Three minute film Assignment One

bates-1Zoals een enkeling op de social media‘s al heeft kunnen mee krijgen, ben ik sinds kort (‘weer’) student. Ditmaal aan het SAE Filminstitute waar we met ze allen worden klaargestoomd voor een carrière in de (professionele) filmindustrie. Ik heb me namelijk laten vertellen dat je nooit te oud bent om te leren.

Enfin. Waar school is, is ook huiswerk. De opdracht, na twee maanden studie van de film-o-grafie basics; maak een filmpje van drie minuten waarin het vooral draait om de camerashots en minder om verhaallijn en dergelijke.

En zo geschiedde. Niet gehinderd door enige kennis van acteer-, editing– dan wel cameraskills liet ik m’n fantasie de vrije loop en bedacht een horror-ish plotje van drie minuten waarin ikzelf -uiteraard- de ‘hoofdrol’ speel en mijn mevrouw een overtuigend cameootje doet.

Plotje; ‘t is avond, man bankslaapt. Op het getik van een uurwerk en een geruststellend gesnurk na, is ‘t stil. Tòt er iets door de brievenbus wordt geduwd … (hey!)

Disclaimer; ik was verrot, zie er derhalve niet uit, in m’n ‘ouwe kloffie’ en moet nog héél véél leren vanuit een filmtechnisch perspectief. Naar eigen zeggen had mevrouw echter haar Magnum opusIk zeg; Oscarmateriaal!

Op naar assignment twee; “make a 15 minute film”. #argh

Naamloos-1

UPDATE 9-12-2013: Nu mét beoordeling!

6
Sis it mar:

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
madbello
madbello

LOL, hij is leuk! ;-)

Hermanus
Hermanus

Eerlijk is eerlijk, jij bent lollig.
ps. groeten aan ‘t wiefke

eamel
eamel

Eerlijk is eerlijk; een compliment van de Hermanus, die me overal op sociaal vlak heeft ontvriend … da’s een compliment. ;-)
Mevrouw zegt; groeten trug.

Jannie
Jannie

haha ineens tegen deze aangelopen…. ik vind ‘m fantastisch

eamel
eamel

Haha. Dank je wel! Beter laat dan nooit. Van Gogh kreeg ook pas de roem na z’n dood dus je zit nog binnen de marge ;-)