Three minute film

FILMSCHOOL | Assignment III

Troch Posted on 6 reaksjes 163 x besjoen


bates-1Zoals een enkeling op de social media's al heeft kunnen mee krijgen, ben ik sinds kort ('weer') student. Ditmaal aan het SAE Filminstitute waar we met ze allen worden klaargestoomd voor een carrière in de (professionele) filmindustrie. Ik heb me namelijk laten vertellen dat je nooit te oud bent om te leren.

Enfin. Waar school is, is ook huiswerk. De opdracht, na twee maanden studie van de film-o-grafie basics; maak een filmpje van drie minuten waarin het vooral draait om de camerashots en minder om verhaallijn en dergelijke.

En zo geschiedde. Niet gehinderd door enige kennis van acteer-, editing– dan wel cameraskills liet ik m'n fantasie de vrije loop en bedacht een horror-ish plotje van drie minuten waarin ikzelf -uiteraard- de 'hoofdrol' speel en mijn mevrouw een overtuigend cameootje doet.


Plotje; 't is avond, man bankslaapt. Op het getik van een uurwerk en een geruststellend gesnurk na, is 't stil. Tòt er iets door de brievenbus wordt geduwd … (hey!)


Disclaimer; ik was verrot, zie er derhalve niet uit, in m'n 'ouwe kloffie' en moet nog héél véél leren vanuit een filmtechnisch perspectief. Naar eigen zeggen had mevrouw echter haar Magnum opusIk zeg; Oscarmateriaal! 😉

Op naar assignment twee; "make a 15 minute film". #argh

Naamloos-1

UPDATE 9-12-2013: Nu mét beoordeling!

Abonneer
Laat het weten als er
guest
6 Reaksjes
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Foarige
Topfotograaf

↓
6
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x