nikkervrij” staat er namelijk. En ja, als lid van een kwetsbare, voortdurend aan racisme onderhevige bevolkingsgroep zou ik zeggen ;”Krijg de tering, Wehkamp“.

Alle gekheid op mijn stokje. Ik ben gistermorgen zo vrij geweest de heer Wehkamp van deze ongelukkig typo op de hoogte te stellen d.m.v. een keurig mailtje en een bescheiden review: “Volgens de begeleidende tekst is het horloge ‘nikkervrij’. Dat wekt verwachtingen bij horloges die dat niet zijn…

Echter, naar alle waarschijnlijkheid ligt Wehkamp‘s servicedesk nog immer laveloos onder de Oranje prullaria want nu, na twee dagen, is er nog niets aan gedaan. Het gorloge blijft nikkervrij. En dus gaan we doen wat het Amsterdamsche AT5 altijd zo leuk doet; aftellen. Hoe lang duurt ‘t voordat deze poldergrossier het in de gaten heeft?

Vandaag dag 2 14-7. Dag 3, 15-7: Waarschijnlijk ligt de mailserver eruit, staat de brug open, leest men het boek ‘Negerhut van Oom Tom‘ achterwaarts en vraagt een klant aan de helpdeskmedewerker hoe deze denkt over het hedendaagse feminisme. Kortom: het gorloge bevat nog steeds geen negers.

Dag 4, 16-7: Wehkamp zit in Zwolle. Wellicht een andere tijdzone. Of universum …

Dag 6, 18-7: Tik, tok, tik, tok …

Wat sizze jo dêrfan?

Your email address will not be published. Required fields are marked *